Автомобільна тема

Місто
Харьков
Кочевник, раз на раз не приходится.
У дочки есть видео, как авто не смогло повернуть в переулок на дачном участке из-за того что был спошной лед и не совсем ровная повернхность.
Липучка - Michelin Pilot Alpin 25 года выпуска, т.е. совсем новая

Пришлось выходить и посыпать солью, чтоб можно было подъехать к участку

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
А от це одна проблема з цією дурнуватою дією, може хтось стикався?
Маю одну кредитну машину і другу цілком собі власну, ні штрафів ні боргів. Сьогодні сіли через дію іі продавати а вона - не буду, у тебе обтяження рухомого майна. Двічі спробував.
Шо за прикол? З якого це дива обтяження одноі машини впливає на іншу, тим більше що я не протермінував платежі?

Місто
Київ
А от це одна проблема з цією дурнуватою дією, може хтось стикався?
Маю одну кредитну машину і другу цілком собі власну, ні штрафів ні боргів. Сьогодні сіли через дію іі продавати а вона - не буду, у тебе обтяження рухомого майна. Двічі спробував.
Шо за прикол? З якого це дива обтяження одноі машини впливає на іншу, тим більше що я не протермінував платежі?
Це треба в банк або до нотаріуса

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Оптимус, у перекупа є якийсь нотаріус каже подивився, ніяких гріхів.
Може це дія така безпечна що блокує людині взагалі всі операції якщо у неі є таке майно під заставою?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
нотаріус каже подивився
То тре в ТСЦ завітати і дати запит.

Мав 2 виконавчих ще у 2018 році, типу несплата штрафу і судового збору. Насправді все було сплачено, приніс тоді копії платіжок, катнув заяву - провадження закрили. В 2025 почав проводити реєстраційні дії з авто - кажуть обмежено. Завітав в ТСЦ - у вас не закриті провадження. Показую їм в системі АСУ, що вони давно закриті - не канає, ідіть беріть витяги про закриття і несіть нам. Прийшов у виконавчу, отримав витяги, перевірив на обмеження - в них жодних не показує. Заніс папери в ТСЦ, питаю коли знімуть: протягом 15 робочих, чекайте дзвінка. По факту пішло 20 календарних, а подзвонили ще через 8 днів, коли я вже усі дії провів.

Коли розпитував у ТСЦ, виявилося вони самі за власною ініціативою наклали обмеження, а так як їм копії про закриття ВП не присилали (виконавча і не знала, що МРЕО такі "молодці"), то і обмеження не було знято, аж поки я випадково не дізнався про них.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
У меня осенью такое было. Хотел машину продать. Искал себя по всем реестрам (думал, какая-то подляна от покойного Михайловского, чтоб его. Кто ж знал, что конфликт кредиторов клонирует долги). Не было ограничений. Сделка отложилась. И не только я не мог продать - у знакомой приключилась точно такая же ерунда. Но тут как раз были какие-то работы, в Діє появилось объявление, что временно нет услуги по перерегистрации. А после работ и я смог продать своё авто, и знакомая своё.

Останнє редагування:
Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
Оптимус, у перекупа є якийсь нотаріус каже подивився, ніяких гріхів.
Може це дія така безпечна що блокує людині взагалі всі операції якщо у неі є таке майно під заставою?
Так і сталося. Поїхали оформляти в ТСЦ, адміністратор клацав клацав, і потім ще і ходив отримати підпис від якогось начальника, що я можу другу машину продавати. Але авто (яке не кредитне) переоформили.

Місто
Львів
Це, часом, не гівноджерело, за яке я отримав попередження?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Таке собі джерело, можна зрозуміти по тому що "зареєстровано законопроект" мігрує в заголовок як "в Україні планують змінити". Але хоч якесь, то хоча б можна розібратися в вищесказаному. Ти отримав не за гівноджерело, а за його повну відсутність

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco F7
Маю знайомого, який в розшуку ТЦК і таксує. Ніхто не вкурсі, чи можна продати авто через Дію, якщо ти в розшуку?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Маю знайомого, який в розшуку ТЦК і таксує. Ніхто не вкурсі, чи можна продати авто через Дію, якщо ти в розшуку?
Можна. Не можна якщо є в реєстрі боржників, а для цього розшук має перерости у виконавче провадження за яким винесено рішення і не сплачено штраф.
Ну це якщо через Дію. Бо якщо через СЦ, там теж можна, але можуть викликати бусік незламності.

Місто
Kyiv

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Зараз доступна послуга уточнення (верифікація) свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу 2007 року в територіальних підрозділах МВС, щоб документ з'явився в Дії? Бо з 2022 року послуга зникла в Електронному кабінеті водія, а на сайті сервісному центрі МВС наче тільки заміна документа й по іншому ніяк.

Зверху