- Місто
- Полтава-Сіті
от 5?Спробуйте поповнити номер на 5-10 грн. Та почекати день-два. Можливо бонусів запропонують, або знижку на абонплату.
1-2 грн. пополнения ничего не даст?
от 5?Спробуйте поповнити номер на 5-10 грн. Та почекати день-два. Можливо бонусів запропонують, або знижку на абонплату.
Думаю на момент його фактичного використання він буде пільговий, як мінімум.13ий це свинорильський додатковий пакет. а якщо сплатить, то то вже звичайний. за повну вартістьБуде якщо сплатить за 1 місяць
20%, нормальная скидка. Для многих за счастье, а ещё доллар подорожает за год.На 4G Smart XS предложили Рік без абонплата у тарифі Joice Start 2023 за 1910 грн. Оператор твердо уверен, что его клиенты умственно отсталые.
Я бы ответил на это мнп на другого оператора.Предлагают добровольно пренудительно взять и оплатить абонку за год по цене 3080 грн.
а иначе что?Предлагают добровольно пренудительно взять и оплатить абонку за год по цене 3080 грн.
Зазвичай водафон грабив рахунок після опівночі. Київстар же трусив кармани тільки почувши дзвін монет.andreuskas, Колись була полеміка стосовно автоматичного нарахування послуг за бонусні кошти, сьогодні дали достатньо бонусних грн, і через три хвилини пакет послуг активувася, хоча я планував на завтра/післяопівночі. Все вірно, що автоматоматично без штурхання?
Очень сложно уговорить их...Номер на базових, прийшла пропозиція рік без абонплати, активував ,але пакет не підключається, в чаті оператор пише потрібно поповнити на суму абонплати потім нараховується пакет.Це у водафона нововведення, чи попався такий працівник?
Однозначно...Roma88, Вище писали, що так завжди було. Наскільки я зрозумів, радять дочекатися якоїсь знижки на місячний пакет, підключити, знятися з базових і тоді вже РБА.
До речі, питання, був у мене Йесссс, перевели на Лайт+, на новому тарифі ще не платив. Це він на базових?
В тому справа , що раніше без проблем підключали на базових через оператора. Треба в шапку по РБА написати про зміни , щоб свинорили на гачок не попадали)Однозначно...Roma88, Вище писали, що так завжди було. Наскільки я зрозумів, радять дочекатися якоїсь знижки на місячний пакет, підключити, знятися з базових і тоді вже РБА.
До речі, питання, був у мене Йесссс, перевели на Лайт+, на новому тарифі ще не платив. Це він на базових?
Якщо РБА вже активний, то якщо поповнити на суму абонплати (для того, щоб з "базових умов" перейти на "пакет послуг") то що - знімаються гроші? Чи все ж таки залишаються і їх можна перекинути на інший номер?Номер на базових, прийшла пропозиція рік без абонплати, активував ,але пакет не підключається, в чаті оператор пише потрібно поповнити на суму абонплати потім нараховується пакет.Це у водафона нововведення, чи попався такий працівник?
Возможно путаница между базовыми после первой активации симки и базовыми на уже активной симке после смены тарифа.В тому справа , що раніше без проблем підключали на базових через оператора. Треба в шапку по РБА написати про зміни , щоб свинорили на гачок не попадали)
неправда, на своїх 2х різних номерах з різними ТП на базових умовах перші РБА отримував без сплати першої АПRoma88, Вище писали, що так завжди було...