Акційні пропозиції Київстар

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
1 грн зняли з тих полок, які юзав. Які просто на полочці в коробочці (не в мережі) не в телефоні - не зняло

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
чітко прописувати, що компенсація продається за одну гривню
А так як написали, то для вас не дуже чітко? Немає слова "продається" чи чого саме не вистачає?
Як саме буде скасована плата за тариф​

Вам не треба нічого додатково підключати — у день планової оплати вам просто нарахуються всі обсяги за тарифом. Важливий нюанс: впродовж 2024 року з вашого рахунку зніметься 1 грн за пакет послуг, який надався автоматично.

• Sad
Реакції: idea
Місто
Poland
Так що кому не нарахували, як мені, то ще чекаєм цілий рік на нарахування (в самий непідходящий момент)

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Ну така велика проблема замість умовних 100грн, покласти 101 перед датою абонплати? Безкоштовий місяць зв'язку ніяк не перекриває таке неподобство?

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Ну не кладіть, тоді взагалі в чім питання? Отримали місяць зв'зку безкоштовно і можна далі нічого не платити.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
С сегодняшнего дня почти на всех полочных Без меж лайт подарки по 50гр.💙👍
Вдобавок к более ранним бонусам за пополнение.👍
На Компотах 2018 також є бонусні пропозиції по 50 грн.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Цікаве спостереження. На номери було нараховано компенсаційний місяць: на тих, якими користувались (дзвінки, інтернет), пропозицій з бонусними грн - нема; а от на тих, що в апарат не встромлялись - є :)
На один Твій новий та одну Love UA Базу, які не використовувався, нема жодного акційного тарифу - лише загальнодоступні.
На активно юзаний Твій новий - повний набір:
- Love UA База контракт за 1 грн
- Love UA Базовий (прп)
- Love UA Свобода.
На юзаний Love UA База (прп) прийшли ті самі пропозиції, але замість Свободи - Безлім.

RuslanMikhay

Заблокований
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Написал в живой чат "Мой КС". Ввёл имя и для авторизации номер с паролем. Диалог начал сообщением: "Отримання знижки на тариф". Писал сжато, короткими предложениями. Сразу не поймёшь паузы и просят подождать, потому что оператор думает или с тобой робот подвисает. Предложили "Базу" на контракте. Первый месяц 1грн., дальше - 75грн. Я ответил: "Тільки передплата. Отримання знижки на тариф чи бонуси за поповнення." Это больше было похоже на троллинг с моей стороны, чем общение с оператором. Пришёл ответ в чат, что на данный момент предложений для моего номера нет, но оформлена заявка, что у меня есть такие хотелки. Вот теперь думаю, ждать в ближайшее время акционных предложений от КС или оператор меня потроллил в ответ. 😎
30.01 не снята абонплата по тарифу, 02.02 предложение 20грн. на бонусный *114# за пополнение на 95грн. Срок действия бонусов 14 дней. Пока не очень, но заявку с хотелками действительно рассмотрели. 😎

RuslanMikhay

Заблокований
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
andreuskas, тогда посмотрю, если в течение 14 дней прийдёт ещё одно предложение с бонусами за пополняшку, тогда следующий пакет оплачу бонусами. Если нет, пусть голодает со следующего месяца (только на входящие), пока не прийдёт что-то действительно стоящее.

Місто
Житомир

Screenshot_2024-02-06-10-56-02-252_com.kyivstar.mykyivstar.jpg
наскільки я розумію, вестись на таку "шедру пропозицію" взагалі не варто, якщо у мене і так нормальний тариф? (супересила гігабіт стоїть)
Screenshot_2024-02-06-10-56-06-913_com.kyivstar.mykyivstar.jpg

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

наскільки я розумію, вестись на таку "шедру пропозицію" взагалі не варто, якщо у мене і так нормальний тариф? (супересила гігабіт стоїть)

Тут всё естественно!

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Без меж lite+
,,Отримайте супер знижку на три оплати вашого тарифу! Щоб сплачувати лише по 10 грн, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна. Встигніть підключити до 15/02/2024"

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Пора проверять полочные симки!👍 В МКС есть похожее предложение по ТП Свобода. Хоть скидка и поменьше, но вместе с другим предложением за пополнение счета - первая абонка обойдётся за ту же цену.:)
Screenshot_20240209-094659_ .jpgScreenshot_20240209-094942_ .jpg

Місто
Винница
Телефон
Redmi Note5/Moto g32
Без меж lite+
,,Отримайте супер знижку на три оплати вашого тарифу! Щоб сплачувати лише по 10 грн, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна. Встигніть підключити до 15/02/2024"
Такий же самий т/п, але без плюса і майже той самий текст в смс, тільки вказано, що знижка 60%.
Номер зняв з полки пару днів тому, щоб скористатися подарунками 50 + 40грн за поповнення.

Цікаво, чи буде діяти ця знижка на позачергові оплати, тобто на більшу кількість абонплат, ніж планові за цей термін.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
На голодний номер майже рік, прийшло "жидівське нате вам".

Вкладення

• Screenshot_20240209-135914.png
    Screenshot_20240209-135914.png
    210.3 КБ · Перегляди: 150

Morino

Користувач
Місто
Львів

Morino

Користувач
Місто
Львів
  • Like
Реакції: idea

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Коханій на 3 місяці в Без меж Lite+ підключили знижку 60%, тепер пакет 30 грн/4 тижні. Трохи раніше х3 пакет.

Зверху