- Місто
- Самар/Дніпро
Користувався, навіть довше, усе залежить коли сесії рве. Просто після увімкнення послуги треба, як на вф, вмикати літаковий режим, якщо не йметься. Воно не від разу починає її тарифікувати, що у мій кс, що фактично. У мене почало десь хвилин через 15 після отримання смс про успіх.После 23:00 второго дня тоже лучше не пользоваться.
Ничего личного - только бизнес! И мысль в их головах: "А вдруг..."Напишу тут, хоча може це стосується глюків Київстару: на один номер акційні пропозиції приходять раз на тиждень, на інший - щодня! Ну серйозно, задовбали клянчити мої гроші!
"Унікальна можливість в "мійкиївстар"! Поповни...отримай" - нащо це присилати ЩОДНЯ??? Вже двічі сварився з операторами, але головне - де ЛОГІКА(???) - присилати на один номер (давно не поповнювався і жодних дій по ньому давно немає) смс раз на тиждень, а на інший номер (точно так само давно не поповнювався і жодних дій по ньому давно немає) - щодня?!?!![]()
![]()
Пополняя счёт на 0.01 коп) Изи)AlexSpark,
чаек с мятой попейте - нервы успокаивает...
Меня лично не раздражает "беспокойство" оператора в этом плане, тем более - благодаря оным напоминалкам, уже с пол года пользую месячные пакеты услуг за 2-3 грн/ мес
P.S. тем более - вас же не спам рассылкой "бомбят", или рекламой... так что можно и стерпеть смс раз в день-два, тем более предложения бывают очень даже интересные и заманчивые. ИМХО![]()
Твій номер передали колекторам, треба платитиНапишу тут, хоча може це стосується глюків Київстару: на один номер акційні пропозиції приходять раз на тиждень, на інший - щодня! Ну серйозно, задовбали клянчити мої гроші!
"Унікальна можливість в "мійкиївстар"! Поповни...отримай" - нащо це присилати ЩОДНЯ??? Вже двічі сварився з операторами, але головне - де ЛОГІКА(???) - присилати на один номер (давно не поповнювався і жодних дій по ньому давно немає) смс раз на тиждень, а на інший номер (точно так само давно не поповнювався і жодних дій по ньому давно немає) - щодня?!?!![]()
![]()
Ни одного смс ночью и утром за последние годы .І тільки у КС ці смс приходять вночіі, вранці, до 6-ої години.
Ідіоти, зрозумійте, що людей дратують нічні смски.....
У ВФ і ЛС такого нема.......
У нас на форуме принято эти комбинации озвучивать )Просто ввести комбинацию
Просто ее уже все знают и давно проверили, а другого КС пока не придумал: *712*2#. Все равно если в 477/466 его нет, то и смысла в запросе тоже.У нас на форуме принято эти комбинации озвучивать )
Дивно . У мене в СМС була комбінація *712*1# .*712*2#