- Місто
- Полтава-Сіті
це назавжди?ми в 2025, який вивiд на картку?не меньше3 грн если вывод на банковскую карту?
це назавжди?ми в 2025, який вивiд на картку?не меньше3 грн если вывод на банковскую карту?
хтозна, не ранiше кiнця тисячi, а там i нову подачку придумаютьце назавжди?
Наврядчи після такого поповнення запропонують щось цікавеТепер варто тримати напоготові плюс/мінус чотириста гривень. Може прилетіти недорогий РБА.... поповнюю на 240 грн ...
Минулого разу у батька спочатку знижка 99% прилетіла, а потім, на наступний місяць, РБА за 240 грн.Наврядчи після такого поповнення запропонують щось цікаве
Якби знижка за 10 грн, то можливо, а 226 грн - під великим питанням.Минулого разу у батька спочатку знижка 99% прилетіла, а потім, на наступний місяць, РБА за 240 грн.Наврядчи після такого поповнення запропонують щось цікаве
Десятці, зазвичай, передує приблизно така ж сума. Щоправда, я такі пропозиції ігнорую.luytel,
губу закатайте назад)
За поповнення у 240грн цей номер ще півроку нічого не побачить.
От якби за 10грн , то дійсно там вже на підході РБА...
а так це стандартний на лоха.
Буде якщо сплатить за 1 місяць а на завтра підключить РБА, вірніше залишок сплаченого пакету отримає після закінчення РБАAndDer,
13го не буде)і не сумнівайтеся.
Те саме написав котик . Я так зрозумів послідовність , поповнити на 410 грв набрати комбінацію *101*444# потім натиснути "Поповнити 365 грв" потім поповнити 365 грв і дочекатись підключення послуги .Буде якщо сплатить за 1 місяць а на завтра підключить РБА, вірніше залишок сплаченого пакету отримає після закінчення РБА
Я тоже на 2 номерах так ожидал, в итоге лишь на одном получилось, на 2 после появления скидки 99% пропало предложение ГБА и появилось лишь спустя пол года и в 2 раза дороже первоначального предложения.В этом же тарифе я избегал первой оплаты абонки путём ожидания скидки 99% за пополнение на 10 грн, обычно она приходила через 1.5-2 месяца после активации и последующего лежания на полке.
Я поповнював просто на сумму абонплати, чекав на активацію вночі і на наступний день вже жмакав хочу РБА і поповнював на сумму що хотів нажавач послуг. Попередньо не лишнім буде скріншот з застосунку якщо не було смс з пропозицією.Те саме написав котик . Я так зрозумів послідовність , поповнити на 410 грв набрати комбінацію *101*444# потім натиснути "Поповнити 365 грв" потім поповнити 365 грв і дочекатись підключення послуги .Буде якщо сплатить за 1 місяць а на завтра підключить РБА, вірніше залишок сплаченого пакету отримає після закінчення РБА
Мне никогда не попадалось одновременно ГБА и скидка 99%. Сперва скидка 99% и практически сразу, бывало и на следующий день прилетал интересный ГБА. Это не единичная статистика, полочных номеров у меня почти с десяток.Я тоже на 2 номерах так ожидал, в итоге лишь на одном получилось, на 2 после появления скидки 99% пропало предложение ГБА и появилось лишь спустя пол года и в 2 раза дороже первоначального предложения.
Раніше вони саме так і повідомляли в смс, а зараз?залишок сплаченого пакету отримає після закінчення РБА
Спробуйте поповнити номер на 5-10 грн. Та почекати день-два. Можливо бонусів запропонують, або знижку на абонплату.Те саме написав котик . Я так зрозумів послідовність , поповнити на 410 грв набрати комбінацію *101*444# потім натиснути "Поповнити 365 грв" потім поповнити 365 грв і дочекатись підключення послуги .
13ий це свинорильський додатковий пакет. а якщо сплатить, то то вже звичайний. за повну вартістьБуде якщо сплатить за 1 місяць