Якщо скористатися акцією де дають бонусні кошти за поповнення на конкретну суму одним платежем і після поповнення одразу вивести кошти через Ізіпей, то бонуси надійдуть чи треба чекати щоб бонуси надійшли і тільки потім обов'язково виводити кошти?
Якщо скористатися акцією де дають бонусні кошти за поповнення на конкретну суму одним платежем і після поповнення одразу вивести кошти через Ізіпей, то бонуси надійдуть чи треба чекати щоб бонуси надійшли і тільки потім обов'язково виводити кошти?
От і я так щойно зробив, поповнив, вивів протягом хвилини, бонуси не надійшли, звернувся у чат, мені відповіли, що бонуси я не отримаю, так як я порушив умови акції і що я не мав права виводити гроші. Я спитав, що це за умови такі і де про них дізнатися - мене, по суті, послали)Якщо скористатися акцією де дають бонусні кошти за поповнення на конкретну суму одним платежем і після поповнення одразу вивести кошти через Ізіпей, то бонуси надійдуть чи треба чекати щоб бонуси надійшли і тільки потім обов'язково виводити кошти?
Всегда оплачивал и тут же выводил, не дожидаясь фактического начисления бонусов, хотя они как правило не заставляли себя долго ждать.
Через Ізіпей все виводиться за 20 секунд.Fanatik, можно и не успеть.
На номер прислали бонусні 250гр,зняло абонплату, потім через чат замовив послугу відео Pass, на другий день замовляю через чат Онлайн і Соціал Pass, а оператор в чаті відповідає, що нажаль тільки за рахунок основних коштів), вказав на раніше замовлення, оператор вибачився і активував послуги.Звернувся ще раз до іншого спеціаліста, той відповів, що немає таких умов і що я все правильно зробив і протягом доби все отримаю.
бонуси прийшли ?От і я так щойно зробив, поповнив, вивів протягом хвилини, бонуси не надійшли, звернувся у чат, мені відповіли, що бонуси я не отримаю, так як я порушив умови акції і що я не мав права виводити гроші. Я спитав, що це за умови такі і де про них дізнатися - мене, по суті, послали)Якщо скористатися акцією де дають бонусні кошти за поповнення на конкретну суму одним платежем і після поповнення одразу вивести кошти через Ізіпей, то бонуси надійдуть чи треба чекати щоб бонуси надійшли і тільки потім обов'язково виводити кошти?
Всегда оплачивал и тут же выводил, не дожидаясь фактического начисления бонусов, хотя они как правило не заставляли себя долго ждать.
Звернувся ще раз до іншого спеціаліста, той відповів, що немає таких умов і що я все правильно зробив і протягом доби все отримаю.
Кому вірити, не зрозуміло))
Але завжди мені такі бонуси надходили протягом 5-10 хвилин, а тут вже пройшло значно більше, мабуть, тю-тю(
Post automatically merged:
Через Ізіпей все виводиться за 20 секунд.Fanatik, можно и не успеть.
водафон активировали новую услугу антисвинорил?Kladoff, ну-ну...
Коротше, мені стало цікаво, справа не в грошах, а в тому що ну тут явно щось не так пішло.
Я зателефонував оператору, ще раз спитав про ситуацію, мені відповіли, що так працює їх система, що треба в середньому 2-3 хвилини, щоб гроші зайшли повністю і тоді одразу приходять бонуси, а так вони бачать, що для мене акція не спрацювала і досі актуальна, так як я вивів гроші меньше аніж за хвилину після поповнення.
Я сказав добре, чи можу я знову поповнити щоб отримати ці бонуси і скільки чекати, сказали 2-5 хвилин, зазвичай 2-3 і акція спрацює.
Я поповнив, ніякі бонуси все одно не прийшли ні через дві хвилини, ні через годину, зате через 5 хвилин у мене з основного рахунку знялась місячна абонентська плата!!
Ось таке у них щось нове в білінгу, так що будьте обачні!
Я ще раз звернувся до оператора, хоча вже надії, звичайно, ні на що немає. Мені відповіли що ці бонуси завжди протягом доби надходять (але мені чомусь вони завжди одразу надходили, містика) і щоб я на них чекав добу. А на моє питання, а навіщо мені на них чекати і чому з основного рахунку плата за місяць зараз знялася, мені відповіли що це нормально, що плата за місяць не тільки вночі знімається.
Ну його це діло...
це ж неправда. вони не просто так у смс пишуть, що після поповнення рахунку на вартість тарифу треба набрати певну комбінацію.мені відповіли що це нормально, що плата за місяць не тільки вночі знімається.
А что мешает бесплатно перейти в тот же супернет анлим и ждать гба за указанный ценник...я бы активировал другой более интересный тариф, а там глядишь и снова ГБА за 399 предложат![]()
А что мешает бесплатно перейти в тот же супернет анлим и ждать гба за указанный ценник...я бы активировал другой более интересный тариф, а там глядишь и снова ГБА за 399 предложат![]()
![]()
Supernet Unlim поповнив у квітні на 5грн (перед завершенням терміну дії номера), через тиждень-два прийшла пропозиція РБА за 1190грн (до 26.04) та пропозиція переходу на Smart XS+ (95грн/міс)конце марта пополнял оба номера на 5 грн для продления срока действия
Supernet Unlim поповнив у квітні на 5грн (перед завершенням терміну дії номера), через тиждень-два прийшла пропозиція РБА за 1190грн (до 26.04) та пропозиція переходу на Smart XS+ (95грн/міс)конце марта пополнял оба номера на 5 грн для продления срока действия
На супернет анлим переход бесплатный.