вчора було 1 раз після виїзду з паркінгу, постійний 3Ж. Авіарежим допоміг, більше не повторювалосьЗ'явився такий глюк, що часто не підключається до 4g, а тільки максимум 3g інтернет. Допомагає вкл/викл авіарежиму. І тоді підключається до 4g. З'явилось якраз після нещодавніх оновлень. Сімкарта нова, літом оновив. У когось є подібне?
У мене колись таке на Лайфі було. Причому досить довгий період. Потім саме пройшло. За Київстаром такого не помічав.З'явився такий глюк, що часто не підключається до 4g, а тільки максимум 3g інтернет. Допомагає вкл/викл авіарежиму. І тоді підключається до 4g. З'явилось якраз після нещодавніх оновлень. Сімкарта нова, літом оновив. У когось є подібне?
За 0грн підключилось?Нормально білінг оновили
Це для домашнього інтернету?Нормально білінг оновили
У всіх воно світиться, в мене навіть статика світиться для підключення.@PFlesh,В мене теж світиться підключитися за 50 грн, може мені ризикнути))
И сим-пара(дата) светится платной, будучи по факту бесплатной.У всіх воно світиться, в мене навіть статика світиться для підключення.@PFlesh,В мене теж світиться підключитися за 50 грн, може мені ризикнути))
Мкс пише за що, і кол центр що каже?Вкрали з рахунку біля 700 грн - на звернення не реагують: помилково часто видповидають
Помилка в біллінгу (
а наразі взагалі без попередження заблокували службу підтримки ) як розблокувати хз
ЛОЛ Мойше Фридман і Олександр Комаров - трохи якось все не так
Може придасте комусь норм оператору ? )))
Ага, Ось тільки сьогодні дожав КС, щоб списали нараховані борги.
Ага, не прокатило...Ага, Ось тільки сьогодні дожав КС, щоб списали нараховані борги
Нє ну КС настільки глючний що я не здивуюсь нічого. У дружини неодноразово вмикалась помегабайтна тарифікація інету в роумінгу при наявності грошей на денний пакет. КС заявку приймав, вирішував її місяцями і так і не вирішив на момент міграції до ВФ.