Ещё не вечер...Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((
Так и не позвонили?Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((
Халява не безграничнаТак я зрозумів що всьо відпустили і побажали щасливої дороги.
Скоро цю лавочку прикриють хочеш йти йди, ніхто тебе тримати не буде, бігуни будуть не вигідні.Халява не безграничнаТак я зрозумів що всьо відпустили і побажали щасливої дороги.
Либо будут анализировать стаж, расходы за определенное время и т д. Чтобы отсечь полочников и бегуновСкоро цю лавочку прикриють хочеш йти йди, ніхто тебе тримати не буде, бігуни будуть не вигідні.Халява не безграничнаТак я зрозумів що всьо відпустили і побажали щасливої дороги.
Можливо і таке, якщо абонент приносить прибуток то так будуть пробувати втримати в себе.Либо будут анализировать стаж, расходы за определенное время и т д. Чтобы отсечь полочников и бегуновСкоро цю лавочку прикриють хочеш йти йди, ніхто тебе тримати не буде, бігуни будуть не вигідні.
Вони їх аналізували і аналізують вже давно.Либо будут анализировать стаж, расходы за определенное время и т д. Чтобы отсечь полочников и бегунов
Ні, писала в чат , теж нічого не пропонувалиТак и не позвонили?Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((
Результат особистого досвіду;-водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
Я так зрозумів ти пропонуєш на інші РБА взяти коли дають, а цю поморити голодом, є така можливість, а от коли візьмеш і там дадуть от тоді що робити??Результат особистого досвіду;-водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
Щоби отримати щось вигідне, варто попіклуватися про це за два три місяці до закінчення поточного РБА, і на іншій сімці (котра не один місяць вже "сиділа в засідці")![]()
Ти анекдот про тунель під Ламаншем знаєш?от тоді що робити??
У меня таких "абонплат" собралось уже на 1380 грн. )Турбо-90. Абонплата за 10 грн
Закажите завтра День без трубот, сделайте хотя бы один звонок и ждите следующего дня.Ні, писала в чат , теж нічого не пропонувалиТак и не позвонили?Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((
Post automatically merged:
І це при тому , що з водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
У меня после шиномонтажа в начале декабря дали беспл. первый месяц, потом около месяца номер поголодал и сегодня это предложениес момента шиномонтажа, ни разу абонку живыми деньгами платить не пришлось