Акційні пропозиції Київстар

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Неожиданно приходят 2 смс: "Вам подключен пакет "Усюди Безлім" - а я ХЗ что это, что это за пакет, ничего вообще не заказывал, не подключал.
а через полчаса: "Вам подключен пакет " Усюди Онлайн Безлім" на 180 дней,
проверка *712*3# "
Это реальный подарок или что?
РS: и еще и сразу звонок с неизвестного мне номера 097........... (не принимал, т.к. я на незнакомые не отвечаю)

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
fnm, то фігня, ось мені, непомітно для мене, без смс і реєстрацій, влітку минулого року підключили безлім на інет.
Я це не одразу помітив, а коли помітив, кожного разу думав, ну скоро відключать. В кінці року випадково побачив що в Мій КС пише, що безлім діє до 31 грудня.

Настав Новий Рік, ну, думаю, тепер точно все. Числа 3 січня перевіряю, а там знову стоїть до 31 грудня. Ось така історія.

Щоправда взагалі не користуюся цим привілеєм, так як коли світла нема - КС нема, а так воно мені не потрібно.

Досі не розумію, за що це мені таке щастя)

Думаю, що по моєму номеру якийсь серйозний глюк, тому я вже 2 місяці і сімку замінити не можу в магазині, кажуть співробітники, що по моєму номеру якась містика в системі)

Місто
Чернігів
Прийшла пропозиція "відео без обмежень" до 6 лютого за 5 гр, але коли поповнив рахунок прийшла інша за 25гр до 23 лютого. Чим вони відрізняються? Якщо замовити по*237*5# приходить смс"На жаль, зараз для Вас немає доступної пропозиції."

Місто
Київ
Пропонують Love ua свобода за 125 грн. і знижкою 63 грн. на перший місяць.
На номері тариф "твій новий" за 55 грн. Пенсіонеру дешевше треба, а Гб інету нехай собі залишать!
На іншому номері пропонували Love база зі знижкою на два місяці, а тепер на один ! А я чекала знижку на 6 місяців :unsure:
КС стає все більш скупим...

Вкладення

• Screenshot_2023-02-03-08-43-10-390_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-02-03-08-43-10-390_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    141.4 КБ · Перегляди: 26
  • Screenshot_2023-02-03-08-59-04-730_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-02-03-08-59-04-730_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    141.3 КБ · Перегляди: 25
Місто
Київ
Телефон
Nokia
Може й будуть пропонувати, але пізніше. Пропозиції зі знижкою на 3-6-12 місяців з переходом на Твій новий перед його архівацією надходили досить щедро.
В мене один номер так підключено влітку, інший - у вересні, обидва 35/12.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Айрини, дешевше ніж "Твій новий" вже не буде. Не чекайте. У КСа жаба більша, ніж у абонентів.

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Айрини, якщо задовільнить потреби, то можна взяти послугу 300 хв. на всіх у ЛАВ УА, яка коштує 50 грн (її, наче, можна замовити, не сплачуючи за тариф) + послугу Ми разом. Тільки треба уточнити, як це зробити грамотно, аби не влетіти на денний платіж.

Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Ми дбаємо, аби ви залишалися в курсі останніх подій, тому підключили вам пакет «Усюди Онлайн Безлім». Користуйтесь безлімітним мобільним інтернетом без додаткових оплат протягом 180 днів. Перевірка терміну дії пакета: *712*3#. Все буде Україна!
На без меж лайт прийшло. Номер на полиці

Місто
Днепр - Полтава
После того, как КС похерил "копийчанэ дрочево" у ребенка на неоплаченном номере КС (1й номер VF с ГБА) стал держать 2-3 грн, которые ессно КС сжэр за реги в сети 4ж после окончания шарового 3*10Гб. Перевёл принудительно эту сим в режим 3жо онли, и снова закинул пару грн на всяк случай. Сегодня пришла замануха. Желающие получить реальный безлим от КС на месяц могут тоже попробовать, такое вроде и раньше работало периодически.

Вкладення

• Screenshot_2023-02-05-11-13-58-990_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    Screenshot_2023-02-05-11-13-58-990_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
    115.9 КБ · Перегляди: 195

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
После того, как КС похерил "копийчанэ дрочево" у ребенка на неоплаченном номере КС (1й номер VF с ГБА) стал держать 2-3 грн, которые ессно КС сжэр за реги в сети 4ж после окончания шарового 3*10Гб. Перевёл принудительно эту сим в режим 3жо онли, и снова закинул пару грн на всяк случай. Сегодня пришла замануха. Желающие получить реальный безлим от КС на месяц могут тоже попробовать, такое вроде и раньше работало периодически.
довго тримав в 3ж ?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Наконец-то и мне на один из полочных номеров пришло предложение перейти на новый тариф (75 грн) с бесплатным первым месяцем.

Місто
Киев
Наконец-то и мне на один из полочных номеров пришло предложение перейти на новый тариф (75 грн) с бесплатным первым месяцем.
Такие предложения перехода на Юа-базу поступают также на регулярно пополняемые номера и висят месяца три

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Такие предложения перехода на Юа-базу поступают также на регулярно пополняемые номера и висят месяца три
На регулярно пополняемые с абонплатой 30-55 грн. Верно?

Зверху