- Місто
- Біла Церква
Також, сьогодні, заглянув в МВФ, Super Net Start, а там пропозиція - РБА за 360 грн. Але, у мене базовий тариф і заставлять, мабуть, заплатити першу абонку.
Дякую, запитаю їх в чаті, зроблю скріни.
Не пугайте такУра, 5тидневная гумпомощь защитникам закончилась.
Теперь "ноу мани - ноу хани", минуты не робят(АП не оплачена).
Ты лучший, бро. Такого шарика давно никому не прилетело.Пропонуємо оплатити рік зв'язку всього за 100 грн. Ви заощадите 3200 грн, а ми зможемо підтримувати мережу по всій Україні. Поповніть рахунок на 100 грн до 2022-06-28 - і ми підключимо Вам "Рік без абонплати
Vodafone SuperNet Unlim
Останній раз поповнював в серпні 2021
вопрос сколько номер был без оплаты.Ты лучший, бро. Такого шарика давно никому не прилетело.Пропонуємо оплатити рік зв'язку всього за 100 грн. Ви заощадите 3200 грн, а ми зможемо підтримувати мережу по всій Україні. Поповніть рахунок на 100 грн до 2022-06-28 - і ми підключимо Вам "Рік без абонплати
Vodafone SuperNet Unlim
Краще б як в Київстар, закрили б тариф і зігнали на нову лінійку без всяких гба, пра?))Дістали вже своїм роком без абонплат. Пропонували за 360, потім за 100, тепер за 1 гривню. Лиш би перейти зі спец тарифу
З яким інтервалом приходили пропозиції?Дістали вже своїм роком без абонплат. Пропонували за 360, потім за 100, тепер за 1 гривню. Лиш би перейти зі спец тарифу
Без оплаты в августе был год. Перенесен по мнп с киевстар на водафон. Лежал в коробке иногда вставлялся в телефон. Всегда был в одном городе Сумы) у нас красный регион и это удивительно что предложили, маме в тарифе старт то 600 грн в год. Предложиливопрос сколько номер был без оплаты.Ты лучший, бро. Такого шарика давно никому не прилетело.Пропонуємо оплатити рік зв'язку всього за 100 грн. Ви заощадите 3200 грн, а ми зможемо підтримувати мережу по всій Україні. Поповніть рахунок на 100 грн до 2022-06-28 - і ми підключимо Вам "Рік без абонплати
Vodafone SuperNet Unlim
Хотя возможно еще куча нюансов, активен/неактивен в сети, перемещался/нет и бог знает что еще. И регион конечно влияет.
но круто, да.
Ну пару лет назад у меня пришел ГБА за 5 грн. Но чтобы за 1 грн. Реал за 1 грн? Если так, то я думаю оно того стоит. Этот год ещё прожить нужно, чтобы потом спецтарифом пользоваться. Сейчас более важно здесь и сейчас.Дістали вже своїм роком без абонплат. Пропонували за 360, потім за 100, тепер за 1 гривню. Лиш би перейти зі спец тарифу
Приблизно місяць.З яким інтервалом приходили пропозиції?Дістали вже своїм роком без абонплат. Пропонували за 360, потім за 100, тепер за 1 гривню. Лиш би перейти зі спец тарифу
ХЗ. Зекономити зараз 659 грн, щоб потім платити наНу пару лет назад у меня пришел ГБА за 5 грн. Но чтобы за 1 грн. Реал за 1 грн? Если так, то я думаю оно того стоит
У менеПриблизно місяць.З яким інтервалом приходили пропозиції?Дістали вже своїм роком без абонплат. Пропонували за 360, потім за 100, тепер за 1 гривню. Лиш би перейти зі спец тарифу
Post automatically merged:
ХЗ. Зекономити зараз 659 грн, щоб потім платити наНу пару лет назад у меня пришел ГБА за 5 грн. Но чтобы за 1 грн. Реал за 1 грн? Если так, то я думаю оно того стоит7090 грн/міс більше? Якщо б без зміни тарифу то заплатив би одразу, а так бажання нема.
Vodafone 4G Smart XSУ мене
Vodafone 4G Smart XS
Дата підключення:31.08.2019 02:21
На базових і за весь час ні одної пропозиції РБА.
Вчора на Super Net Start, 1 рік на базових - РБА за 360 грн.
На Вас чекає подарунок - 270 грн на додатковий рахунок за поповнення від 10 грн одним платежем до 2022-06-27. Кошти нарахуємо протягом доби після поповнення. Термін їх дії - 7 днів. Разом - до перемоги!
Ну що ви маєтесь, чим більше згадуєм, тим більше шансів на закриття.Новые 5 дней только что накинули. Интересно как долго это протянется.
позвоните в водафон и спроситеНовые 5 дней только что накинули. Интересно как долго это протянется.
ок, отпишусь как закончат выдавать.Ну що ви маєтесь, чим більше згадуєм, тим більше шансів на закриття.Новые 5 дней только что накинули. Интересно как долго это протянется.Закон Реда.
советов я не просил. Оставьте себе.позвоните в водафон и спроситеНовые 5 дней только что накинули. Интересно как долго это протянется.