Выбор монитора

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Дюрі-бачі, зря, Аяма як почалала з 2007 року ширпотреб гнати, так якість нижче плінтуса, було в мене дві аями підряд, різні, обидві вернув. А до 2007 року монітори супер були, з ціною правда в купу грошей

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Mike_84, Ну не знаю... Взяв би Dell U2312, но козли зажали HDMI.
В решти підставки такі, що монітор хитається як на пружині, так ще й ГЛЯНЕЦЬ всюди (
А буде сильно бракований монітор - відправлю назад.

Wox

Заблокирован
Місто
Запорожье
Mike_84, Ну не знаю... Взяв би Dell U2312, но козли зажали HDMI.

iiyama 1902 - углы явно не 170, 60 максимум, внизу чуть светлее чем вверху, по бокам чуть темнее. Сервис-центра думаю не найти. На "hi-end" класс не тянет, хотя лед это не лампа, может и хороший. И на радиацию я бы проверил с учетом что микросхемы по теории могли быть с 11 года.

Насчет HDMI - есть шнуры hdmi - DVI .

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Wox, Я знаю, але мені треба сигнал із системника подавати (DVI) і сигнал зі звуком із тюнера (HDMI) А переходники HDMI/DP я в продажі давно не бачив...

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
ну якщо дивитись ни проф клас то можна глянути на ласію або ейзо

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Mike_84, бюджет не дозволяє (1500-2000) та і не треба мені проф. монітори. Просто звичайний універсал (кіно/текст/серфінг/ігри) з пристойною якістю картинки.

Mike_84

Borg Warner
Місто
Львів
Телефон
fold5, razr 5g
Дюрі-бачі, розумію, але від аями в мене тільки негативні враження((

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Приїхав монітор. Явних дефектів не помітив, трохи відкалібрував (за старим CRT) жити можливо, але кольори всерівно не ті (особливо на фотографіях пейзажів видно)... Яскравість на мінімум виставив, бо очі "горять"

Останнє редагування:
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Приїхав монітор. Явних дефектів не помітив, трохи відкалібрував (за старим CRT) жити можливо, але кольори всерівно не ті (особливо на фотографіях пейзажів видно)... Яскравість на мінімум виставив, бо очі "горять"

Цвета не те по сравнению с чем?
Глаза уже успели устать от него? Мда.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Цвета не те по сравнению с чем?
Глаза уже успели устать от него? Мда.

в порівнянні з CRT. Підсвітка на 10%, контраст 75 трохи понизив насиченість синього... Тепер вже нема такого дискомфорту, якщо не класти монітори поряд.Будем пристосовуватись...
PS. Вбудовані динаміки - гірше ноутбучних...
Не розумію чому в меню неможливо регулювати положення /маштаб... а при підключенні по HDMI картинка на 2 міліметри не доходить до країв, по DVI все нормально.:eek:

Добавлено через 9 минут
P.S. FullHD малувато для 23''. Пікселі не розрізняються, якщо монітор відсунути десь на 60-70 см...

Останнє редагування:
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
P.S. FullHD малувато для 23''. Пікселі не розрізняються, якщо монітор відсунути десь на 60-70 см...
Ого. А какое тогда разрешение для 27- или 32-дюймовых надо...
Я ещё никогда пиксели не видел на своём CRT.

А подстройкой цветов и прочего расстроил, конечно. Хотелось бы получить готовый вариант, тем более такой классной и любимой всеми нашими уважаемыми форумчанамитехнологии.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ого. А какое тогда разрешение для 27- или 32-дюймовых надо...
Я ещё никогда пиксели не видел на своём CRT.

А подстройкой цветов и прочего расстроил, конечно. Хотелось бы получить готовый вариант, тем более такой классной и любимой всеми нашими уважаемыми форумчанамитехнологии.

Тезка, задолбал ты с этим желтым цветом!!! Нихрена ж не видно, постоянно приходится цитату жмакать:dash1:

Wox

Заблокирован
Місто
Запорожье

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Сервіс є, але там все "сіре". Якщо розширення менше FullHD, то все працює. При підключенні до інтеграшки - зображення на повний дисплей, а ось через Радеон - такі косяки (
Засвіти на чорному в нижніх кутках є , але помітні при високій яскравості, при 10% їх не бачу абсолютно. Текст читати комфортно, "снігу" нема (вживу дивився в магазинах Philips та LG - там це було, особливо на першому).

Добавлено через 4 минуты
P.S. Виявив ще один косяк - монітор тихо гудить з частотою ~60 Гц

Останнє редагування:
Зверху