- Місто
- Самар/Дніпро
Ну тож контракт, а в людини магніт 2024 прп.Я наоборот со Свободы 2024 на Магнит 2024 спрыгиваю!Есть смысл менять Магнит 2024 на Свободу?![]()
На днях наконец дождался его на желаемом номере, на котором ранее не хватило недели, чтобы получить его по МНП.
Наполнение Магнита мне больше нравится, + зафиксирована цена 100 грн/мес на год.
Этого, конечно.Интересно, а эта Свобода, которую предлагают, это же этого года или 2024?
Хотя, наверное, этого, скорее всего.
Да, действительно. В общей теме по тарифам Свободу 2024 я сразу не увидел, она спрятана очень глубоко в архив, хотя только год прошёл, или даже меньше.на форуме 2 Свободы
этого "безлимитного" инета полагается абоненту в сутки?
Не тримати гроші не виходить: у мене 124 грн на балансі (при абонплаті 125 грн), тариф "Все разом Wow + ТБ2024". Переказ коштів не працює, тому що "все разом".Працює, та навіть передарені сумуються. Не тримай на рахунку більше пари гривень, і проблем не буде.
Підключив при сплаченій абонплата, а після закінчення терміну дії абонплати та відсутності 20 грн на рахунку дана послуга продовжувала працювати.В МуКС в розділі "Оце подарунки" пропонуютсь 5 Гб за 1 грн. на 28 днів. Чи буде працювати при несплаченій абонплаті та чи не буде знімати по 20 грн. кожного дня?
Надо ждать дальше. Потом будет на 6 мес.Запропонували знижку 20% на 3 місяці
Я так розумію, Щасливий день, вже не такий і щасливий, є обмеження швидкості.Про акцію Щасливий день ☆ Київстар ☆
З 24 червня 2025 року ми запускаємо акцію Щасливий день для абонентів контракту та передплати Київстар.kyivstar.ua
Полiтику справедливого використання нiхто не вiдмiняв.Щасливий день, вже не такий і щасливий, є обмеження швидкості.
Але ж гривню беруть.Тоді це, не таке вже й щастя.Полiтику справедливого використання нiхто не вiдмiняв.Щасливий день, вже не такий і щасливий, є обмеження швидкості.
В мене теж така акція на 6 міс, але хочу перейти на інший тариф. Акція підв'язана під конкретний тариф чи збережеться при переході?Надо ждать дальше. Потом будет на 6 мес.Запропонували знижку 20% на 3 місяці
А вот когда предложат на 12 мес., тогда уже надо брать.
Зазвичай при переході на інший тариф нічого не зберігається, ані підключені послуги, ані акції, ані залишки.В мене теж така акція на 6 міс, але хочу перейти на інший тариф. Акція підв'язана під конкретний тариф чи збережеться при переході?