Останнє редагування модератором:
Про Мазду я не знаю, я утверждал про модели Укравто и предполагал, что у других так же. Ибо это логично ставить всесезонку когда не знаешь точное время(и даже время года) продажи.Dаmіеn, то есть ты не знаешь, но уверен что не на лете
Потому что в укравто были не дураки
Це не доказ. Давай йому фото 18-го року)))Dаmіеn, зима 2018 року, купляв нову Мазду 6 з салону, офіційну. Резина була Bridgestone Turanza, як зараз памʼятаю, літня, дуже шумна, швидко зносилась.
Та кому ти треба? Упоротому, який не сприймає факти щось доводитименя никто не разубедит
Хочеш дослідження - біля тебе купа автосалонів, досліджуй до не можу.И пока мне не напишут модель резины, пока я не проверю ставилась ли она с завода, пока не заводские характеристики не подтвердят что это строго летняя
как минимум, не тупее, чем в Укравто руководители
Я пам'ятаю ти якось писав, що любиш хапати за пісюни 12-річних хлопчиків, вже теж мабуть не пам'ятаєш( Але в мене прекрасна пам'ять, тому тут нема про що сперечатись, точно писав)Значит ты просто так когда-то написал( много лет назад, уже и не помнишь, наверное
И зачастую, если не за последние деньги покупалось авто, сразу покупались вторые диски и зимняя резина.У всіх машинах класом трохи повище, як ми вже зрозуміли, дилери в курсі, що всесезонка піде у смітник, то краще продавати на резині, якою будуть користуватися
Оце ніколи не розумів. Ладно, знову ж, коли ланос, залізяки на будь-який сезон, коштуть недорого, час і бажання перевзуватися самому в наявності (і гараж до того ж) і це якось колись окупається по грошах. І все одно, ще треба порахувати, коли воно окупиться для пересічного. Ну або ж, коли рідні диски якогось 20 радіусу і на зиму перевдягаєшся в залізяки 16-го.вторые диски
В основном в этом случае так делали. Правда это были времена когда 20-х ещё особо в народе не было, допустим лето 17-18, а зима 15-16, особенно а городах с плохими дорогамиНу або ж, коли рідні диски якогось 20 радіусу і на зиму перевдягаєшся в залізяки 16-го.
Зазвичай навпаки відбувається. Замість 16-х купляють 18-ті щоб виглядало по-пацанськи, а потім плачуть на СТО, витираючись рахункомНу або ж, коли рідні диски якогось 20 радіусу і на зиму перевдягаєшся в залізяки 16-го.
Я спеціально перебільшив, бо насправді ніколи не бачив проблем з рідним стандартним розміром лиття - тобто машина, яка базово йде з литтям 15-16-17 радіусу, нормально собі на ньому їздить і взимку. Якщо вже вліпив туди ізолєнту і максимальні диски, шо влізають в арку, то тоді може й має сенс ця гра.Правда это были времена когда 20-х ещё особо в народе не было, допустим лето 17-18, а зима 15-16, особенно а городах с плохими дорогами
При частой бортировке шины есть большая вероятность повредить борт шины.Оце ніколи не розумів. Ладно, знову ж, коли ланос, залізяки на будь-який сезон, коштуть недорого, час і бажання перевзуватися самому в наявності (і гараж до того ж) і це якось колись окупається по грошах. І все одно, ще треба порахувати, коли воно окупиться для пересічного. Ну або ж, коли рідні диски якогось 20 радіусу і на зиму перевдягаєшся в залізяки 16-го.вторые диски
Це теж з якогось гаражного тємніка?)) Якщо робити в мінімально тверезого шиномотнтажника, ніякої, тим більше, "великої" вірогідності немає. Ні разу не чув про таке і, зрозуміло, сам не стикався, вся резина за 20 років мінялася кожного сезону і вмирала від старості в результаті.При частой бортировке шины есть большая вероятность повредить борт шины.
Оце мабуть корінь. В Україні перше, чим людина прикрашає машину - це диски, тому більшість нових машин з салону (а ми наче про це говорили) йдуть на литих. В мене всі машини завжди були середнього рівня, умовний фордфокус, і в нульових і в десятих продавалися тільки на дисках. Ну тобто була опція без них (але ще й без базових речей типу електро-відкриття вікон), але переважно таке брали в лізинг чи ще кудись в комерцію. Це в Європах повно машин з купою електронних систем, складними і дорогими двигунами, але на залізяках. В нас це нє положено.на заводские стальные диски
Другий комплект дисків беруть в 99% не в цілях економії, а для зміни зовнішнього вигляду.ніколи не розумів
Если есть второй комплект то кроме всего прочего ещё и ехать никуда не надо, дома перекинул колеса и всё. Особенно актуально когда первый снег выпал и на шиномонтажках аншлаг.Другий комплект дисків беруть в 99% не в цілях економії, а для зміни зовнішнього вигляду.ніколи не розумів
Скинути/поставити в зборі 16" литі, умовно, 300грн на шиномонтажі, тоді як скинути гуму, поставити іншу і відбалансувати, умовно, 750грн. Різниця в рік становить 900грн (450х2), другий комплект дисків, нехай б/у, буде від 5000грн, себто для виходу в нуль треба 6 років.
В мене машина в ліфт не влазить, щоб вдома її перевзувати(дома перекинул колеса и всё