Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Мухосранск
Дали 65 грн бонусов, за пополнение. Только теперь заметил. Абонка списана, услуги насчитаны, интернета полно. до следующей абонплаты бонусы сгорают (за 14 дней после начисления). Куда эти бонусы можно девать вообще?
Можно заказать услугу 300минут за 70грн чтоб 65 грн списало бонусами? 477 говорит что дополнительные услуги за бонусы не подключить.
На звонки за границу говорит тоже нельзя?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Дали 65 грн бонусов, за пополнение. Только теперь заметил. Абонка списана, услуги насчитаны, интернета полно. до следующей абонплаты бонусы сгорают (за 14 дней после начисления). Куда эти бонусы можно девать вообще?
Можно заказать услугу 300минут за 70грн чтоб 65 грн списало бонусами? 477 говорит что дополнительные услуги за бонусы не подключить.
На звонки за границу говорит тоже нельзя?
Треба було перед поповненням паузу абонплати замовляти.
А витратити після використання пакетних хв. і мб. лише. Ще смски можна відправляти)

Місто
Белая Церковь
Не працює акція "літо онлайн". Приклад: дивишся відео на ютубі, потім в " мій Київстар" а там пише: інтернет в безлімітних додатка - 1, 2, 3, 4 мб, мобільний інтернет - сто, двісті, триста з лишнім мб. (які враховуються з пакетних).
Що цікаво Київстар ТБ коректно не враховуються, а ютубі, телеграм, тікток і тд. ні.
Колись щось подібне було на іншій сімкі, не пам'ятаю, чи днс міняв чи що? І почало правильно працювати.

Місто
Житомир
Телефон
Iphone 12
Не працює акція "літо онлайн". Приклад: дивишся відео на ютубі, потім в " мій Київстар" а там пише: інтернет в безлімітних додатка - 1, 2, 3, 4 мб, мобільний інтернет - сто, двісті, триста з лишнім мб. (які враховуються з пакетних).
Що цікаво Київстар ТБ коректно не враховуються, а ютубі, телеграм, тікток і тд. ні.
Колись щось подібне було на іншій сімкі, не пам'ятаю, чи днс міняв чи що? І почало правильно працювати.
У мене була подібна ситуація. Пожалівся котикам. Через пару годин отримав смс, що баг поправили. У якості компенсації дали 5 гіг інтернету на місяць, а з'їло у мене 400 метрів :). Спробуйте поговорити з підтримкою. Може і відреагують. Да, у мене контрактний номер. Не знаю, що може бути з прп...

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Суперсили продовжили чи продовжать далі для контракту? Є в кого інформація?
На початку місяця підключав інтернет безлім то прийшла смс що супер сила підключена і діє до 31.07.2025 року.

• Like
Реакції: Inn@
Місто
Белая Церковь
У мене була подібна ситуація. Пожалівся котикам. Через пару годин отримав смс, що баг поправили. У якості компенсації дали 5 гіг інтернету на місяць, а з'їло у мене 400 метрів :). Спробуйте поговорити з підтримкою. Може і відреагують. Да, у мене контрактний номер. Не знаю, що може бути з прп...
Ще вчора пожалівся. Сказали пришлють смску, поки тиша.
Post automatically merged:

Не працює акція "літо онлайн".
Сколько раз не подключал такое (типа "Видео на ходу"), постоянно были проблемы с НЕ тарификацией Ютуба и т.д.
Технари КРИВОрукие...
До цього відео на ходу +- коректно працювало, правда на іншому номері.

Місто
Киев
1751454835636.png
Прилетело сегодня, в принципе устраивает, на год не хочу ждать.
можете напомнить алгоритм подключения?
пополнить ровно на эту сумму, затем прожать подключить в додатке? или не так?

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
можете напомнить алгоритм подключения?
пополнить ровно на эту сумму, затем прожать подключить в додатке? или не так?
відкриваєш додаток, переходиш на тариф, чекаєш поки в додатку зміниться тариф на новий, поповнюєш на 420

Місто
Львів
Спробуйте новий тариф зі знижкою 150 грн! Сплачуйте одразу за пів року та отримуйте обсяги тарифу кожні 4 тижні: безлім інтернет в Україні (40 ГБ без обмеження швидкості), безлім дзвінки на Київстар та 400 хв на інші мережі України. Акційну вартість 750 грн можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, або повну вартість 900 грн після цього терміну. Умови тарифу LOVE UA Безлім Піврічний діятимуть 186 днів з моменту підключення. Підключайте до 09/07/2025 за номером 477 або у Мій Київстар:

gen

Місто
Київ
вже нема такого давненько
чому ж немає? я зараз користуюсь на дууууже голодному номері. звісно, що не всім пропонують
безлім інет за 3 грн в міс?
З місяці за 0 грн/місяць
1000001032.png

Місто
Ржищев
Номер в кнопочном телефоне, как-то можно узнать акционные предложения без установки приложения киевстар?

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
в кнопочном телефоне, как-то можно узнать акционные предложения без установки приложения киевстар?
Звонок на 477... если есть "персональные акционные предложения", то там озвучат.

Місто
Киев
Спробуйте новий тариф зі знижкою 150 грн! Сплачуйте одразу за пів року та отримуйте обсяги тарифу кожні 4 тижні: безлім інтернет в Україні (40 ГБ без обмеження швидкості), безлім дзвінки на Київстар та 400 хв на інші мережі України. Акційну вартість 750 грн можна оплатити протягом 28 днів від зміни тарифу, або повну вартість 900 грн після цього терміну. Умови тарифу LOVE UA Безлім Піврічний діятимуть 186 днів з моменту підключення. Підключайте до 09/07/2025 за номером 477 або у Мій Київстар:
Получается, 7 пакетов по 107 грн каждый? Очень даже жирное предложение)

Зверху