Акційні пропозиції Vodafone

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Тут як кому повезе.
так справа в тому, що luytel, пише про якийсь правильний спосіб, а не про везіння, але не розкриває його)
Якщо правильно замовити
На 4х номерах не проканало хоча перед тим як прилетіло РБА на деяких була сплачена ап за бонуси, зараз на ті 4 дали знов за тиждень до закінчення, воно там вроді як перерахувати то виходить 13 місяць але вони його обрізають пропозицєю РБА наперед, як на мене то мені всерівно аби давали за такі гроші навіть на 12 місяців я б не відмовлявся, враховуючи цінники синіх.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Roman_UA, я в особисті, відповідав, але дивним чином повідомлення відсутнє...:(
Можливо через мою неуважність...
Алгоритм "неалгоритм", але в мене 2-3 рази спрацював. Натиснув кнопку "хочу РБА", отримав смс, поповнив,- обовязково через декілька годин.
Якщо всім лінь почитати мої попередні пости, матиму час сам знайду, відповім.
Знову ж таки,- це працювало раніше, три РБА, вже за плечима.
Скажем так я також не відразу поповняю, після того як жимнув хочу РБА і навіть після того як прийде смс типу "ми прийняли вашу заявку на участь в акції вам залишається лише поповнити рахунок" як мінімум годинку чекаю.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Ще б алгоритм для отримання 13 місяців у РБА. :)
Якщо у вас в тарифі місяць дорівнює 30 дням, то може і не вийде 13 оплат. Але у більшості, як і у мене, місяць дорівнює 28 дням. 12 місяців - це 336 днів, а послугу підключили на 366. Тож 13-й місяць буде обов'язково. Так, кілька днів крадуть, але пропозиція настільки приваблива, що про якийсь тиждень не хочу згадувати.
13й може й буде в тому разі якщо не запропонують наступний РБА, приведу приклад в сусідки закінчувався РБА 13 серпня, за тиждень до того прийшла пропозиція, останнє нарахування 11 серпня, питання де 13 місяць?? Відповідь водафон його обрізав наступною пропозицією РБА, так більш доходчиво об"яснив для впертих??

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Пунктуація. Використовуй знаки пунктуації!!!
Відповідь водафон його обрізав наступною пропозицією РБА, так більш доходчиво об"яснив для впертих??
Ні, я настільки впертий, що не зрозумів нічого. Якщо можна, поясніть додатково.

За тиждень до закінчення року приходить смс, де Водафон каже так. Поповніть номер на таку суму, і у день, коли закінчиться попередня пропозиція, ми тобі підключимо наступний рік без абонплат. Не на тиждень раніше підключимо, а у перший день після закінчення минулого року. Тож я вперто не бачу, де Водафон щось обрізає. Покажіть, будь ласка, щоб зрозуміли і такі вперті, як я.
Не в перший день а втой самий коли закінчиться наприклад в сестри закінчився в 17.00 13 сарпня прийшло смс РБА відключене і тут же за ним слідуюче про підключення РБА. Ще раз кажу обрізано 13 місяць на номері в сусідки останнє нарахування 11 серпня РБА закінчується 13 серпня тобто за умови ненадання РБА їй мав бибути ще 13 місяць до 8 вересня, натомість 13 числа їй було нараховано новий РБА ще раз питаю де 13 місяць??

Місто
Львів
Був номер у тарифі supernet pro, пропонували різне, крім рік без абонки, від всього відмовлявся, вчора подав заявку мнп, сьогодні надіслали пропозиції РБА за 299
як подати цю заявку на мнп, а подав заявку кому киевстару?
подавав на лайфселл, https://mnp.lifecell.ua/
Ну і як написали вище, не забудьте скасувати заявку)
І заявку скасовувати, не в останній день, а з половини терміну. Я термін вибираю, більше двох тижнів.
Як скасувати заявку на перенесення номеру з ВФ в КС ? Щось не знаходжу опції на сайті КС . Показує лиш статус заявки без можливості щось змінити .

Місто
Черкассы
До речі, коли я вперше отримав пропозицію рік без абонплат, Водафон написав, що якщо у мене залишаються невикористані дні з попередньої оплати, то вони не згорають, а будуть доступні після закінчення року. Звісно, якщо щороку продовжувати цю послугу, ніколи ті невикористані дні вже не отримаєш. Але ця крадіжка занадто мала у порівнянні з економією в 1000 с гаком гривень. Отже, роблю висновок, що занадто впертих Водафон не обдурює, тільки обраних.
Чому крадіжка? ГБА підключається рівно на рік від дати до дати. І якщо наприклад ти підключиш його 15 серпня 2024, то він діятиме до 15 серпня 2025 . І якщо дата сплати тарифу в тебе була 10 серпня 2024 і відповідно патет діятиме до 9 вересня 2024.
То 12 нарахування пакету по ГБА в тебе буде 10 серпня 2025 і відповідно пакет послуг діятиме до 9 вересня 2025. От і виходить що ти отримуєш рік зв'язку, і дні оплаченого зв'язку на які він перекриває в цьому році компенсуються в наступному році.

Місто
Белая Церковь
Телефон
Sony X
Є інфа з Тг каналу що Vodafone надумав трафік роздавати до Дня Незалежності України
Розіграш буде в форматі вікторин через додаток My Vodafone
Почнеться 21.08, закінчиться 25.08

Місто
Vinnitsya
Телефон
Xiaomi
Прийшло на рідковикористовуваний тп Super net turbo ....
Post automatically merged:

Прийшло на рідковикористовуваний тп Super net turbo ....
РБА там же ж 2200грн, чому написали що зекономлю 2100грн? Математика від Водафон....))

Вкладення

• Screenshot_2024-08-16-12-03-03-118_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    Screenshot_2024-08-16-12-03-03-118_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    193.1 КБ · Перегляди: 61
Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 9 Pro
На номер, що був активований тиждень тому - прийшла "пропозиція" :rolleyes:

1723807715771.png

Місто
Львов
на джой старт 2023 на якому закінчується за паро днів рба прийшла пропозиція 510 грн рба на рік брати ? дешевше не буде думаю

Місто
Львів
На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?

Зверху