Таке і раніше було, але не завжди воно і через котів спрацьовувало.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Так. А за день-два до оновлення пакету приходитиме смс, про 0 гриневу оплату.Це знижка виходить? І сток її дії просто треба запамятати?
вам напомнят, не переживайте.І сток її дії просто треба запамятати?
Я весной так заказал ГБА на базовых. Потом было около 15 обращений в течении двух месяцев к котам и никто ничего не подключил. Но это был номер, на который после активации даже по акциям не начислялся пакет услуг*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
на этом номере было тоже самое, тариф был на базовых, то есть дневную абонку не снималиЯ весной так заказал ГБА на базовых. Потом было около 15 обращений в течении двух месяцев к котам и никто ничего не подключил. Но это был номер, на который после активации даже по акциям не начислялся пакет услуг*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Ну не знаю. Это какое-то аномальноме везение у Вас (или же невезение у меня)на этом номере было тоже самое, тариф был на базовых, то есть дневную абонку не снималиЯ весной так заказал ГБА на базовых. Потом было около 15 обращений в течении двух месяцев к котам и никто ничего не подключил. Но это был номер, на который после активации даже по акциям не начислялся пакет услуг*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Візьміть якщо без поповненняЗнов на сайті пропозиції по номеру.
120 хвилин по Україні - дякую, не треба мені цей розвод![]()
Тобто взявши ті хвилини наприклад не прийде РБА?
who knows, who knowsТобто взявши ті хвилини наприклад не прийде РБА?
А які пакети запропонували? На який дали знижку?нарахували пакет без абонплат
Але ж зайвого не візьмуть? Залишаться і 30 грн і -30% від 260? Що так засмутило?Файна математика дай 290 при ціні в 260 і отримаєш 30 % знижки нормально хочуть грошей аж пищать.
Їм же потрібні гроші, щоб покрити 100% (стовідсоткові) знижки на рік зв'язку у інших (псевдомігрантів по MNP, шиномонтажників).Файна математика дай 290 при ціні в 260 і отримаєш 30 % знижки нормально хочуть грошей
Їм же потрібні гроші, щоб покрити 100% (стовідсоткові) знижки на рік зв'язку у інших (псевдомігрантів по MNP, шиномонтажників).Файна математика дай 290 при ціні в 260 і отримаєш 30 % знижки нормально хочуть грошей
На пса воно мені номер на продаж і гроші ніяк не виведеш я про лишок майже в 100 гривень, багато їм буде, 290/100=2,9*30=78, 260-78=182 і того 108 гривень залишку пішли під три чорти.Але ж зайвого не візьмуть? Залишаться і 30 грн і -30% від 260? Що так засмутило?Файна математика дай 290 при ціні в 260 і отримаєш 30 % знижки нормально хочуть грошей аж пищать.