І шо пан думає брати??Після шантажу оператора чату відразу дали -20%на абонплату, чим скористався. Після цього одразу пропозиція....
Номер постійно в телефоні але не поповнюється
Post automatically merged:
Поточний тп Super Net Turbo
І шо пан думає брати??Після шантажу оператора чату відразу дали -20%на абонплату, чим скористався. Після цього одразу пропозиція....
Номер постійно в телефоні але не поповнюється
Post automatically merged:
Поточний тп Super Net Turbo
supernet proСуперНетАнлім. Тільки інтернет. Був один раз РбА, провтикав на добу подовжити за 380грн
Досі не пропонують нічого нормального.
На який тариф змінити, поради є?
( може бути основним і для дзвінків)
Вот оно - счастье!
А где можно скачать предполагаемое фото свинорыла? Никто не подскажет?
я натиснув, але фото не добавляв. 20Гб нарахувало ))) на наступний день пропозиція знову з'явилась
Коли я переходила, то пришло смс, що потрібно поповнити до такого то числа, або переведуть на дорожчий тариф. Там десь біля місяця часу і було в тій смс (після згоди на пропозицію). Потім не поповнювала пару місяців і прийшла пропозиція на РБА 390 грн.Консультант пропонує перейти на 4G Smart Light після двох місяців непоповнення тарифу. Чи можна перейти на тариф, але поповнити на 80 грн, припустимо, на початку наступного місяця? Чи не згорить ця пропозиція? Логічно розумію, що не повинна згоріти, але все ж
Якщо за кордоном потрібен роумінг, просить інший тарифКонсультант пропонує перейти на 4G Smart Light після двох місяців непоповнення тарифу. Чи можна перейти на тариф, але поповнити на 80 грн, припустимо, на початку наступного місяця? Чи не згорить ця пропозиція? Логічно розумію, що не повинна згоріти, але все ж
Хтось писав, що, здається, полікували.SN Start. Чи вірно я згадую, про сім днів новий пакет?