Останнє редагування модератором:
На VW одно время практиковали в подарок 4 зимние шины.Наприклад, не Укравто. VW.
Механіка в мегаполісі - тоді краще вже на маршрутціКогда авто старое, то лучше уже механика
А как же в 90-е и нулевые на механике ездили, не говоря уже за 80-е.Механіка в мегаполісі - тоді краще вже на маршрутці
Не знаю, я теж колись їздив, і більше не хочу. Як не хочу кнопковий телефон використовувати після смартфону.А как же в 90-е и нулевые на механике ездили, не говоря уже за 80-е.
А качество запчастей с Али? На работе сотрудник взял оттуда датчик положения дроссельной заслонки для своей Audi 80 (отзывы, репутация магазина - все ок) - и датчик проработал всего 1000 км. Сотрудник разобрал запчасть и сравнил со своей старой - новый датчик просто износился за этот пробег, у его старого датчика состояние примерно такое же, но пробег больше 200 тыс. км.на Алішке
пробок меньше было. Гораздо меньше.А как же в 90-е и нулевые на механике ездили, не говоря уже за 80-е.
Та не буду я там купляти, як приклад, що є й навіть такий варіант, що гарна коробка.А качество запчастей с Али?
Люди, просто поверьте, нельзя ставить китайские РТИ(резино-тезнические изделия) на автомобиль. Вы потом через очень короткий промежуток времени будете все переделывать заново(и платить в полном объеме заново).іРемкомплект з фрикціонами для моєї коробки хоч на Алішке можна взяти за копійки, звісно, робота і тд, але не вартість авто.
Офтоп: колись замовляв "гумовий виріб #2" на Алі.. ніби норм, не підводили..нельзя ставить китайские РТИ(резино-тезнические изделия)
До чого тут твої роздуми? Тобі факти наводять.Ну думайте головой ...На заводе дебилы сидят?
Влітку 24-го такої практики вже не було.На VW одно время практиковали в подарок 4 зимние шины.
Я хоч і катаюсь на механіці, але порівнювати 90 і 80 і тепер по трафіку серйозно? В Києві у 80ті люди не знали що таке затори.А как же в 90-е и нулевые на механике ездили, не говоря уже за 80-е.Механіка в мегаполісі - тоді краще вже на маршрутці
Да и первые автоматы то еще чудо было, особенно не на премиум сегменте, не сильно то они и отличались по комфорту от ЛиАЗов.
Это уже не говоря о двойном выжиме с перегазовкой.
Влітку 2022 просто кайф було містом їздити - заторів не було, машин мало, а потім все повернулось..В Києві у 80ті
Ну можна ще початок корони згадати, тоді з будь якої частини міста в будь яку точку Києва максимум за 20-25 хвилин доїхати можна було.Влітку 2022 просто кайф було містом їздити - заторів не було, машин мало, а потім все повернулось..В Києві у 80ті
Ну можна ще початок корони згадати, тоді з будь якої частини міста в будь яку точку Києва максимум за 20-25 хвилин доїхати можна булоВлітку 2022 просто кайф було містом їздити - заторів не було, машин мало, а потім все повернулось..В Києві у 80ті
Ото ти місяць секасу чекав? Згадався епізод з 2005 року, повернувся я з армії на другий курс універу, ну ми з однокурсниками познайомились і пішли бухати в одного з них на квартирі десь на лівому березі. Бухло скінчилось ми дівок залишили і пішли в двох за добавкою у фуршет, набрали алкоголю стоїмо на касі, тут через касу в торгівельний зал пробігає молодий пацан трохи старший за нас, ну ми стоїмо далі. Тут до нас доходить черга, але попереду нас виривається цей пацан з пачкою тих самих ізделій. Касирша одразу почала сваритися що вона вже почала пробивати наш товар, і він має зачекати, я спочатку хотів матюкатися, але той кидає 50 грн, а тоді це були гроші і починає пояснювати що в нього екстрена ситуація, чекати він не може, і щоб вона пробила на наш чек, звісно ми одразу погодилися.Офтоп: колись замовляв "гумовий виріб #2" на Алі.. ніби норм, не підводили..нельзя ставить китайские РТИ(резино-тезнические изделия)![]()
М+С багнюка+сніг, якщо влаштовує катай. І у технадзору питань не було, і хлопці не жалувались. Все залежить від моделі і ціни.Боюся помилитися, але в мене на зимовій така позначка.Возможно , что есть недопонимание насчет "всесезонки", нет четкого определения "всесезонка", для меня и для многих это те шины, которые имеют надпись «М+S», невзирая на рисунок протектора
Какие факты? Есть только личное мнение некоторых(ну это им так кажется по ощущениям , что это летняя), отличающееся от объективной реальности. На самом деле завод ставит и всегда ставил всесезонку с пометкой M+S(иначе и быть не может исходя из здравого смысла).До чого тут твої роздуми? Тобі факти наводять.Ну думайте головой ...На заводе дебилы сидят?
Безглуздо заперечувати реальність на основі фактів 20-рчної давнини.
Сделай фото резины., проверим, ставилась ли она с завода..Dаmіеn, так а что с Мазда которые выдавались зимой на лете бриджстоун?
Ну вот лето летнее, не всесезонке, не зима, не шипы, а вот прям лето
Или в объективной реальности то была зима ?
Я не знаю (думаю, что и ты не знаешь), поскольку я не работал в салоне Мазда.Dаmіеn, дык сделать фото 20 лет назад ? Ну камон? Если у тебя есть под подушкой машина времени, то не вопрос
На какой резине бриджстоун по твоему выдавали Мазда 3 и Мазда 6 в Украине в 2006-2008 годах ?