Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
ТП Joice Start ...
Post automatically merged:

Думаю, вартує брати
Таке приходило на номера моїх родичів за 450 гривень, на всіх номерах скористались такою пропозицією я би і за таку сумму взяв як пропонують тобі, так як в КС то явно дорожче по тарифу за рік який маю я, але зараз вони смокчуть лапу, бо сам сиджуна ВФ.

Місто
Радивилів
Сегодня пришло на номер который уже несколько лет лежит на полке, вставил в телефон и он ожил

Но после анлима за 300 грн в год предложение такое себе
Как получили такое предложение, кроме вставки в телефон ничего не делали?
Номер был базовых условиях или было первое пополнение в этом ТП?

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1

Місто
Оріхів
Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1
Бесполезное предложение , самсунг интернет браузер плюс дополнение адгуард всё решает , ютуб без рекламы .

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
На SuperNet Unlim второй раз предлагают ГБА за 460 грн. Но у меня до середины ноября за 399 грн. подключена 100 % скидка, потому не хочу брать. Или я не права?

Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32
На SuperNet Unlim второй раз предлагают ГБА за 460 грн. Но у меня до середины ноября за 399 грн. подключена 100 % скидка, потому не хочу брать. Или я не права?
И это на тарифе за 410 грн в месяц ?)
Я так был думал на лайфе подключать 2024 гб за 400 грн на год или нет, решил подключить , а потом раз и все у всех пропало )

Місто
Оріхів
Читал где то выше , типа вы заплатили за 12 месяцев 399 грв , а использовали 10 месяцев . Даже и так у вас просто немного удорожился условный месяц . Короче я бы взял ))))) . Тем более если номер в использовании и для себя .

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
я посчитал, что выгоднее взять, чем рисковать в ожидании, предложат ли еще раз до конца срока скидки. Номер основной.
В конце августа взял рба на анлиме за 460, была 100% скидка до начала ноября, тоже за 399.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Бесполезное предложение , самсунг интернет браузер плюс дополнение адгуард всё решает , ютуб без рекламы .
З заблокованим екраном також працює? :)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
чи працює програвання відео без інтернету? бо в преміум таке є і зручно працює

Місто
Оріхів
чи працює програвання відео без інтернету? бо в преміум таке є і зручно працює
Посыл был что без рекламы.
Преміум коштує лише 100 грн/місяць. Навіщо ставити ці костилі...
В этой ветке рба за 460 грв уже дорого а вы 100 грв в месяц :) ))) .

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Користувався Video Pass, потім отримав дофіга ГБ на День Незалежності і послугу відключив по закінченню місяця.
Сьогодні прилетіло:
Screenshot_2024-09-16-04-37-46-569_ua.vodafone.myvodafone.jpg
Post automatically merged:

Сімейна підписка виходить близько 25грн. Важко, звичайно, але якось тримаюсь.
Я привчив організм до одноразового харчування. Якраз зекономлених грошей вистачає на YT Family. Спочатку непритомнів від голоду, а потім втягнувся. Ще й зими зараз теплі - у сандалях переходжу, але вищезазначений Video Pass підключу!

Місто
Киев
Подключил пакет на месяц бесплатно и в тот же день. Подключил пол года подарочный. Месяц точно дали, а Полгода в приложении, что-то нигде я не вижу....

Місто
Харьков
Доброго дня. Прийшло смс 100% знижки на рік. Поповнив на знижку, начебто активована знижка.

Пакет нещодавно був переведений в новий тарифний план, тому першого поповнення не було.

Оператор стверджує, що без першого поповнення знижка не буде діяти, але вона наразі таки активована.

Намагавася подати заявку в технічний відділ, щодо вирішення цього питання, але оператор тільки про повернення коштів згодна передавати заявку.

Питання, як користуватися знижкою без першого поповнення?

Пам'ятаю таке було на РБА, та форумчани віришували це питання,

але ж до всього, якщо в РБА я чув про такі манси, то зараз це знижка, а не рба, я навіть не уявляв, що тут така ж ситуація може скоїтися. Прошу поради...

Доброго дня. Прийшло смс 100% знижки на рік. Поповнив на знижку, начебто активована знижка.

Пакет нещодавно був переведений в новий тарифний план, тому першого поповнення не було.

Оператор стверджує, що без першого поповнення знижка не буде діяти, але вона наразі таки активована.

Намагавася подати заявку в технічний відділ, щодо вирішення цього питання, але оператор тільки про повернення коштів згодна передавати заявку.

Питання, як користуватися знижкою без першого поповнення?

Пам'ятаю таке було на РБА, та форумчани віришували це питання,

але ж до всього, якщо в РБА я чув про такі манси, то зараз це знижка, а не рба, я навіть не уявляв, що тут така ж ситуація може скоїтися. Прошу поради...
Завтра все запрацює, так як з опівночі до 8 ранку нарахується місячний пакет.

Зверху