Зателефонуй котикам, але краще Устиновій Олі .а какой тогда следущий ближащий день подарков?
День захисника відчизни.а какой тогда следущий ближащий день подарков?
В Україні немає такого свята.День захисника відчизни.а какой тогда следущий ближащий день подарков?
Может не дословно назвал, вот это имел ввиду: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/День_захисників_і_захисниць_УкраїниВ Україні немає такого свята.День захисника відчизни.а какой тогда следущий ближащий день подарков?
А хоч одній людині приходили вигідні пропозиції на контракт?
полгода без подарков сидеть?Может не дословно назвал, вот это имел ввиду: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/День_захисників_і_захисниць_України
Як вважаєте скористатись чи ні?! Всеж може щось інше запропонують.Ось таке на XL прилетіло.
Если номером пользоваться, то я бы не отказался от РБА за 250. Ниже 360грн предлагают РБА очень редко. А после перехода нужно опять высиживать номер и это вновь лотерея!Хочу отримати пораду від спільноти.
На тп 4Джи Смарт ХС прийшло запрошення РБА за 250грн.
Про номер: біженець з Інтера, постійно лежав на поличці, в 2022 році дали 2 місяці безкоштовно користуватись ТП з додатковими безлімітними дзвінками на усі мережі, нещодавно сімку вставив в дзвонилку, розглядав можливість мнп переходу на Тримоб, відмовився, потім думав перейти на дорожчий ТП з метою отримання РБА за 360грн, а тут така пропозиція.
В смарті стоять 2 сімки ЛС з тп Единий , того 22Гб, якщо одну забрати і встановить ВФ, сукупно буде 14Гб, мало.
Другий варіант, залишити все як було, а ВФ використовувати в дзвонилці як основний телефон з голосовим трафіком.
В даний час голосовий трафік закриваю УкрЛайкою на базових умовахю
Тому питаю варто погоджуватись на пропозицію чи переходити на щось дорожче і чекати хорошу пропозицію?
Лучше может быть только бесплатный год без АП или когда Вам доплатят за это))Як вважаєте скористатись чи ні?! Всеж може щось інше запропонують.Ось таке на XL прилетіло.
Я не рассматривал фантастические идеи. Было у кого давно за 100грн - тут писали. А так, за 250грн, наверное, самая низкая цена!Лучше может быть только бесплатный год без АП или когда Вам доплатят за это))Як вважаєте скористатись чи ні?! Всеж може щось інше запропонують.Ось таке на XL прилетіло.
ех, раніше місяць був...) (c) потім 14 днів, а зараз 7... далі що? 1 день чи взагалі до кінця доби?Подарункові гігабайти діють 7 днів з моменту отримання
Так такое есть уже если на базовых.А далі буде як в "Простоквашино": в мене є подарунок, тільки я вам його не відддам!