Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD

p.s.: сработало, теперь без спешки буду ждать ГБА за 399 грн :)
Дык, желательно иногда читать... а не только писать :cool:
:po sekretu:

Останнє редагування:

sav

Місто
Харків
Якщо скористатися акцією де дають бонусні кошти за поповнення на конкретну суму одним платежем і після поповнення одразу вивести кошти через Ізіпей, то бонуси надійдуть чи треба чекати щоб бонуси надійшли і тільки потім обов'язково виводити кошти?

Всегда оплачивал и тут же выводил, не дожидаясь фактического начисления бонусов, хотя они как правило не заставляли себя долго ждать.
Пришла акция,пополни на 80,получи 150.Пополнил и тут же вывел,но никаких бонусов не приходит.

Місто
Полтава
Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
sav,
бывает... в течении суток прийдут, можно через котиков "подтолкнуть" - хотя это врядли ускорит, но хоть деталями/ нюансами "успокоят" :boss:

sav

Місто
Харків
Надмірне цитування (декілька цитат у цитаті: три й більше)
Всё таки пришли недавно бонусы,не обманули,а то думал что прикрылась лавочка.
Post automatically merged:

Пришла акция,пополни на 80,получи 150.Пополнил и тут же вывел,но никаких бонусов не приходит.
Смс, все спрацювало була?
Смс тоже пришла,что бонусы уже на рахунку и бла бла бла.

dirka

like.no.other
Місто
Neverland
конце марта пополнял оба номера на 5 грн для продления срока действия
Supernet Unlim поповнив у квітні на 5грн (перед завершенням терміну дії номера), через тиждень-два прийшла пропозиція РБА за 1190грн (до 26.04) та пропозиція переходу на Smart XS+ (95грн/міс)
Сегодня на XL прислали XS+, а я ведь просто хочу ГБА за 399 :oops: :LOL:

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
На який час Водафон їх нараховує?
Який термін дії бонусів?
1 рік з моменту їх нарахування.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
luytel, да, изобрели велосипед.
Была такая штука уже лет 15 назад
Я шось не замітив момент, коли ця штука зникла. Пам'ятаю на Samsung C100 спеціально вмикав отримання звіту про доставку, бо діджусівські смс по 1 коп любили відправлятись в "нєізвєсность"))

1682282446229.png

upd. Попробував на ліфчику включити звіт про доставку, відправив смс, таки прийшов звіт :love:
На сімкартах ВФ і КС Samsung C100 йде в циклічний ребут :sick:

Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Минулого місяця активував РБА на XL за 360 грн .
1. Як довго голодував і який тариф був перед цим?
2. Поповнювали, були акції на місячну абонку?
3. Кіко загалом чекали на такий РБА?

Місто
Львів
Минулого місяця активував РБА на XL за 360 грн .
1. Як довго голодував і який тариф був перед цим?
2. Поповнювали, були акції на місячну абонку?
3. Кіко загалом чекали на такий РБА?
Перевів номер з XS в XL і протягом 2-х тижнів активував РБА - за тиждень після переходу прийшла пропозиція місяць за 10 грн і потім ще за тиждень РБА за 360 грн.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Отличный вариант! Это лучше их программы лояльности, в которой нормальные плюшки через долгий период

Місто
Львів
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Щоб забезпечити комфортний доступ українців до контенту сьогодні, ми разом з YouTube проводимо ексклюзивну акцію: наші клієнти можуть підключити підписку YouTube Premium безкоштовно на 2 місяці.

З підпискою YouTube Premium ви зможете оцінити зручність користування застосунком, особливо в поточних умовах, завдяки:

✅ можливості завантажувати контент на телефон і дивитись навіть без інтернету
✅ не зупиняти контент на заблокованому екрані або при переході в інший застосунок
✅ перегляду контенту без реклами

Підключити акцію можна за допомогою комбінації *313#📞

Пропозиція доступна за умови оплаченого пакета послуг за вашим тарифом та відсутності підключених зараз чи раніше підписок на YouTube, YouTube Music, Google Play Music.

Період підключення: 27.03-31.12.23
Трафик не бесплатный в этот раз?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Kladoff, ну-ну...
Коротше, мені стало цікаво, справа не в грошах, а в тому що ну тут явно щось не так пішло.
Я зателефонував оператору, ще раз спитав про ситуацію, мені відповіли, що так працює їх система, що треба в середньому 2-3 хвилини, щоб гроші зайшли повністю і тоді одразу приходять бонуси, а так вони бачать, що для мене акція не спрацювала і досі актуальна, так як я вивів гроші меньше аніж за хвилину після поповнення.
Я сказав добре, чи можу я знову поповнити щоб отримати ці бонуси і скільки чекати, сказали 2-5 хвилин, зазвичай 2-3 і акція спрацює.
Я поповнив, ніякі бонуси все одно не прийшли ні через дві хвилини, ні через годину, зате через 5 хвилин у мене з основного рахунку знялась місячна абонентська плата!!
Ось таке у них щось нове в білінгу, так що будьте обачні!
Я ще раз звернувся до оператора, хоча вже надії, звичайно, ні на що немає. Мені відповіли що ці бонуси завжди протягом доби надходять (але мені чомусь вони завжди одразу надходили, містика) і щоб я на них чекав добу. А на моє питання, а навіщо мені на них чекати і чому з основного рахунку плата за місяць зараз знялася, мені відповіли що це нормально, що плата за місяць не тільки вночі знімається.
Ну його це діло...
Завершення історії,
бонуси не надійшли протягом доби, зателефонував ще раз, сказали, що це мабуть якийсь глюк і що бачать, що я учасник цієї акції і сказали, що в таких випадках без проблем оформлюється заявка, яка дуже швидко (меньше доби) вирішується і що бонуси надійдуть після цього, а на основний рахунок повернуть гроші.
Три доби розглядали заявку, після просто надійшло смс, що ми все розглянули, подробиці по 111, але ані бонуси, ані кошти не надійшли.
Знову зателефонував, оформили повторну заявку, я спитав, а чого смс одразу не надійшло з номером тікету, сказали, що все оформили, просто система сьогодні глючить і смс пізніше прийде і все мені повернуть.
Смс так і не надійшло за добу, знову набрав, мені відповіли, що ніхто ніякої заявки не оформлював нової, а по старій надійшла відповідь від спеціального відділу, що я відмовився від акції!!! На моє питання яким чином я відмовився, коли і чому мені до цього всі дні лапшу вішали? Сказали, що у них є інформація від спец.відділу, що я відмовився, ніяких подробиць вони не знають і повторно заявку точно прийняти не зможуть, тому що по-перше спец. відділ не помиляється, а по-друге, як висловився оператор, йому зроблять погано, якщо він сформує повторну заявку.
Завіса...

Зверху