Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
а з анліма на джойстар перейти можна? я так розумію на анліми до 500 грн рба вже не дають? то варто перейти на інші тарифи?Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
Недавно навіть за 300 було))Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
Недавно навіть за 300 було))Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
Певно тільки по пропозиції, так переходу в джойс старт не було, тільки в джойс макс.а з анліма на джойстар перейти можна? я так розумію на анліми до 500 грн рба вже не дають? то варто перейти на інші тарифи?Так, з переходом в джойс старт за 450.На голодні анліми по монтажу пропонують рба за 1230 грн або річну знижку 50% на турбо 2023. У турбо бувають пропозиції дешевого рба ?
Да, это вообще халява. Я этот тариф подключил на год за 450 и радуюсь.Недавно навіть за 300 було))
Чекай не міняй нічого.В ТП Joice Start запропонували перейти в 4G smart light. Ще 1 місяць діє РБА.
(П.С. вже присилали смс:... на номері закінчується термін дії,поповніть до...)
Чи варто уваги пропозиція, чи може, почекати РБА (за цікавою ціною)?
На всяк випадок є КС...
пропал отсчет, где акция?В мобильном приложении появился обратный отсчёт до начала акции ко Дню независимости. Подробностей акции пока нет.
Поделитесь правильным ответомЯ уже поучаствовал. Ответил на вопросы, обещали дать 5 гиг. Акция из 4 частей, как я понял. На день 1часть
Там дуже прості питання.Поделитесь правильным ответомЯ уже поучаствовал. Ответил на вопросы, обещали дать 5 гиг. Акция из 4 частей, как я понял. На день 1часть
Демократія у 16ст на території України - Київська Русь, єдина жінка-княгиня КР - Леся Українка, на 50 грн зображено Симона Петлюру.Поделитесь правильным ответом
Так ти не кацап, а москаль (звиняй, може ти їнших кацапів відсіюеш)Демократія у 16ст на території України - Київська Русь, єдина жінка-княгиня КР - Леся Українка, на 50 грн зображено Симона Петлюру.Поделитесь правильным ответом
Всьо просто!
Кивающая голова в приложении предложит после обновленияпропал отсчет, где акция?
Та ні, то ж Степан Бандера!зображено Симона Петлюру
Ну не знаю. Вони ж були братами-близнюками. Їх навіть їхня мама не могла розрізнити.Та ні, то ж Степан Бандера!зображено Симона Петлюру
Як Еріх і Марія Ремарки.Ну не знаю. Вони ж були братами-близнюками. Їх навіть їхня мама не могла розрізнити.
У додаток чи смс?На анлим (со 100% знижкой до начала листопада) пришло гба за 460 грн...