Автомобільна тема

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
і ще цікавинка про вигрів дизельного двигуна:LOL: Згадуються історії матьорих шоферюг про "правильну експлуатацію" (тобто довгий вигрів у зимовий період) дизеля)))
в инструкции по эксплуатации моего дизельного автомобили указано. Летом можно двигаться через 30 секунд после запуска двигателя. Зимой можно двигаться через 60 секунд после запуска двигателя.
Дизель K9K.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
в Києві уже погризано навіть на магістралях.
Таке враження, що мінометами і шахедами побіті дороги.. жах... Вдень ще якось можна маневрувати, увечері ніяк.. Ходову вже треба робити.
Без грамотного водовідведення хоч всрися, ям не позбутися.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Зараз із кумом проіхалися по передмістях - ну басейн, навіть ті вулиці що насуху в гарному стані. Через два дні буде каток.

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Зараз із кумом проіхалися по передмістях - ну басейн, навіть ті вулиці що насуху в гарному стані. Через два дні буде каток.
У меня у соседа было, вечером поставил на улице, тепло много воды, ночью мороз так и вмерзли колеса к утру, пока не потеплело так и стояла.

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Kovalevgen, доречі да. У мене таке теж було але в калюжку то октавія ривком звільнилася але не з першого разу
Интересно шины могут разорватся ? :)
Якщо вони умовно 2015 року але «ще походять а срок життя гуми це маркетинг» то всяке може бути

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
Интересно шины могут разорватся ? :)
Якщо вони умовно 2015 року але «ще походять а срок життя гуми це маркетинг» то всяке може бути
У соседа по гаражу, на его Жигулях резина толи с 90-х, толи вообще с совка запасы, и ничего ездит, даже на летней зимой :)

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
У соседа по гаражу, на его Жигулях резина толи с 90-х, толи вообще с совка запасы, и ничего ездит, даже на летней зимой :)
вспомнилось...
Дед на приеме у сексопатолога:
— Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается.
— Дед, а лет тебе сколько?
— 85.
— Дед, ну это же превосходно!
— Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95!
— Ну так и вы говорите!

Kovalevgen

Заблокований
Місто
Харків
вспомнилось...
Дед на приеме у сексопатолога:
— Доктор, больше 3-х раз в неделю с женой не получается.
— Дед, а лет тебе сколько?
— 85.
— Дед, ну это же превосходно!
— Да? А мой сосед говорит, что с женой ежедневно, а ему 95!
— Ну так и вы говорите!
Нет тут я лично видел, даже по снегу толкать помогал :)

Зверху