Газ 104.UA

У кого тоже не принимают показание ни в системе 104 ни в боте 7104

• Не принимается ни на сайте ни 7104 (пишется что в обработке и совсем проподает))

Голосів: 17 68.0%
  • 7104 (пишется что в обработке и пропадает)

Голосів: 2 8.0%
  • Не принимается на сайте

Голосів: 7 28.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    25
  • Опитування закрито .

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ось і відкрилася таємниця, навіщо всі ці забавки з показами.
Фірташ забронював для населення на жовтень 350 млн кубів газу, а отримав від Нафтогазу 750 млн.
А свідки мудрого Вітренка йому знову все простять, на хвилі "скарг про борги асоціацї міст Українїни".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Апдейт "важный"

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Їх штучний інтелект, що розпізнає показники, так і не зміг розпізнати з 3 спроб на 2 смартах фотки :dash1:

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Приняли показания. Через приложения.Переглянути вкладення 44313
У мене звідтам за годину появились, подав без фото.
Morino, Я пока жду. Там до мелочи. Дал фото 11421,996. Так и написали. Не целым 11421.😎

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Наша пісня гарна-нова: фото в Viber, фото через додаток, SMS не приймали показники. А от 1 дзвінок і показник в системі через секунду.

Місто
Мукачево
Телефон
Redmi Note 13
Вчера подал на сайте. Приняли. Так что просьба подавать в конце месяца. 30, 31 в зависимости от какой конец месяца. Ну понятно что в фервале 28(если обычный) или 29 (если высокосный).

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Если у них все работает можно и первого. Не в числе там дело
Є аккаунт де хоч щодня подавай через 104 без фото і всьому вірять, а є акаунти де не вірять сайту, але приймають фото, а є де нічого не приймають. Яким чином переходити із одного в другий статус поки не ясно.

Місто
Львів
Є аккаунт де хоч щодня подавай через 104 без фото і всьому вірять, а є акаунти де не вірять сайту, але приймають фото, а є де нічого не приймають. Яким чином переходити із одного в другий статус поки не ясно.
Факт. Маю зареєстровані два особові рахунки: Львів та Франик. Позавчора передавав показники - у Франику достатньо було передати число, на наступний день показник вже опрацювало; у Львові не дозволяло ввести число, вимагало фото, котре так і не опрацювало. Вловити закономірність не можу.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Вчора передав через їхній новий додаток. Фото прийняло і передали на обробку, сьогодні заходжу, жодних змін і пропала інформація про пепедані покази. Подав знову тільки вже цифри ввів. Квитанції приходять і пишуть, що у мене борг 200-300 грн, хоча після звернень на сайті вносять показ і роблять перерахунок.

• Haha
Реакції: idea
Місто
Харьков
Сегодня наконец таки правильно приняли показания за два дома, при этом правильно выставили счет к оплате, это первый раз с мая месяца когда 1го числа газовое приняли мои переданные показания
P.S. до этого просто передавал показания 1го, высчитывал потребление за месяц, умножал на 7.99 и оплачивал
P.S.S. принципиально не делал фото счетчика, и не дам это сделать контролеру, будут они звонить заблаговременно и подстраиваться когда можно им будет снять контрольные показания

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Покази так і не з'явились і зникла інформація, що я передав на обробку. Зате прислали на пошту, що у них тепер все швидко обробляється.

Вкладення

• SmartSelect_20211203-000319_Gmail.jpg
    SmartSelect_20211203-000319_Gmail.jpg
    268.4 КБ · Перегляди: 19
Зверху