- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Так це був баг, в багатьох було безлім на соціалки, на соціалки прибрали баг, і до того доберутьсяДо кінця серпня і усьо ? Щасливий день. Це перше питання.
Друге питання.
Це тільки в мене на тарифі Love UA базовий не тарифікувався ютуб? При чому тариф був не сплачений і послуги тіпа Відео Го не підключені, треба було мати на рахунку пару гривень або якийсь пакет мегабайт. В МК цей трафік був помічений як " Мобільний інтернет у безлімітних додатках"
Так мало того, в мене 2 сімки з таким тарифом, так на одній такє не прокатує. Що за "баг" такий ?) Може хтось щось знає?)
Зрозуміло, я не один такий був) алє я на тій сімці змінив тариф і "всьо" пропало ( а на тій сімці,шо лишилася ( з таким самим тарифом ) не прокатує хаває останні копійкиТак це був баг, в багатьох було безлім на соціалки, на соціалки прибрали баг, і до того доберутьсяДо кінця серпня і усьо ? Щасливий день. Це перше питання.
Друге питання.
Це тільки в мене на тарифі Love UA базовий не тарифікувався ютуб? При чому тариф був не сплачений і послуги тіпа Відео Го не підключені, треба було мати на рахунку пару гривень або якийсь пакет мегабайт. В МК цей трафік був помічений як " Мобільний інтернет у безлімітних додатках"
Так мало того, в мене 2 сімки з таким тарифом, так на одній такє не прокатує. Що за "баг" такий ?) Може хтось щось знає?)
У меня тоже не было проблем с бонусами. Начисляли в тот же день в течение часа, и путем различных манипуляций эти бонусы удавалось использовать на абонплату. Но на форуме было немало историй, когда у людей действительно начинались проблемы с их начислением и использованием. Поэтому тут кому как повезет. Киевстар вовсю старается чтобы эти бонусы абонент не смог использовать с максимальной выгодой.weibo, я недавно подключал бонусы на номер. Где-то 30 мин прошло после пополнения
Суперсила пропонується при сплаті повної абонплати. Якщо є знижка, то не буде тієї супересили. Ось такий Київстар.Що за розводняк , запропонували знижку , гаразд . Підключив тариф , в обіцянках супер сила відео на ходу є і гоп засідка ((( . Дзвонити на підтримку ? З цим зв'язком просто швах , зробив собі рік без абонплат на водафоні в суботу пі*дари в вишку дроном зарядили ще й київстар таке викида (((.
Все буде, це глюки в мк, як знижка може бути несувмісна з відео на ходу, от наприклад відеого з відео на ходу от тут так.Що за розводняк , запропонували знижку , гаразд . Підключив тариф , в обіцянках супер сила відео на ходу є і гоп засідка ((( . Дзвонити на підтримку ? З цим зв'язком просто швах , зробив собі рік без абонплат на водафоні в суботу пі*дари в вишку дроном зарядили ще й київстар таке викида (((.
тариф базовий знижка 50 на 6 оплат... 2 рази платив 27.5.грн...Можу також розповісти про одну "несумісність". При наявності РБА вирішив не годувати ніби основний номер на Твій по 100грн. Погодився на пропозицію нового тарифу зі знижкою рік по 75грн. Тут за гру ще знижка 30% на абонплату підвалила. Коли сперечався в чаті з оператором що бонуси не доїхали за поповнення ну звісно відчував що десь має бути тут лукавство КС і запитав чи дійсно на 75 буде знижка 30%? Відповіли що знижки в моєму випадку НЕ сумуються.
Як би не запитав то мабудь так і зробив, а там видно було, бо логічно що мала бути знижка. Ще не вирішив чи буду пробувати, є РБА де мені потрібний інет в роумінгу періодично бо розмовляю дуже мало. А в цьому Love UA Свобода в роумінгу нічого нема, навіть по 75 не дуже актуальний прямо тепер.тариф базовий знижка 50 на 6 оплат... 2 рази платив 27.5.грн...Можу також розповісти про одну "несумісність". При наявності РБА вирішив не годувати ніби основний номер на Твій по 100грн. Погодився на пропозицію нового тарифу зі знижкою рік по 75грн. Тут за гру ще знижка 30% на абонплату підвалила. Коли сперечався в чаті з оператором що бонуси не доїхали за поповнення ну звісно відчував що десь має бути тут лукавство КС і запитав чи дійсно на 75 буде знижка 30%? Відповіли що знижки в моєму випадку НЕ сумуються.
може в обновлених тарифах змінили умови....
Коли тепер замітили ті хто перейшов в базовий, база, як скоро 6гб зникає, то вже на 125грн перебігаютьЯк би не запитав то мабудь так і зробив, а там видно було, бо логічно що мала бути знижка. Ще не вирішив чи буду пробувати, є РБА де мені потрібний інет в роумінгу періодично бо розмовляю дуже мало. А в цьому Love UA Свобода в роумінгу нічого нема, навіть по 75 не дуже актуальний прямо тепер.тариф базовий знижка 50 на 6 оплат... 2 рази платив 27.5.грн...Можу також розповісти про одну "несумісність". При наявності РБА вирішив не годувати ніби основний номер на Твій по 100грн. Погодився на пропозицію нового тарифу зі знижкою рік по 75грн. Тут за гру ще знижка 30% на абонплату підвалила. Коли сперечався в чаті з оператором що бонуси не доїхали за поповнення ну звісно відчував що десь має бути тут лукавство КС і запитав чи дійсно на 75 буде знижка 30%? Відповіли що знижки в моєму випадку НЕ сумуються.
В мене інший алгоритм, був архівний "Твій новий" по 100грн, дочекався пропозиції знижки на рік абонплати при переході по 75грн (стандартна 125грн) при кращому наповненні ніж колишній. Так що вже вигідно 100>75 з кращим наповненням ніж був з фіксованою ціною на рік. Тим більше майже впевнений що за рік ті 100грн підтянуть ближче до 150.Коли тепер замітили ті хто перейшов в базовий, база, як скоро 6гб зникає, то вже на 125грн перебігаютьЯк би не запитав то мабудь так і зробив, а там видно було, бо логічно що мала бути знижка. Ще не вирішив чи буду пробувати, є РБА де мені потрібний інет в роумінгу періодично бо розмовляю дуже мало. А в цьому Love UA Свобода в роумінгу нічого нема, навіть по 75 не дуже актуальний прямо тепер.тариф базовий знижка 50 на 6 оплат... 2 рази платив 27.5.грн...Можу також розповісти про одну "несумісність". При наявності РБА вирішив не годувати ніби основний номер на Твій по 100грн. Погодився на пропозицію нового тарифу зі знижкою рік по 75грн. Тут за гру ще знижка 30% на абонплату підвалила. Коли сперечався в чаті з оператором що бонуси не доїхали за поповнення ну звісно відчував що десь має бути тут лукавство КС і запитав чи дійсно на 75 буде знижка 30%? Відповіли що знижки в моєму випадку НЕ сумуються.
Цікаво чим закінчилосяЩо за розводняк , запропонували знижку , гаразд . Підключив тариф , в обіцянках супер сила відео на ходу є і гоп засідка ((( . Дзвонити на підтримку ? З цим зв'язком просто швах , зробив собі рік без абонплат на водафоні в суботу пі*дари в вишку дроном зарядили ще й київстар таке викида (((.
Подарок номеру не дают никакой (
На повноліття номеру дають стікери)))Маєте привід влаштувати маленьке свято, адже сьогодні вашому номеру 18 років! Ми раді, що ви є частиною нашої родини і підготували для вас дещо особливе – набір стікерів від Київстар. Завантажуйте за посиланням: https://kyivstar.ua/info/numberbd
Подарунки агонь)))