Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Буде якщо сплатить за 1 місяць
13ий це свинорильський додатковий пакет. а якщо сплатить, то то вже звичайний. за повну вартість
Думаю на момент його фактичного використання він буде пільговий, як мінімум.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
На 4G Smart XS предложили Рік без абонплата у тарифі Joice Start 2023 за 1910 грн. Оператор твердо уверен, что его клиенты умственно отсталые.😳
20%, нормальная скидка. Для многих за счастье, а ещё доллар подорожает за год.
По другом, "могут не только лишь все"...🤭

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Полтава
andreuskas, Колись була полеміка стосовно автоматичного нарахування послуг за бонусні кошти, сьогодні дали достатньо бонусних грн, і через три хвилини пакет послуг активувася, хоча я планував на завтра/післяопівночі. Все вірно, що автоматоматично без штурхання?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
andreuskas, Колись була полеміка стосовно автоматичного нарахування послуг за бонусні кошти, сьогодні дали достатньо бонусних грн, і через три хвилини пакет послуг активувася, хоча я планував на завтра/післяопівночі. Все вірно, що автоматоматично без штурхання?
Зазвичай водафон грабив рахунок після опівночі. Київстар же трусив кармани тільки почувши дзвін монет.
Post automatically merged:

4g smart light

Вкладення

• Screenshot_20250107-185126_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20250107-185126_My Vodafone.jpg
    186.1 КБ · Перегляди: 52
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: baha
Місто
Жовті Води
Номер на базових, прийшла пропозиція рік без абонплати, активував ,але пакет не підключається, в чаті оператор пише потрібно поповнити на суму абонплати потім нараховується пакет.Це у водафона нововведення, чи попався такий працівник?

Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
Номер на базових, прийшла пропозиція рік без абонплати, активував ,але пакет не підключається, в чаті оператор пише потрібно поповнити на суму абонплати потім нараховується пакет.Це у водафона нововведення, чи попався такий працівник?
Очень сложно уговорить их...
Пытайся....

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Roma88, Вище писали, що так завжди було. Наскільки я зрозумів, радять дочекатися якоїсь знижки на місячний пакет, підключити, знятися з базових і тоді вже РБА.
До речі, питання, був у мене Йесссс, перевели на Лайт+, на новому тарифі ще не платив. Це він на базових?

Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
Roma88, Вище писали, що так завжди було. Наскільки я зрозумів, радять дочекатися якоїсь знижки на місячний пакет, підключити, знятися з базових і тоді вже РБА.
До речі, питання, був у мене Йесссс, перевели на Лайт+, на новому тарифі ще не платив. Це він на базових?
Однозначно...

Місто
Жовті Води
Однозначно...
В тому справа , що раніше без проблем підключали на базових через оператора. Треба в шапку по РБА написати про зміни , щоб свинорили на гачок не попадали)

Якщо РБА вже активний, то якщо поповнити на суму абонплати (для того, щоб з "базових умов" перейти на "пакет послуг") то що - знімаються гроші? Чи все ж таки залишаються і їх можна перекинути на інший номер?

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
В тому справа , що раніше без проблем підключали на базових через оператора. Треба в шапку по РБА написати про зміни , щоб свинорили на гачок не попадали)
Возможно путаница между базовыми после первой активации симки и базовыми на уже активной симке после смены тарифа.
В первом случае нужно оплачивать первую абонку или ждать скидки 99% за 10-20 грн или подарок на бонусный счёт.
Во втором случае просто активировать ГБА через оператора, если само сразу не активировалось или по прошествии ночи.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Зверху