- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
На даний момент абонент не має можливості самостійно підключити цей пакет . Запрошення до підключення в Мій Київстар або підключення , відбуваються лише зі сторони Київстар за спеціальними алгоритмами .А яка комбінація для підключення безлімітну на 90 днів за 1 гривеню?
Коли прийде запрошення на номер або в МКС, або в смс.потім вже Кинуть 1 грн можна любим способом, який є в доступіА коли та як кинути 1 гривню?
Включно.А вказана дата у кс це до чи включно?
У наступну неділюПідкажіть, якщо сьогодні підключив Щасливий день , наспутний раз можу підключити 09 чи 12.11.2024?
Вони і активовані зникають переважно.При переході на інший тариф, не активовані спец пропозиції зникають?Зʼявилася пропозиція 20 гіг за 20 гр, але хочу активувати в іншому тарифі.
Активовані зникають 100%, перевірено особисто,а ось не активовані чи зникають з пропозицій?Вони і активовані зникають переважно.При переході на інший тариф, не активовані спец пропозиції зникають?Зʼявилася пропозиція 20 гіг за 20 гр, але хочу активувати в іншому тарифі.
Отримайте 10 000 МБ всього за 10 грн та залишайтесь онлайн протягом 7 днів! Щоб підключити, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 53. Поспішайте, пропозиція діє до 10/11/2024.
Зверніть увагу що це дзвінки тільки на інші мережі, на Київстар дзвонити не зможете.Тариф Твій Новий.
12 оплат по 75 на Свободу після майже півроку голодання.Питання, вам приходили кращі умови, чи вже не варто чекати кращого?