Останнє редагування модератором:
Та що буде, якийсь відсоток звісно вилетить, решта залишиться і буде виконувати свою задачу. Зимові шини що з, що без шипів це не про довговічність.Що буде з шипами на асфальті?якщо йому часто треба на лід - то шипи
Вилетіти вони можуть і на снігу, питання як швидко вони зітруться на швидкостях 70...120 по сухій трасі?звісно вилетить
Ще й диски неабияк нищать.Ланцюги нищать покришки, нищать асфальт і їх правильно вдягнути треба вміти.
Бачив у китайців пластикові типу "стяжки" на колеса, пишуть багаторазові, хтось використовував?Хтось використовує ланцюги на шини?
Що тільки не вигадають люди, щоб не працювати!пластикові типу "стяжки" на колеса,
Який саме Continental?Підніму знов питання зимових шин... Бо нинішня зима - це щось із чимось, на допомогу підорам ще погода..Зараз зима Continental трохи юзед, але 6 мм є. Не подобається - на льоді авто як корова, зовсім не тримає... Яку "липучку" порадите, щоб недорого - як тут любимо, китайці, щось таке, але хочу взяти на перед 2 нових вже, головне щоб максимально тримала лід, який в Києві не чистять ніде взагалі..
Щоб я так памʼятав) Завтра подивлюсьЯкий саме Continental?
Я колись в таксі їхав, якраз убер в Києві запустили, так водій на лансері таке враження пару літрів використав поки ми їхали, просто постійно бризкав, хтось пупирку лопає, а комусь видно потрібно омивач смикати))Не знаю, куди Макс виливає її декалітрами. Я ще літом єдину баклаху доприскиваю.
ти швидше машину продаш, ніж шип зітретьсяяк швидко вони зітруться на швидкостях 70...120 по сухій трасі?
ооо, так пан ще і адреналіну хоче...але хочу взяти на перед 2 нових вже
Вони ще мають таку здатність тупо вилітати, так що не фактти швидше машину продаш, ніж шип зітретьсяяк швидко вони зітруться на швидкостях 70...120 по сухій трасі?
И некоторые даже в стекло сзади едущего (мне повезло как-то поймать).якийсь відсоток звісно вилетить
З авто попереду летить постійно (розтоплене реагентами/сіллю) з дороги на лобове скло. Взимку розхід омивачки набагато більше, ніж влітку.Не знаю, куди Макс виливає її декалітрами.
Вона не набагато гірша, просто не подобається як "вигрібає" передком на льоді.Ти ж в курсі, що буде, коли на одній осі стоїть гірша резина, ніж на іншій?
Миттєво замерзає. Тому омивачка ще як розморожувальна рідина тут використовується. Тому і має бути із запасом по градусах.все це летить в лобаш, миттєво висихає і видимість нульова.
Чим це відрізняється від того, що я трохи кращі два колеса ставлю на перед (який гребе і переважно гальмує), а більш зношену на зад, який тільки котиться і трохи підгальмовує барабанами (у моєму випадку)? Можливо, то для повного привіда більш актуально.разную резину на осях пробовал
Если бы у вас был заднеприводный автомобиль, авто с постоянной загрузкой на заднюю ось, на худой конец Запорожец с двигателем и приводом сзади, то это еще могло прокатить.Чим це відрізняється від того, що я трохи кращі два колеса ставлю на перед (який гребе і переважно гальмує), а більш зношену на зад, який тільки котиться і трохи підгальмовує барабанами (у моєму випадку)? Можливо, то для повного привіда більш актуально.