Автомобільна тема

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
До речі, де б побачити рейтинг тих страхових? Я в ДТП попав перед новим 2023 роком, у винуватця страхова була "Саламандра", всі виплати мені надійшли 25.03.2023, тобто за три місці все було вирішено на мою користь.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Харьков
В 2018 мне это авто разбили в тотал, слава богу я и семья без особых травм. За разбитое авто я получил 0 грн 0 коп. потому что виновник гол и бос,официально не работает да и ехал на чужом авто...
а як же автоцивілка, чому СК не виплатила?
На момент ДТП, уже шли суды с той СК о том что она не платила по страховкам

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Порадьте но ножний насос або компресор з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В. Використовуватиметься часто, в основному житиме в гаражі.

Попередній ножний Бєлавто розвалився через часте використання.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В
ТЗ цікаве, послухаю і сам
Бо навіть недорогі компресори жеруть під 10А, а то і більше. Колись купив в АТБ компресор, чисто на "підкачати" (авто-мото-вел-гідробак-ітп), він хаває 6А, і зарядне на 8А його чудово запускає.
Як варіант, купити якийсь потужний БЖ ампер на 15-20 (наче проскакували подібні для всяких лед-стрічок в перфорованому оцинкованому корпусі), і вже від нього живити.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Порадьте но ножний насос або компресор з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В. Використовуватиметься часто, в основному житиме в гаражі.
Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)
Напрацював тільки в режимі тестування. Тому ще не готовий радити. Можна розглядати як варіант.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)
Напрацював тільки в режимі тестування. Тому ще не готовий радити. Можна розглядати як варіант.
Понятно теперь откуда пошло выражение "Кто ты, воин?" :)

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS24 Ultra
Друзі, ніхрена не шарю в авто, тому треба порада які якісні гальмівні дискипередні та колодки передні і задні на Сузукі вітара 2016 р випуску, я розгубився в гуглі і не розумію що краще обрати, купити і щоб було не дорого але адекватне в користуванні.
дякую, якщо допоможете підібрати.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Zak, я ничего не понимаю в Сузуки, но великолепно разбираюсь в VAGах.
По VAG давно "мне уже этот мир абсолютно понятен" - оптимально по сочетанию "цена-качество-долговечность":
1) диски Hella, ABS, LPR
2) Колодки ABS, CTR
Не думаю, что ценовая политика и качество отличаются при производстве для авто разных марок. Скорее всего вышенаписанное справедливо для Сузуки(но не гарантируется).
А если "деньги не важны, на тормозах не экономят" и "главное, чтоб душа была спокойна", то бери все ATE, TEXTAR, TRW

• Like
Реакції: Zak

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Не думаю, что ценовая политика и качество отличаются при производстве для авто разных марок.
На Хундай я беру, по можливості, оригінали від Mobis, диски буду брати такі вже в наступну заміну, є "свій" продавець на "Перова", що порадить нормальне завжди. Думаю, на Сузукі є щось своє.

• Like
Реакції: Zak
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я на aveo hi-q брал.

Вот сейчас глянул в Google, рейтинг нашел (верить или нет - сами решайте). Но рейтинг для "Европы" от "Азии" отличается.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Просмотрел рейтинг - в целом справедливый, если исходить из популярности(хотя присутствие некоторых позиций вызывают удивление, например Kavo Parts).
Но популярность не всегда напрямую соответствует качеству(хотя зависимость, безусловно, есть) и тем более не отражает соотношение "цена-качество-долговечность"(тот параметр, о котором я говорил, когда советовал что выбирать)

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Кочевник, автомобильные герметики, используемые при ремонте автомобиля имеют разные цвета - красный, серый, черный, синий. медный однажды видел Но никогда не слышал о прозрачном. По-моему прозрачные только в сантехнике используются. Тебе маслостойкость в данном случае не нужна, если очень хочется замазать именно герметиком, то купи сантехнический.
Я бы скотчем заклеил трещину на фонаре(если она на плоскости, а не на стыке корпуса и цветного пластика)

Зверху