Секрет в том, что эти минуты расходуются, в том числе, на внутрисеть.На анлим с халявным месяцем пришло: 800 минут на все сети по Украине за пополнение от 90 грн до 31 мая.
Буцім того ніхто не знає.Секрет в том, что эти минуты расходуются, в том числе, на внутрисеть.
Водафон он такой
Трохи задохрена 560, але чим твій тариф кращий того що пропонують я не можу придумати собі.Тариф SuperNet Start+. Закінчився РБА (акційний 360 грн.). Пропонують до 31.05 перейти на Joice Start з підключенням РБА за 560 грн. Тариф не маю бажання змінювати. Чи можна розраховувати на отримання акційного РБА без зміни тарифа? Можливо у когось є якісь поради з цього приводу.
В SuperNet Start+ є 50 хв за кордон.Трохи задохрена 560, але чим твій тариф кращий того що пропонують я не можу придумати собі.Тариф SuperNet Start+. Закінчився РБА (акційний 360 грн.). Пропонують до 31.05 перейти на Joice Start з підключенням РБА за 560 грн. Тариф не маю бажання змінювати. Чи можна розраховувати на отримання акційного РБА без зміни тарифа? Можливо у когось є якісь поради з цього приводу.
Это у Вас какой сейчас тариф что ГБА и на Джойс Старт и на Джойс Про предлагают?)Включив сімку, зателефонував на 111 та з іншого номера сюди, а також поповнив рахунок, як і було написано в смс і миттєво отримав пропозицію РБА в джойс старт. Хоча я звичайно сподіваюся, що знову запропонують джойс про за 400.
Такий подарунок на анлімі в березні коштував вже 399 грн.Вообщем доволен,но хотелось бы такой Подарок на Анлиме.
Я бы и за 900 взял,но не дают последние полгода на мои Анлимы(Такий подарунок на анлімі в березні коштував вже 399 грн.Вообщем доволен,но хотелось бы такой Подарок на Анлиме.
Звісно небуде.Якщо вф схвалив заявку на перехід, то пропозицій вже не буде?
Якщо до того часу не закриють для переходу, то так.потом можно будет перейти в супернет анлим
Зазвичай опції переходу в дорожчі тарифи лінійки - відкриті. Довго сиділа на непоповнюваному XS+ - можливості переходу були.можно ли не пополняя смарт лайт, перейти в смарт xs