Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
кажется. Я тоже был такого мнения, когда мой вопрос о неправомерном списании рассматривали 3 недели, но все решили в мою пользу... Таке враження що просто ніхто не розглядає цю справу.
...
кажется. Я тоже был такого мнения, когда мой вопрос о неправомерном списании рассматривали 3 недели, но все решили в мою пользу... Таке враження що просто ніхто не розглядає цю справу.
...
Я этот вопрос задаю с тринадцатого года.Поясніть хто-небудь:
1. Навіщо було
Потерпите ещё неделю, восстановится, а весной ребята по столбам растянут оптику по 200.В общем я в шоке от Киевстара. Плачу
Уже не знаю что делать
Скачал , отправил сообщение о проблеме. Жду. Пока все без изменений.Уже не знаю что делатьМожливо, цей фірмовий додаток КС допоможе. Як раз щоб повідомити Київстару про його погане покриття.Експерт Мережі - Apps on Google Play
Application for testing, testing of the network and inverted communication with the operator.play.google.com
Мне СМСка о подключенном пакете услуг всегда приходит 2 числа вечером, хотя новый пакет доступен в 0:00 1 числа как обычно =) Бывало и третьего числа.Не те щоб аж глюк на фоні іншого, але...
Поповнив десь о 9-й рахунок. Контракт. Отримав повідомлення про поповнення. Все норм.
Зараз, майже через три години, приходить СМС "поповніть рахунок" з сумюю залишку, що була до поповнення.
Тотбо у них там є сервіс, щорозсилаєрозвозить такі СМС, зранку вони їх пишуть, потім загружають в розвозку і вона пошурувала по маршруту...
- Ой, чекайте! Забули покласти ще одну СМСку!
- Ну то тепер вже всьо, ніц не зробиш. Вже завтрашньою поїде.
Я це так точно уявляю, бо на інший номер прийшла СМС "поповніть" з вчорашньою сумою. Але прийшла хвилин на 10 раніше, бо абонент знаходиться на схід від мене, тому по маршруту до нього завозять раніше. Все співпадає!
Астанавитесь!
При правильному налаштуванні порогу попередження ті СМС - досить зручна річ.Я ті смс з залишком на рахунку відключив, мені не тяжко набрати *111#
"Вообще", это и через контракт?перенос номера вобще не работает
Ну по условиям на сайте на припейд можно только через 6 месяцев и это если у КСа ничего не заглючит. Так что если нужен именно приейд - можно сказать, что не работает."Вообще", это и через контракт?
MNP на контракт КС должен работать.
За шо купил, за то и продал: https://red-forum.com/threads/Глюки-Киевстар.3588/page-329#post-1796937 (#6,577).если нужен
Так там написано лише про незареєстрованих абонентів у попереднього оператора.За шо купил, за то и продал: https://red-forum.com/threads/Глюки-Киевстар.3588/page-329#post-1796937 (#6,577).если нужен