- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Вроде как не все и не закончилось. Только что подключил и все начислили.Літо закінчилося...Вдвічі більше вже "всьо"? В мій Київстар ще рахується як підключена
Значить вже закрили.У меня на контракте пишут, что я не могу подключить на моём тарифе. У меня Безлим +
В 5 утра, после сигнала от Morino, тоже ничего не получилось, ни по ussd, ни через вебморду.У меня на контракте пишут, что я не могу подключить на моём тарифе. У меня Безлим +
Я этим баловался в 18-19гг., держал пару месяцев симкарту в старючем кнопочнике, потом переставлял карту в старючую-же нокиа-311, и получал смс, примерно такое "мы дарим для Вашего нового смартфона, 3 Гб интернета". Так по кругу прошло примерно 5 симкарт.вот какие плюшки предлагают на кнопочную звонилку
Після введення суми і реквізитів карти і натискання кнопки оплатити вилітає помилка: щось пішло не так, операцію відхилив банк. 4 карти різних банків і одна і та ж сама помилка. Ліміти в нормі, якщо що. Запит на списання до банку навіть не надходить. При спробі оплати за допомогою Гугпей - така ж помилка....А що саме у вас не виходить? Кілька разів поповнював, все спрацювало. Якщо пише про помилку на етапі створення платежу карткою, то треба "погратися": заново ввести номер, що поповнюється, та суму поповнення. Після цих маніпуляцій платіж стає доступним.Так і не зміг скористатися акцією КС, так як поповнення через додаток не хоче працювати. Оператор каже, що в них все нормально, але з усіх наявних карт оплата не проходить....
наверное да, уже вторую неделю на 7ми номерах не наблюдаюАкция безлим инет на год за 100/365 закончилась ? с вводом новых осенних тарифов.
И чорної п'ятниці нет (наверное да, уже вторую неделю на 7ми номерах не наблюдаюАкция безлим инет на год за 100/365 закончилась ? с вводом новых осенних тарифов.