Сьогодні на трьох номерах з'явилася пропозиція переходу на 4G Smart Light. Два з них мають РБА у цій же лінійці. Ще один - архівний Джойс 2019.
Це хороший варіант, для тих хто полюбляє сидіти на базових (і в кого вже дорогий тариф). Повернувся на старт,- потім зганяють/зманюють на тарифи на щабель вище, і знов по колу.Сьогодні на трьох номерах з'явилася пропозиція переходу на 4G Smart Light. Два з них мають РБА у цій же лінійці. Ще один - архівний Джойс 2019.
Онука приїхала з Німеччини до мене на три тижні, як тільки переїхали кордон до себе в Німеччину зразу ВФ кинув пропозицію на РБА за 420 грн.
Тариф Смарт М.Переглянути вкладення 63240
І нащо воно?
Так, але послуга працює лише до 30.09, а далі поки що невідомо. Продовжать чи ні.Онука приїхала з Німеччини до мене на три тижні, як тільки переїхали кордон до себе в Німеччину зразу ВФ кинув пропозицію на РБА за 420 грн.
Тариф Смарт М.Переглянути вкладення 63240
І нащо воно?
В тарифі є послуга Доступний роумінг. За 420 грн цілий рік мати щомісячно по 10Gb трафіку в ЄС. Наче непогано. Нє?
Летом покупал стартовые пакеты joice start с 2мя оплач.абонками-тоже накидывали по 30гб за установку my vodafoneЗа для експеременту . На місяць тому активований з предоплаченим пакетом , але не продовженим терміном дії номером Joice Max , після смс 6216 нарахували 30 гб інтернету .
Я так понимаю у вас и так уже есть скидка за перенесённый номер. На контракте как максимум могут предложить подписание ДУ со скидкой от 15 до 25% в зависимости от срока действия ДУ.У кого был опыт подачи заявки на шиномотаж находясь на контракте RED TURBO при текущей цене 100 грн/мес?
Предлагают ли скидку?
Я бы взял...Прийшла знов пропозиція SNUnlim РБА за 490грн., але проблема - маю 100%знижку ще 3 місяці.
Почекаю
Дешевшого не чекай, бери якщо треба, бо небудеш мати і того. Мені на всі свіжоактивовані дешевшої пропозиції не прилітало.Сегодня пришло на номер который уже несколько лет лежит на полке, вставил в телефон и он ожил
Но после анлима за 300 грн в год предложение такое себе
Так ещё и первую абонку, будут выдавливать.такое себе
Не будутьТак ещё и первую абонку, будут выдавливать.такое себе
Думаю, вартує братиТП Joice Start ...