- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Вони і активовані зникають переважно.При переході на інший тариф, не активовані спец пропозиції зникають?Зʼявилася пропозиція 20 гіг за 20 гр, але хочу активувати в іншому тарифі.
Активовані зникають 100%, перевірено особисто,а ось не активовані чи зникають з пропозицій?Вони і активовані зникають переважно.При переході на інший тариф, не активовані спец пропозиції зникають?Зʼявилася пропозиція 20 гіг за 20 гр, але хочу активувати в іншому тарифі.
Отримайте 10 000 МБ всього за 10 грн та залишайтесь онлайн протягом 7 днів! Щоб підключити, відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 53. Поспішайте, пропозиція діє до 10/11/2024.
Зверніть увагу що це дзвінки тільки на інші мережі, на Київстар дзвонити не зможете.Тариф Твій Новий.
12 оплат по 75 на Свободу після майже півроку голодання.Питання, вам приходили кращі умови, чи вже не варто чекати кращого?
Так. Я закинув відразу 3.За безліміт на 90 діб треба 1 гривню кидати кожні 30 днів?
А поточний тариф який?12 оплат по 75 на Свободу, при щомісяця оплачуваному.
Базовий.А поточний тариф який?12 оплат по 75 на Свободу, при щомісяця оплачуваному.
у мене не було настільки довгого безгрошів'я (два місяця), було один день без грошей прогавив, наступного дня поповнив на 1грн і акція поновилась автоматично без проблемДля акції "всюди онлайн" (3 міс трафіку за 1грн\міс), якщо на рахунку не було 1грн, то два місяці згоріли?
Чи через добу після поповнення знов запрацює?
Так . І це прописано в умовах . Якщо використано протягом доби 1,5 Гб , то інтернет надається зі швидкістю до 0,8 Мбіт/сек .А з того безліміта обмеження є? Після 1,5 ГБ чуть повзе інтернет.