Автомобільна тема

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Не дуже смердить?
Смердить ароматизатором, не хімозою або спиртякою, у межах норми. Взагалі змішав два "смаки", бо є пуста каністра 4л із зручним "дзьобиком", що ховається в корпус.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Ще і як, в чистому вигляді можна надихатися до мультиків перед очима. Теж взяв на пробу.

В авто менше штиняє, бо пів бачка іншої омивайки (-12 синя без різкого аромату) то мішана ще +/-

Отут відгук самий свіжий (не мій), прям в точку :)

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Ото ви балуванні, мені аби воно подешевше було, і не смерділо лайном чи чимось протухшим, а запах бояри я готовий терпіти. 😁

Місто
Львів
Sanic, це від конструкції омивача і системи вентиляції в кожному конкретному авто залежить (якщо абстрагуватися від преміальних).
Бувають такі, в якіх відразу різко штиняє коли тіко пшикнув, але в деяких взагалі майже не чути того.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
від конструкції омивача і системи вентиляції
Якщо авто - не дішман, то при розбризкуванні омивайки автоматом вмикається рециркуляція, але за хвилину часу знову вмикається забір повітря ззовні. Це троха нівелює силу запаху, але він всеодно відчутний. А якщо при заливанні був вітерець, і частина омивайки потрапила в підкапотку, то після повернення в салон усі відразу відчують новий аромат :sneaky:

Місто
Львів
LiquidStrm, я не належу до тих, кому штинь омивайки взагалі заважає. Просто колись на власному досвіді пересвідчився що в одних авто омивайкою смердить майже нестерпно, а в інших її майже не чути :)

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
magodzec, запах то завжди індивідуальне, комусь не помітно, комусь - ну так, троха неприємно, але недовго, бо принюхується; а когось від запаху на ригачку тягне, от з такими пасажирами завжди складно.

Мені більше запах кинувся, бо як в бачок наливав - троха розлив, вітерець здував струю. А вже в русі не так сильно. Ну але ще раз той "баблгам" навряд візьму, може ше фруктовий спробую тої ж марки.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Проблема "штину" від омивайки не тільки в неприємному запаху. В дешевих омивачках часто може бути метанол, який впливає на самопочуття, зір та швидкість реакції водія при великій концентрації парів у повітрі.

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Проблема "штину" від омивайки не тільки в неприємному запаху. В дешевих омивачках часто може бути метанол, який впливає на самопочуття, зір та швидкість реакції водія при великій концентрації парів у повітрі.
При тій концентрації парів нічого він не впливає. Інше діло, коли його випити. До відома: дозволений в омивачах ізопропіловий спирт відноситься до того ж класу небезпечності, що й метанол. Для мене особисто, в метанола є одна проблема: він сильний активатор корозії. Попадаючи на голий метал в області сколів та мікротріщин лакофарбового покриття, він активує процес утворення іржі.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
В дешевих омивачках часто може бути метанол
Це якщо ти купив з розкладок на авторинку, гаражного самопал-виробництва. Щоб Брейн (Епік, і т.д.) продавали бодягу з метанолом - ну дуже сумніваюсь...

Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
В дешевих омивачках часто може бути метанол
В дешевих омивайках часто може бути ізопропанол, котрий хоч і не замерзає, проте стає густий, як кисіль, та дуже погано прокачується через форсунки. Особисто в мене такий омивач на -20 вже на -7 стає густий. Форсунки бризкають виключно на нижню половину скла. Тому омивачі типу "Аляска" я не беру.

Місто
Харьков
Dmitrius, раньше покупал на exist.ua зимний омыватель от Nissan. И цена была приятная и не вонючий. Потом он подорожал и стал я покупать LIQUI MOLY.
Сравнил цену с "Аляской" - стало понятно, почему она такая вонючая.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Зазвичай купую омивайку в магазах "Автопартнер" у Львові, вони мають свою фірмову, ніби як виробництва Польша.
По ціні, зараз, 140грн за 4л із поміткою -12С, запаху майже не має.
Минулої зими сильних морозів не було, то вона нормально себе поводила, а на це Різдво було -9С і на холодному вітровому омивайка після розбризкування троха підмерзала. Вже як авто прогріте, то слідів омивайка не лишає.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Брав я якось ту liqui moly. Ніби фірма відома, але ж така гидота. Липка якась, плями лишає, а миє бруд не дуже добре. Подобається shell зимовий концентрат. Але ж ціна там - просто космос. На щастя їзжу мало, тоиу можу дозволити собі літрову банку на зиму, якраз вистачає.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А хто накине гівна на Ашанівську омивачку? Я не дуже перебірливий, але за свої гроші - топ.
Влітку не дуже добре мошку зі скла змиває, але я ще жодної не бачив, яка б нормально мошку змивала.

Місто
Маріуполь ⏩ Рівне 🔁 EU
Телефон
Motorola Edge 40
Влітку не дуже добре мошку зі скла змиває, але я ще жодної не бачив, яка б нормально мошку змивала.
Я влітку додаю в бачок грам 30-50 миючого засобу для посуду, а зверху заливаю омивайку, щоб перемішалося. Дуже допомогає.

Зверху