Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?
Принаймі мені запропонували в смс дай 10 дамо 99 % знижки на оплату, при активації номера вчора, ну і на тому дякую, якщо тобі нічого не прийшло то вже і не буде. Сьогодні на цей же номер, з приводу двох останніх пропозицій були послані лісом.
А нужны ли эти акции? Мне они всегда не нравились, т.к. ну вот взял я ТП, заплатил и пользуюсь. Мне не нужно следить, чтоб выговорить в день столько то денег, чтоб после этого пополнить на N сумму до T вреемени и получить еще сколько-то копеек.
Всё эти квесты отнимают время и интересны только когда скучно.
Ведь всё равно оператор продаёт, мы покупаем - оператор должен зарабатывать, остальное "от лукавого".
А нужны ли эти акции? Мне они всегда не нравились, т.к. ну вот взял я ТП, заплатил и пользуюсь. Мне не нужно следить, чтоб выговорить в день столько то денег, чтоб после этого пополнить на N сумму до T вреемени и получить еще сколько-то копеек.
Ведь всё равно оператор продаёт, мы покупаем - оператор должен зарабатывать, остальное "от лукавого".
Голодающий 4G Smart XS+ на базовых. Пришло предложение ГБА за 300 - в кабинете. Согласился. Увело на пополнение из кабинета на EasyPay - через 5 минут на телефоне все подключилось, аллах у'акбар...
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.