luytel, nikolaevich, Андрюх@dp.ua, зараз цілком реально отримати "199" до закінчення РБА. Спробуйте, поки дають.
Я не можу прочитати те повідомлення.luytel, nikolaevich, Андрюх@dp.ua, зараз цілком реально отримати "199" до закінчення РБА. Спробуйте, поки дають.
Прихований текст, вам потрібно мати 500 повідомленьЯ не можу прочитати те повідомлення.luytel, nikolaevich, Андрюх@dp.ua, зараз цілком реально отримати "199" до закінчення РБА. Спробуйте, поки дають.
Вже запропонували РБА за 420 грн)А у мене поки таке (
Скрін доказ потрібний для Книги Рекордів)Сьогодні підключив РБА за 140 гривень
Як ви такі пропозиції отримуєте? В мене завжди лише стандартні умови, без скидок, навіть на не активних номерах.Сьогодні підключив РБА за 140 гривень
прям на цiй сторiнцi є посилання якЯк ви такі пропозиції отримуєте?
На неактивованих не буваєЯк ви такі пропозиції отримуєте? В мене завжди лише стандартні умови, без скидок, навіть на не активних номерах.Сьогодні підключив РБА за 140 гривень
Спробував, без результатів.прям на цiй сторiнцi є посилання якЯк ви такі пропозиції отримуєте?
Попробуйте через шантаж MNP, а вдруг получится? И лучше иногда проявлять хоть какую-то активность звонками 111, 0800 или входящими.На неактивованих не буваєЯк ви такі пропозиції отримуєте? В мене завжди лише стандартні умови, без скидок, навіть на не активних номерах.Сьогодні підключив РБА за 140 гривень
По поводу региона - и да, и нет, т.к. ГБА со скидкой за 199 грн приходили даже в «красных» регионах.Спробував, без результатів.прям на цiй сторiнцi є посилання якЯк ви такі пропозиції отримуєте?
Post automatically merged:
Можливо це ще і від регіону залежить
У мене теж на одному з номерів не захотіли дати знижку (.Спробував, без результатів.
Так, поки що все працює, хоч і паршивенько, але пропозиції від ВФ надходять. Однак, краще питання по обговоренню додатку перенести у відповідну тему.Пропозиції з гарними цінами ГБА приходять на неоновлений додаток ВФ?
Так а який в цьому сенс? У мене РБА до квітня 2024 року. Чи воно почне діяти ПІСЛЯ закінчення РБА? Чи я щось не второпаю...зараз цілком реально отримати "199" до закінчення РБА.
Якщо до квітня, тоді мабуть немає сенсу. Так, почне діяти після закінчення РБА.Так а який в цьому сенс? У мене РБА до квітня 2024 року. Чи воно почне діяти ПІСЛЯ закінчення РБА? Чи я щось не второпаю...
Знижка підключиться після поповнення на 199 грн, але почне діяти після закінчення оплаченого пакету послуг.P.S. На іншому номері зробив цей фінт, все пройшло на УРА! Але також нюанс - тариф проплачений до кінця року, а поповнитись треба до 07.12. То як воно спрацює - після поповнення на 199 гривень одразу почнеться відлік 12 місяців знижки за тарифом, а потім мені повернуть залишок невикористаного пакету чи як?