Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Суми
Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Останнє редагування:

toysamiy

Заблокований
Місто
тернопіль
Так я зрозумів що всьо відпустили і побажали щасливої дороги.
Халява не безгранична
Скоро цю лавочку прикриють хочеш йти йди, ніхто тебе тримати не буде, бігуни будуть не вигідні.

Місто
Хмельницкая область
Так я зрозумів що всьо відпустили і побажали щасливої дороги.
Халява не безгранична
Скоро цю лавочку прикриють хочеш йти йди, ніхто тебе тримати не буде, бігуни будуть не вигідні.
Либо будут анализировать стаж, расходы за определенное время и т д. Чтобы отсечь полочников и бегунов

toysamiy

Заблокований
Місто
тернопіль
Либо будут анализировать стаж, расходы за определенное время и т д. Чтобы отсечь полочников и бегунов
Можливо і таке, якщо абонент приносить прибуток то так будуть пробувати втримати в себе.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Суми
Зробила шиномонтаж, а мені прислали , що ваша заявка на перенесення прийнята і ніяких пропозицій (((
Так и не позвонили?
Ні, писала в чат , теж нічого не пропонували
Post automatically merged:

І це при тому , що з водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
Результат особистого досвіду;-
Щоби отримати щось вигідне, варто попіклуватися про це за два три місяці до закінчення поточного РБА, і на іншій сімці (котра не один місяць вже "сиділа в засідці")🤭

toysamiy

Заблокований
Місто
тернопіль
водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
Результат особистого досвіду;-
Щоби отримати щось вигідне, варто попіклуватися про це за два три місяці до закінчення поточного РБА, і на іншій сімці (котра не один місяць вже "сиділа в засідці")🤭
Я так зрозумів ти пропонуєш на інші РБА взяти коли дають, а цю поморити голодом, є така можливість, а от коли візьмеш і там дадуть от тоді що робити??

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
от тоді що робити??
Ти анекдот про тунель під Ламаншем знаєш?
Замість одного за 950 буде два по 450, "і хай мені буде гірше"...🤭
Щоправда в цьому є великий негатив (особистий досвід), але то такоє...

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Турбо-90. Абонплата за 10 грн
У меня таких "абонплат" собралось уже на 1380 грн. )
В августе шиномонтажил, дали "Турбо 90" с первым бесплатным месяцем... а с сентября уже посыпались: "дадим 270 за 10", "540 за 20" и т.д.
Т.е., с момента шиномонтажа, ни разу абонку живыми деньгами платить не пришлось.

Вкладення

• Screenshot_2026-02-02-17-05-38-983_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    Screenshot_2026-02-02-17-05-38-983_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    156 КБ · Перегляди: 68
  • Screenshot_2026-02-02-17-06-25-737_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    Screenshot_2026-02-02-17-06-25-737_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    153.8 КБ · Перегляди: 68
Місто
Киев
Так и не позвонили?
Ні, писала в чат , теж нічого не пропонували
Post automatically merged:

І це при тому , що з водафон більше 10 років . Сімка робоча . Сьогодні був останній РБА
Закажите завтра День без трубот, сделайте хотя бы один звонок и ждите следующего дня.

Місто
Хмельницкая область
с момента шиномонтажа, ни разу абонку живыми деньгами платить не пришлось
У меня после шиномонтажа в начале декабря дали беспл. первый месяц, потом около месяца номер поголодал и сегодня это предложение

Місто
Луцьк
На Unlim після річної голодовки вже почали не тільки звонити з пропозиціями, а й пропонувати різне в застосунку. Може так і до норм спецпропозицій або РБА/знижок дійде😁

Вкладення

• Screenshot_20260202-185136~2.png
    Screenshot_20260202-185136~2.png
    290.2 КБ · Перегляди: 69

toysamiy

Заблокований
Місто
тернопіль
Мені на безлім також прилітало не раз оце, але після цього пропозицй толкових небачив, номер на голодовці давно і нудно був переведеий з турбо але бачу що дарма.

Останнє редагування:
Зверху