- Місто
- Самар/Дніпро
Ні ..я поменяв тариф дай всеСуперсили продовжили чи продовжать далі для контракту? Є в кого інформація?
Треба було перед поповненням паузу абонплати замовляти.Дали 65 грн бонусов, за пополнение. Только теперь заметил. Абонка списана, услуги насчитаны, интернета полно. до следующей абонплаты бонусы сгорают (за 14 дней после начисления). Куда эти бонусы можно девать вообще?
Можно заказать услугу 300минут за 70грн чтоб 65 грн списало бонусами? 477 говорит что дополнительные услуги за бонусы не подключить.
На звонки за границу говорит тоже нельзя?
Сколько раз не подключал такое (типа "Видео на ходу"), постоянно были проблемы с НЕ тарификацией Ютуба и т.д.Не працює акція "літо онлайн".
У мене була подібна ситуація. Пожалівся котикам. Через пару годин отримав смс, що баг поправили. У якості компенсації дали 5 гіг інтернету на місяць, а з'їло у мене 400 метрівНе працює акція "літо онлайн". Приклад: дивишся відео на ютубі, потім в " мій Київстар" а там пише: інтернет в безлімітних додатка - 1, 2, 3, 4 мб, мобільний інтернет - сто, двісті, триста з лишнім мб. (які враховуються з пакетних).
Що цікаво Київстар ТБ коректно не враховуються, а ютубі, телеграм, тікток і тд. ні.
Колись щось подібне було на іншій сімкі, не пам'ятаю, чи днс міняв чи що? І почало правильно працювати.
На початку місяця підключав інтернет безлім то прийшла смс що супер сила підключена і діє до 31.07.2025 року.Суперсили продовжили чи продовжать далі для контракту? Є в кого інформація?
Ще вчора пожалівся. Сказали пришлють смску, поки тиша.У мене була подібна ситуація. Пожалівся котикам. Через пару годин отримав смс, що баг поправили. У якості компенсації дали 5 гіг інтернету на місяць, а з'їло у мене 400 метрівНе працює акція "літо онлайн". Приклад: дивишся відео на ютубі, потім в " мій Київстар" а там пише: інтернет в безлімітних додатка - 1, 2, 3, 4 мб, мобільний інтернет - сто, двісті, триста з лишнім мб. (які враховуються з пакетних).
Що цікаво Київстар ТБ коректно не враховуються, а ютубі, телеграм, тікток і тд. ні.
Колись щось подібне було на іншій сімкі, не пам'ятаю, чи днс міняв чи що? І почало правильно працювати.. Спробуйте поговорити з підтримкою. Може і відреагують. Да, у мене контрактний номер. Не знаю, що може бути з прп...
До цього відео на ходу +- коректно працювало, правда на іншому номері.Сколько раз не подключал такое (типа "Видео на ходу"), постоянно были проблемы с НЕ тарификацией Ютуба и т.д.Не працює акція "літо онлайн".
Технари КРИВОрукие...
1) на скрине нижеалгоритм подключения?
відкриваєш додаток, переходиш на тариф, чекаєш поки в додатку зміниться тариф на новий, поповнюєш на 420можете напомнить алгоритм подключения?
пополнить ровно на эту сумму, затем прожать подключить в додатке? или не так?
Спробуйте новий тариф зі знижкою 150 грн! Сплачуйте одразу за пів року та отримуйте обсяги тарифу кожні 4 тижні: безлім інтернет в Україні (40 ГБ без обмеження швидкості), безлім дзвінки на Київстар та 400 хв на інші мережі України. Акційну вартість 750 грн можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, або повну вартість 900 грн після цього терміну. Умови тарифу LOVE UA Безлім Піврічний діятимуть 186 днів з моменту підключення. Підключайте до 09/07/2025 за номером 477 або у Мій Київстар:
Більше півроку без поповнення. Останні два місяці на полиці. Тариф Без меж лайтgen, при оплаченому тарифі?
Звонок на 477... если есть "персональные акционные предложения", то там озвучат.в кнопочном телефоне, как-то можно узнать акционные предложения без установки приложения киевстар?
Получается, 7 пакетов по 107 грн каждый? Очень даже жирное предложение)Спробуйте новий тариф зі знижкою 150 грн! Сплачуйте одразу за пів року та отримуйте обсяги тарифу кожні 4 тижні: безлім інтернет в Україні (40 ГБ без обмеження швидкості), безлім дзвінки на Київстар та 400 хв на інші мережі України. Акційну вартість 750 грн можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, або повну вартість 900 грн після цього терміну. Умови тарифу LOVE UA Безлім Піврічний діятимуть 186 днів з моменту підключення. Підключайте до 09/07/2025 за номером 477 або у Мій Київстар: