Автомобільна тема

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
До речі, де б побачити рейтинг тих страхових? Я в ДТП попав перед новим 2023 роком, у винуватця страхова була "Саламандра", всі виплати мені надійшли 25.03.2023, тобто за три місці все було вирішено на мою користь.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Харьков
В 2018 мне это авто разбили в тотал, слава богу я и семья без особых травм. За разбитое авто я получил 0 грн 0 коп. потому что виновник гол и бос,официально не работает да и ехал на чужом авто...
а як же автоцивілка, чому СК не виплатила?
На момент ДТП, уже шли суды с той СК о том что она не платила по страховкам

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Порадьте но ножний насос або компресор з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В. Використовуватиметься часто, в основному житиме в гаражі.

Попередній ножний Бєлавто розвалився через часте використання.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В
ТЗ цікаве, послухаю і сам
Бо навіть недорогі компресори жеруть під 10А, а то і більше. Колись купив в АТБ компресор, чисто на "підкачати" (авто-мото-вел-гідробак-ітп), він хаває 6А, і зарядне на 8А його чудово запускає.
Як варіант, купити якийсь потужний БЖ ампер на 15-20 (наче проскакували подібні для всяких лед-стрічок в перфорованому оцинкованому корпусі), і вже від нього живити.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Порадьте но ножний насос або компресор з живленням від автомобільної АКБ 12В і від мережі 220В. Використовуватиметься часто, в основному житиме в гаражі.
Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)
Напрацював тільки в режимі тестування. Тому ще не готовий радити. Можна розглядати як варіант.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Собі недавно взяв от такий: Компресор автомобільний "VOIN" VC-220 150psi/10А/25л/AC /DC/Автостоп (VC-220 AC /DC)
Напрацював тільки в режимі тестування. Тому ще не готовий радити. Можна розглядати як варіант.
Понятно теперь откуда пошло выражение "Кто ты, воин?" :)

Zak

Місто
Київ
Телефон
Samsung GalaxyS25 Ultra
Друзі, ніхрена не шарю в авто, тому треба порада які якісні гальмівні дискипередні та колодки передні і задні на Сузукі вітара 2016 р випуску, я розгубився в гуглі і не розумію що краще обрати, купити і щоб було не дорого але адекватне в користуванні.
дякую, якщо допоможете підібрати.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Zak, я ничего не понимаю в Сузуки, но великолепно разбираюсь в VAGах.
По VAG давно "мне уже этот мир абсолютно понятен" - оптимально по сочетанию "цена-качество-долговечность":
1) диски Hella, ABS, LPR
2) Колодки ABS, CTR
Не думаю, что ценовая политика и качество отличаются при производстве для авто разных марок. Скорее всего вышенаписанное справедливо для Сузуки(но не гарантируется).
А если "деньги не важны, на тормозах не экономят" и "главное, чтоб душа была спокойна", то бери все ATE, TEXTAR, TRW

• Like
Реакції: Zak

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Не думаю, что ценовая политика и качество отличаются при производстве для авто разных марок.
На Хундай я беру, по можливості, оригінали від Mobis, диски буду брати такі вже в наступну заміну, є "свій" продавець на "Перова", що порадить нормальне завжди. Думаю, на Сузукі є щось своє.

• Like
Реакції: Zak
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я на aveo hi-q брал.

Вот сейчас глянул в Google, рейтинг нашел (верить или нет - сами решайте). Но рейтинг для "Европы" от "Азии" отличается.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Просмотрел рейтинг - в целом справедливый, если исходить из популярности(хотя присутствие некоторых позиций вызывают удивление, например Kavo Parts).
Но популярность не всегда напрямую соответствует качеству(хотя зависимость, безусловно, есть) и тем более не отражает соотношение "цена-качество-долговечность"(тот параметр, о котором я говорил, когда советовал что выбирать)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Dаmіеn , підкажи нормальний прозорий герметик, герметизувати тріщину в задньому ліхтарі.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Кочевник, автомобильные герметики, используемые при ремонте автомобиля имеют разные цвета - красный, серый, черный, синий. медный однажды видел Но никогда не слышал о прозрачном. По-моему прозрачные только в сантехнике используются. Тебе маслостойкость в данном случае не нужна, если очень хочется замазать именно герметиком, то купи сантехнический.
Я бы скотчем заклеил трещину на фонаре(если она на плоскости, а не на стыке корпуса и цветного пластика)

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
І на зиму, і на літо покупав Tigar
Зимову брав цю
Тільки в АЛЛО і по 1600 за колесо, та ще й в Оплату частинами на 6 місяців. Дуже задоволений!
Сусід, якого я знаю 15 років і ці всі роки(а може і більше) продає гуму на оптовій базі(продавці з базару майже всі в нього беруть), каже, що Tigar, Taurus, Orium(це сербські компанії Michelin) не бере, бо в них багато сажі і дуже швидко зношуються, багато було скарг, перестав їх возити. Хотів літню їх взяти, але передумав
Знайомому впарив його знайомий продавець гуми Orium R20 зимову. Проїхав на ній 4000 км за зиму. Результат на фото. Повиривало кусками. Не беріть це сербське лайно. Поряд на шиномонтажі лежала зимова Нокіан з залишком протектора 6мм(там є показник), не повиривало таких кусків.

Вкладення

• photo_2025-03-14_13-15-18.jpg
    photo_2025-03-14_13-15-18.jpg
    147.9 КБ · Перегляди: 47
  • photo_2025-03-14_13-21-51.jpg
    photo_2025-03-14_13-21-51.jpg
    174.3 КБ · Перегляди: 46
Останнє редагування:
Зверху