Акційні пропозиції Vodafone

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Якщо до квітня, тоді мабуть немає сенсу. Так, почне діяти після закінчення РБА.
Трошки не зрозумів. Якщо я ЗАРАЗ проверну цей фокус, мені (можливо) прийде ця знижка за 199 гривень і я поповнюсь. То ця знижка вмикнеться в квітні 2024 року ПІСЛЯ закінчення РБА? Чи то я занадто розкатав губу?

Знижка підключиться після поповнення на 199 грн, але почне діяти після закінчення оплаченого пакету послуг.
Шикарно! Це те, що потрібно. Дякую!

Маленьке уточнення - мова іде про різні номери.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Знижка підключиться після поповнення на 199 грн, але почне діяти після закінчення оплаченого пакету послуг.
Шикарно! Це те, що потрібно. Дякую!
Не так. Знижка підключається на 365 днів, і починає діяти одразу після підключення.
Проте, вона не зміщує дату нарахування місячного пакету, себто "ефект від знижки" ви відчуєте коли у вас планове зняття абонплати.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
astap, Это на бета версии?
Post automatically merged:

Появился странный подарок на обычной версии. -30 на оплату тарифа. У меня и так 100 % скидка на год за 399 грн :confused:

Місто
Чернівці
astap, Это на бета версии?
Post automatically merged:

Появился странный подарок на обычной версии. -30 на оплату тарифа. У меня и так 100 % скидка на год за 399 грн :confused:
Також 100% знижка і такий подарунок:
Screenshot_2023-12-05-16-52-17-758_ua.vodafone.myvodafone.jpg

Місто
Ужгород

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Знову пропонують акцію "Стара Сім-карта". Надійшла смс.
vlady Тему можна знову відкривати.
Додам, що минулого разу через деякий час від початку акції умови змінили: відсутність вихідної активності спочатку була 2 міс (60 днів), а потім стала 3 міс (90 днів). Тож, майте це на увазі, якщо розраховуєте покласти на поличку сімку на пару місяців, а потім, в лютому, підключити собі :)

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Знову пропонують акцію "Стара Сім-карта". Надійшла смс.
vlady Тему можна знову відкривати.
Додам, що минулого разу через деякий час від початку акції умови змінили: відсутність вихідної активності спочатку була 2 міс (60 днів), а потім стала 3 міс (90 днів). Тож, майте це на увазі, якщо розраховуєте покласти на поличку сімку на пару місяців, а потім, в лютому, підключити собі :)
Если бы ещё точно вычислить количество дней офлайна sim ВФ, а так только на уровне «чакры».
А если sim давно не в сети (около года), но утеряна, можно ли как-то провернуть фокус с этим номером. по акции, а затем уже его восстановить через PowerSim?

Зверху