- Місто
- Біла Церква
Також два номери, Unlim на базових, думав бонуси будуть. Ні, "... даруємо вам 30 ГБ", але ж вони на базових не працюють.Обидва SNUnlim - бананів на рахунку немає
Також два номери, Unlim на базових, думав бонуси будуть. Ні, "... даруємо вам 30 ГБ", але ж вони на базових не працюють.Обидва SNUnlim - бананів на рахунку немає
""30 ГБ (діють 30 днів із моменту отримання на території України. Спочатку використовуються додаткові ГБ, а потім ГБ у вашому тарифі) для клієнтів у не безлімітних тарифах.""SNU з РБА.
Є
![]()
ігноруйте, згодом отримає 290 грн як і я другий рік поспіль.Шановне товариство, потрібна ваша порада у мене підключений стартй тартф джойс, у минулому році я підключав РБА за 690. За декілька днів до закінчення РБА пропонували на рік за 1060 грн і я вирішив що це дорого. Зараз вже неділі 3 світиться знижку 99% на оплату одного місячного пакету при поповненні 40 грн і акція не закінчується а продовжується кожен день на один день. Як порадите поступити щоб отримати рік без абонплат на вигідних умовах? Слід і далі ігнорувати цю пропозицію і дажуть вигідний РБА чи можливо слід підключити знижку 99% і після цього запропонують вигідний РБА?
Підключайте знижку 99%, після цього буде велика ймовірність отримання акційного РБА.Шановне товариство, потрібна ваша порада у мене підключений старий тариф джойс, у минулому році я підключав РБА за 690. За декілька днів до закінчення РБА пропонували на рік за 1060 грн і я вирішив що це дорого. Зараз вже неділі 3 світиться знижку 99% на оплату одного місячного пакету при поповненні 40 грн і акція не закінчується а продовжується кожен день на один день. Як порадите поступити щоб отримати рік без абонплат на вигідних умовах? Слід і далі ігнорувати цю пропозицію і дажуть вигідний РБА чи можливо слід підключити знижку 99% і після цього запропонують вигідний РБА?
ігноруйте, згодом отримає 290 грн як і я другий рік поспіль.
Дві протилежні поради. Але обидві можуть спрацювати. У мене спрацював другий випадок.Підключайте знижку 99%, після цього буде велика ймовірність отримання акційного РБА.
Точно, спрацювало. Дякую!Все нарахувалося. Вийди з нього в інтернет і по *101*7705# покаже залишок.Переглянути вкладення 66651Переглянути вкладення 66652
цi можуть ,таке вже було, що в останнiй день вже посилало лiсомАкція, я так розумію, до 26 включно, чи можуть прикрити?
на странице акции написано 25-26 лютого.Акція, я так розумію, до 26 включно
А там выборочно, что то у меня не спрашивали какой давать?на анлим чомусь дали 30 гб вместо бонусов
Бери мені за 620 було, бабла до пропозиції на рахунку було багато??На Joice Start 2023 с истекающим РБА предложили таки новый РБА за 640 грн (год назад было 450). Видимо буду брать. Там еще месяц остается (пакет начислят 2 березня, а РБА закончится 4го), но.. лучше не рисковать, я так думаю. Пока только смс было, в мвф нема (а вот уже и в мвф подвезли).
на странице акции написано 25-26 лютого.Акція, я так розумію, до 26 включно
на анлим чомусь дали 30 гб вместо бонусов.
На сторінці акції це вказано. Якщо тариф отримувача безлімітний або в роумінгу, то подарунок буде у вигляді 300 бонусів, а всім іншим 10 гбА там выборочно, что то у меня не спрашивали какой давать?на анлим чомусь дали 30 гб вместо бонусов
на анлим чомусь дали 30 гб вместо бонусов.
меньше гривны.бабла до пропозиції на рахунку було багато??
ну вот не дали же бонусов на анлим, дали 30 гб )) больше 1000 бонусов на номере, может поэтому.Якщо тариф отримувача безлімітний, то подарунок буде у вигляді 300 бонусів
Вибачте, неуважно прочитаввот не дали же бонусов на анлим, дали 30 гб )) больше 1000 бонусов на номере, может поэтому.
Значить мої догадки були хибними, бо перед тим я мав на рахунку 750 але встиг їх розпихати по номерах і на них підключив РБА з внесенням першої абонки інакше ніяк не хотіло включати.меньше гривны.бабла до пропозиції на рахунку було багато??