Saab

Заблокирован
Місто
Kiev
Телефон
iPhone
Помогаем друг другу выбирать мобильные телефоны

Чтобы помочь Вам в выборе телефона, просьба составлять свои сообщения в виде списка требуемых параметров как указано ниже.
  1. Стандарт(ы) связи - GSM, UMTS, CDMA, GSM + UMTS и т. д.
  2. Приблизительная цена - 1000 грн, 200 $, 300 €, 1200-1400 грн.
  3. Операционная система - Android, iOS, Bada, Symbian, нет
  4. Тип телефона - обычный, камерофон, музыкальный, смартфон, не имеет значения
  5. Форм-фактор - моноблок, флип, раскладушка, сенсорный, qwerty, не имеет значения
  6. Размер экрана - более 4 дюймов, менее 2 дюймов, не имеет значения
Необязательные пункты[/U][/B]
  1. Предпочтительный(ые) производители - Samsung, Nokia
  2. Дополнительные пожелания - Wi-Fi, GPS, влагозащищённый корпус, нет
  3. Для кого предназначается телефон - мужчина 60, женщина 25, ребёнок 8
  4. Камера - более 10 мегапикселей, не имеет значения
  5. Батарея - более 2000 mAh
  6. Размеры - тоньше 9 мм
  7. Другое - любые другие пожелания приветствуются

Эталонная рекомендация 2016 - брать Xiaomi или Meizu.
Если денег мало - брать более дешёвые бренды типа Doogee, Bluboo, TLC и др., которые могут поломаться. Или взять фирменный бренд типа Samsung или LG за те же деньги, которые уже поломаны, а также изношены, глючны, на Андроиде 2012 года, 768 МВ ОЗУ, и со слабой батареей.
Если денег много - брать Samsung, но с вдвое худшими характеристиками, чем вдвое дешёвый Xiaomi/Meizu. И радоваться что телефон произведён в Китае именно на этом заводе, а не на соседнем как вышеупомянутые бренды. Ну или взять 2 штуки Xiaomi/Meizu, и один подарить жене/любовнице/сестре/другу.
Если нужен iPhone - брать iPhone.

Если что-то более конкретное - пиши, подберём

Причина: Часть шапки под спойлер
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Если я поставил, оперативку на максимум 8+8Гб, то это как-то скажется на функционале аппарата и снизит его производительность?
Я поначалу включил такое расширение, в начальных прошивках моего ноут 11е про(8/128), и при выгрузки всех приложух он мне показывал почему-то 4 гига свободной. Где-то прочитал, что таким расширением лучше не пользоваться(не скажу почему, не помню), выключил это расширение и сободной памяти теперь показывает 4.6 - 5.5 гиг...
У меня tecno spark 8p, увеличил на максимум, больше года, проблем нет.
Возможно по причине достаточности свободного места в основной памяти.
Screenshot_20240115-175908_2.jpgScreenshot_20240115-175925_1.jpg

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Якщо почитати [в Інтернеті], як саме організовується оперативка в ОС Андроїд, стане зрозуміло, що кількість вільної оперативки є не важлива. На даний момент 4..6Гб оперативки цілком достатньо для більшості користувачів.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Передивився останні декілька сторінок. З тих телефонів, які хвалять, помітив що найбільше хвалять Motorola G54 Power та G84. По параметрах телефони майже ідентичні, відрізняються процесори і ще невеликі відмінності є. Але якщо вибирати між цими двома, то який кращий? Бо не просто так це різні моделі (і ціна різна)
Процесор тільки Qualcomm Snapdragon купувати. Допоки в іншому мене ніхто не зміг переконати аргументовано

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Процесор тільки Qualcomm Snapdragon купувати. Допоки в іншому мене ніхто не зміг переконати аргументовано
У бюджетному сегменті де тулять 400ті/600ті снепи медіатеки і ексіноси дуже часто за ті ж гроші і потужніші і енергоефективніші. Розповідати про переваги снепдрегона можна починаючи з 700ї серії і вище, що середнім+ ціновим сегментом.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
З тих телефонів, які хвалять, помітив що найбільше хвалять Motorola G54 Power та G84. По параметрах телефони майже ідентичні, відрізняються процесори і ще невеликі відмінності є. Але якщо вибирати між цими двома, то який кращий? Бо не просто так це різні моделі (і ціна різна)
З 2 січня користую G84, задоволений. Від G54 відмовився із-за еСім.
Post automatically merged:

У бюджетному сегменті де тулять 400ті/600ті снепи медіатеки і ексіноси дуже часто за ті ж гроші і потужніші і енергоефективніші. Розповідати про переваги снепдрегона можна починаючи з 700ї серії і вище, що середнім+ ціновим сегментом.
Ну не згоден. 695 Снап краще від 732.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну не згоден. 695 Снап краще від 732.
Тіж ними 2 покоління процесорів, різні технологічні процеси плюс 732 це типу покращена версія дуже старого покоління, що збільшує реальну кількість поколінь між ними до 3-4х. Нічого дивного. 6 gen X ще краще буде. Ну і якийсь snapdragon 800 програє їм усім, бо він вже зовсім старий. Для мене актуальні процесори - випущені за 3 останніх роки. Там +- зберігається співвідношення між поколіннями. І то таке, бо за 3 роки потужність виростає майже вдвічі.

Місто
Львів
А сенс? В сучасних телефонах задавити проц практично неможливо, пересічному користувачу. Звісно, що підліткам і топового буде мало.
От приклад, буденне використання G54 (MediaTek Dimensity 7020) протягом 10 діб:
Screenshot (16 січ. 2024 р.png
Як видно, в режимі новини, месенджери, відосики та відеодзвінок додому - загрузка проца на максимум не більше 5%, тіло холодне, без лагів. Враховуючи те, що я його і так втоплю/загублю/роздушу спорядженням найближчі 2-3 місяці, звонілка дуже навіть норм. Гнатися за дорожчим процом не бачу потреби.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
буденне використання
Це показує лише те, що 65% часу проц в телефоні - дрихнув, а 25% часу - працював на мінімалках.

Проц при пробудженні чи відчутному навантаженні на секунди грузиться на повну, а потім, поки не погасне екран, працює на мінімалці. Якщо проц слабіший, він на максимумі працює значно довше, витрачає більше акумчика і змушує користувача смартфону нервуватися.

Cенс у потужнішому проці - є, просто він частіше відпочиває, бо в комбінації із користувачем, він чекає на ваші команди, а не ви - на завершення виконання ним завдань.

Місто
Львів
Cенс у потужнішому проці - є, просто він частіше відпочиває, бо в комбінації із користувачем, він чекає на ваші команди, а не ви - на завершення виконання ним завдань.
Не перебільшуйте, якихось затримок не відчуваю взагалі.
Це схоже на срач, "60Гц - 120Гц", "489 nits with 540 nits", "UFS 3.1 with UFS 2.2".
Якщо проц слабіший, він на максимумі працює значно довше, витрачає більше акумчика і змушує користувача смартфону нервуватися.
Востаннє таке спостерігав десь в 2017 році. Хіба маєте на увазі взагалі екзотичні бюджетники.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
затримок не відчуваю взагалі
Не дивно, я на своєму 865 драконі теж не відчуваю. А якщо порівняти МТК 7020 і 865 то різниця в продуктивності усього якихось 40% на користь пенсіонєра, якому в грудні 2023 стукнуло 4 рочки :)

І жодних "срачів" про потребу 60+ Гц для екрану, чи формату внутрішньої флешки. Посперечався б хіба що про достатність 128Гб внутрішньої пам'яті на теперішній час, 256Гб значно краще було б - всьо той запис відео у 4К та 8К, файли монструозні виходять.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кто брал Мото G54, как экран?

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Можливо тут є власники Meizu 21, або хто собі розглядає цей смарт до придбання, поділіться мінусами чи негативом, а також де купляли чи плануєте.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
чим він гірший за наприклад Хуавей чи DOOGEE?
У Дуги є, як мінімум, захищені смартфони, хуавей в принципі випадає з розгляду з відомих причин. Я до того, що ще розумію, коли беруть Vivo, Oppo, Realme, Oneplus, але Meizu зараз вже як зовсім "нонейм".. Ще про ZTE забули;)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Maxxx ну не знаю, мені Dogee то дешман повний і клав я на ту "захищеність". Vivo мені більший ноунейм ніж Meizu, та і якось я не бачив щоб у нонейми ставили флагманський Snapdragon, як у Meizu.

Місто
Львів
Кто брал Мото G54, как экран?
Користуюсь вже кілька місяців. Перегляньте історію моїх постів - відписувався за перші враження.
Мені екран ідеально підходить, кути не ломає, автояскравість повністю влаштовує (вручну повзунок не виставляю), в приміщенні 28% - комфортно для очей. Немає таких глюків як Redmi Note 11, коли або вкрай темно, або аж очі ріже від надмірної яскравості. На 4pda масово жаліються, що екран не фонтан. А мені навпаки, подобається, після нього Samsung A34 та Poco X3 pro виглядає як LSD-тріп у наркомана - неприродно насичені відтінки.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
У меня tecno spark 8p, увеличил на максимум, больше года, проблем нет.
У меня тоже проблем нет. Вот как раз вчера обратил внимание, что почему-то свободной памяти после очистки не больше 4-х гиг, полез в настройки, оказалось, что таки снова включилось раширение на 3 гига из 5-ти возможных. Отключил. И после отключения снова начало показывать свободной от 5-ти гиг и выше...

Місто
Киев
Можливо тут є власники Meizu 21, або хто собі розглядає цей смарт до придбання, поділіться мінусами чи негативом, а також де купляли чи плануєте.
Про этот конкретно телефон не скажу, но касательно фирмы Meizu - у дочки Meizu Note 8 4/64 с начала 2019 года. До сих пор никаких проблем с телефоном, правда последний год используется не как основной

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
у дочки Meizu Note 8 4/64 с начала 2019 года. До сих пор никаких проблем с телефоном, правда последний год используется не как основной
Це "помилка того, хто вижив". Не показник взагалі. А я бачив багато Мейзу попередніх моделей, вбитих, і ремонту вони практично не підлягають, майстри не беруться, запчастин нормальних нема.

Зверху