Акційні пропозиції Vodafone

trempel

Заблокований
Місто
Киев
Проверил все свои номера.на XS-15, Pro Start-15,а на Анлимах везде 1000 бонусов.

Но есть один Анлим стоящий в смартфоне онлайн и ждущий ГБА,так на него одного не пришло НИЧЕГО,хотя там уже были месячные начисления пакета,но правда по акциям за 10 ку и за 20ку...

Перепроверил его несколько раз и даже разлогинил/залогинил-пусто(

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
На контракте дали 1000 бонусов типа вы в роуминге (номер несколько дней был выключен). Нажал "получить подарок" - пришло смс что начислим в течение пары минут и тишина - число бонусов на счету не изменилось, дело ещё утром было. Ждём, может после формирования счета начислятся.

Місто
Киев
З нагоди такої оказії вирішив я активувати останніх 2 пакета джойс старт, на один з них прилетіла пропозиція поповни на 10 даєм знижку 99% на оплату тарифу чим я і скориставсь, на другий не цікава пропозиція за те ж поповнення знижка 30%, ну і на решту пакетів 3 з 5 насипали по 5Гб, на номері де РБА дали 1000 богусів замість гігабайт бо сказали в тебе і так тариф Vodafone SuperNetT urbo.
Предложение сразу прилетело, или может быть, после пополнения счёта на 5грн?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На лайт пообещали 15 гб - и так и не выдали.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
З нагоди такої оказії вирішив я активувати останніх 2 пакета джойс старт, на один з них прилетіла пропозиція поповни на 10 даєм знижку 99% на оплату тарифу чим я і скориставсь, на другий не цікава пропозиція за те ж поповнення знижка 30%, ну і на решту пакетів 3 з 5 насипали по 5Гб, на номері де РБА дали 1000 богусів замість гігабайт бо сказали в тебе і так тариф Vodafone SuperNetT urbo.
Cходу, я ще не вспів закинути 5 гривень, і на другому пакеті також сходу але там було 30% знижки тому туди пішло тільки 5 грн.

Місто
Киев
Телефон
Moto G32
Мне на 4G Smart XS пришел 3 раза по 4Гб каждій месяц за пополнение от 140грн
+ 15 гиг за день рождения Ваттафон предложение до 31.07.2023

Місто
Киев
Cходу, я ще не вспів закинути 5 гривень, і на другому пакеті також сходу але там було 30% знижки тому туди пішло тільки 5 грн.
А мне 🍌, после активации. Тот который, недели 3 назад активировал и пополнил на 5, тоже самое. У вас все номера привязаны к одному приложению?

Місто
Одеса
Окрім 1000 бонусів на день народження прийшло смс з пропозицією безкоштовного місяця. Unlim полочний. Не знаю чи то пов'язано з днем народженням, чи просто співпадіння

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
пов'язано з днем народженням
Пов'язано з тим що поличний. Мабуть слід очікувати пропозицію РБА, за +-400 грн. Якщо не цікавлять базові, треба брати що пропонується, так шанси РБА зростають.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
У меня тоже Light, правда контракт и тоже ничего не начислили, хотя смс о типа начислении была.
Подожду пока сформируется счёт и буду торбить котиков.
Довбай підтримку, в мене на свіжоактивованому також писали що начислили пакет за поповнення, подививсь а там глухо, писав в фб підключили.

Місто
Одеса
Окрім 1000 бонусів на день народження прийшло смс з пропозицією безкоштовного місяця. Unlim полочний. Не знаю чи то пов'язано з днем народженням, чи просто співпадіння
Дійсно, як помітили вище, РБО приїхав на 1580 грн (131 в місяць). Не дуже спокусливо, але краще ніж база за 360 грн

Місто
Одеса

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?

Місто
UA
Доброго дня. Сьогодні активував номер, який дістався мені ще 2 роки тому при покупці телефону і якраз недавно збігли останні строки активації. І мене цікавить чи можу я розраховувати на отримання подарунка на честь Дня народження вф? Чи може обов'язково треба здійснити поповнення цього нового номера?
Треба зайти в додаток "мій водафон" і там подивитись .

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Принаймі мені запропонували в смс дай 10 дамо 99 % знижки на оплату, при активації номера вчора, ну і на тому дякую, якщо тобі нічого не прийшло то вже і не буде. Сьогодні на цей же номер, з приводу двох останніх пропозицій були послані лісом.

Вкладення

• Screenshot_20230702-200925.png
    Screenshot_20230702-200925.png
    293.9 КБ · Перегляди: 36
  • Screenshot_20230702-203259.png
    Screenshot_20230702-203259.png
    450.3 КБ · Перегляди: 36
  • Screenshot_20230702-203320.png
    Screenshot_20230702-203320.png
    434.5 КБ · Перегляди: 36
Останнє редагування:
Зверху