там де пропонують, там i написаноСпочатку поповнити, потім тиснути "хочу РБА". Чи навпаки?
там де пропонують, там i написаноСпочатку поповнити, потім тиснути "хочу РБА". Чи навпаки?
не сработалоОтправив СМС на 3133 до 30 числа можно получить 250 грн. на дополнительный денежный счёт.
Без пригласительного СМС, можно сменить тариф, на такую херню, шо не обрадуешься.не сработало
Мне приходило смс-предложение сменить тариф, точно не 7777.luytel, читал только 7777 может создать косяк
Чого це?як-що оновити додаток, плюшки якісь додадуть, наприклад РБА )?
активно тулять оновлення. На одному з номерів пропонують за це 100хвилинЧого це?як-що оновити додаток, плюшки якісь додадуть, наприклад РБА )?
10 гб дали на одном номере на неделюяк-що оновити додаток, плюшки якісь додадуть, наприклад РБА )?
Після оновлення чи за оновлення?активно тулять оновлення. На одному з номерів пропонують за це 100хвилинЧого це?як-що оновити додаток, плюшки якісь додадуть, наприклад РБА )?
"Оновлюйте застосунок і ми нарахуємо вам за це 100хвилин"Після оновлення чи за оновлення?активно тулять оновлення. На одному з номерів пропонують за це 100хвилинЧого це?як-що оновити додаток, плюшки якісь додадуть, наприклад РБА )?
Голод? Другие условия?
Закінчився РБА за 360грн.,наступного дня нова пропозиція за 380грн.Голод? Другие условия?
ШикарноЗакінчився РБА за 360грн.,наступного дня нова пропозиція за 380грн.Голод? Другие условия?
Должны что-то предложить в скором времени. За 360 конечно, навряд ли уже будет, но 400-420 - где-то так возможно, либо вообще ВФ чистоган ГБА за 200 - это уж как фартанёт. Лотерею никто не отменял.Завтра дємбєльский акорд (останній день РБА за 360грн, SuperNetUnlim)
Вирішив дізнатися про апетити командованія: