Акційні пропозиції Vodafone

Місто
UA
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?
Треба зайти в додаток "мій водафон" і там подивитись .

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?
Принаймі мені запропонували в смс дай 10 дамо 99 % знижки на оплату, при активації номера вчора, ну і на тому дякую, якщо тобі нічого не прийшло то вже і не буде. Сьогодні на цей же номер, з приводу двох останніх пропозицій були послані лісом.

Вкладення

• Screenshot_20230702-200925.png
    Screenshot_20230702-200925.png
    293.9 КБ · Перегляди: 36
  • Screenshot_20230702-203259.png
    Screenshot_20230702-203259.png
    450.3 КБ · Перегляди: 36
  • Screenshot_20230702-203320.png
    Screenshot_20230702-203320.png
    434.5 КБ · Перегляди: 36
Останнє редагування:
Місто
Киев
У меня тоже Light, правда контракт и тоже ничего не начислили, хотя смс о типа начислении была.
Подожду пока сформируется счёт и буду торбить котиков.
Довбай підтримку, в мене на свіжоактивованому також писали що начислили пакет за поповнення, подививсь а там глухо, писав в фб підключили.
Вы новая пакеты подключили вам здорово), мне банан). Что у них в голове ХЗ).
Post automatically merged:

Месячный с 5 грн, пакет тоже на банане весит.

Пополните на 5 гр что-то предложит.

Re: Подарок 3 грн от МТС

А нужны ли эти акции? Мне они всегда не нравились, т.к. ну вот взял я ТП, заплатил и пользуюсь. Мне не нужно следить, чтоб выговорить в день столько то денег, чтоб после этого пополнить на N сумму до T вреемени и получить еще сколько-то копеек.
Всё эти квесты отнимают время и интересны только когда скучно.
Ведь всё равно оператор продаёт, мы покупаем - оператор должен зарабатывать, остальное "от лукавого".
Откройте ему веки..

У меня тоже Light, правда контракт и тоже ничего не начислили, хотя смс о типа начислении была.
Подожду пока сформируется счёт и буду торбить котиков.
Довбай підтримку, в мене на свіжоактивованому також писали що начислили пакет за поповнення, подививсь а там глухо, писав в фб підключили.
Вы новая пакеты подключили вам здорово), мне банан). Что у них в голове ХЗ).

Месячный с 5 грн, пакет тоже на банане весит.

Пополните на 5 гр что-то предложит.

А нужны ли эти акции? Мне они всегда не нравились, т.к. ну вот взял я ТП, заплатил и пользуюсь. Мне не нужно следить, чтоб выговорить в день столько то денег, чтоб после этого пополнить на N сумму до T вреемени и получить еще сколько-то копеек.
Ведь всё равно оператор продаёт, мы покупаем - оператор должен зарабатывать, остальное "от лукавого".
Откройте ему веки..
Там если пользуешься, что предлагают, в пределах разумного. Потом могут ГБа предложить на льготных условиях.

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
yahoo, Теж сьогодні дали, але поличковий номер:confused:. На основний не дають, хочь вже голодує три місяці, користуюсь інетом за бонуси.
Чекаю далі;).

Місто
Київ

Откройте ему веки..
кому открыть? автору, писавшему это 12 лет назад? или Вам?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене на деяких номерах нічого взагалі немає, хоча номери з 2007 року.
Може тому, що кошній Екотел?

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Голодающий 4G Smart XS+ на базовых. Пришло предложение ГБА за 300 - в кабинете. Согласился. Увело на пополнение из кабинета на EasyPay - через 5 минут на телефоне все подключилось, аллах у'акбар... :cool:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Пропали пропозиції гігабайтів.
День народження того вже минув

В мене на деяких номерах нічого взагалі немає, хоча номери з 2007 року.
Може тому, що кошній Екотел?
В мене на давніших номерах теж нічого

Зверху