Останнє редагування модератором:
До речі, де б побачити рейтинг тих страхових? Я в ДТП попав перед новим 2023 роком, у винуватця страхова була "Саламандра", всі виплати мені надійшли 25.03.2023, тобто за три місці все було вирішено на мою користь.у виновника USI
на сайті МТСБУДо речі, де б побачити рейтинг тих страхових?...у виновника USI
Ну ось згадана мноюна сайті МТСБУ
взагалі виключена з членів МТСБУ, але ж свої зобов'язання у конкретно моєму випадку виконала в повному обсязі."Саламандра"
якщо поліс у тебе 2025р. і якщо в ДТП тільки 2 автоТак зараз вже рідна страхова має виплачувати.
На момент ДТП, уже шли суды с той СК о том что она не платила по страховкама як же автоцивілка, чому СК не виплатила?В 2018 мне это авто разбили в тотал, слава богу я и семья без особых травм. За разбитое авто я получил 0 грн 0 коп. потому что виновник гол и бос,официально не работает да и ехал на чужом авто...
ТЗ цікаве, послухаю і самз живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В
Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)Порадьте но ножний насос або компресор з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В. Використовуватиметься часто, в основному житиме в гаражі.
Понятно теперь откуда пошло выражение "Кто ты, воин?"Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)
Напрацював тільки в режимі тестування. Тому ще не готовий радити. Можна розглядати як варіант.
А де Brembo?А если "деньги не важны, на тормозах не экономят" и "главное, чтоб душа была спокойна", то бери все ATE, TEXTAR, TRW
На Хундай я беру, по можливості, оригінали від Mobis, диски буду брати такі вже в наступну заміну, є "свій" продавець на "Перова", що порадить нормальне завжди. Думаю, на Сузукі є щось своє.Не думаю, что ценовая политика и качество отличаются при производстве для авто разных марок.
Где-то далеко позади по сравнению с ATE, TEXTAR, TRWА де Brembo?А если "деньги не важны, на тормозах не экономят" и "главное, чтоб душа была спокойна", то бери все ATE, TEXTAR, TRW
Знайомому впарив його знайомий продавець гуми Orium R20 зимову. Проїхав на ній 4000 км за зиму. Результат на фото. Повиривало кусками. Не беріть це сербське лайно. Поряд на шиномонтажі лежала зимова Нокіан з залишком протектора 6мм(там є показник), не повиривало таких кусків.Сусід, якого я знаю 15 років і ці всі роки(а може і більше) продає гуму на оптовій базі(продавці з базару майже всі в нього беруть), каже, що Tigar, Taurus, Orium(це сербські компанії Michelin) не бере, бо в них багато сажі і дуже швидко зношуються, багато було скарг, перестав їх возити. Хотів літню їх взяти, але передумавЗимову брав цюІ на зиму, і на літо покупав Tigar
Тільки в АЛЛО і по 1600 за колесо, та ще й в Оплату частинами на 6 місяців. Дуже задоволений!