Володимир Великий , ваше прохання зрозуміле, але я усе ж продовжу комментувати будь-які дописи на власний розсуд.
Если не секрет...В каком ЦОА были?Був сьогодні в ЦОА, хотів взяти сім для планшета як суперсилу.
Сказали, що зараз неможна, якщо дадуть сімку, то основна відключится. Коли полагодять - не знають
Одесса, на королева (южный рынок)Если не секрет...В каком ЦОА были?Був сьогодні в ЦОА, хотів взяти сім для планшета як суперсилу.
Сказали, що зараз неможна, якщо дадуть сімку, то основна відключится. Коли полагодять - не знають
Да, БС Київстар мертві по місту, коли електрика пропадає. Лайфселл є і буває Водафон підключається по нацроумінгу.Уже третій день зв'язку Київстар в Південно-західному районі Хмельницького практично немає. Виручає Лайфселл.
Раніше бачив як в одному місці, на околиці Харкова, при БС (можливо ВФ), постійно працював генератор.Ще кілька років тому у всіх операторів акумуляторів вистачало на 4 години, а зазвичай на одну. Не думаю, що щось змінилося у кращу сторону. Але раніше на аварії їздили хлопці з генератором (і сиділи грали у карти поки не відновиться живлення), зараз не знаю як.
Значить було проблемне місце по живленню, можливо це якесь покинуте підприємство?постійно працював генератор.
Поряд з ТП.Значить було проблемне місце
Раньше тарифы были выше, поэтому было выгодно приехать с генератором.Ще кілька років тому у всіх операторів акумуляторів вистачало на 4 години, а зазвичай на одну. Не думаю, що щось змінилося у кращу сторону. Але раніше на аварії їздили хлопці з генератором (і сиділи грали у карти поки не відновиться живлення), зараз не знаю як.
Як де.Да, БС Київстар мертві по місту, коли електрика пропадає. Лайфселл є і буває Водафон підключається по нацроумінгу.Уже третій день зв'язку Київстар в Південно-західному районі Хмельницького практично немає. Виручає Лайфселл.
По 466 говорить що це помилкові смс. Але все таки суми порогу відключення змінили.А я навпаки, жодної заявки не подавав, а ось таке "що це було?" отримав.Переглянути вкладення 50530
короче нужно было форум почитать))) а я уже на телефон грешил.Одесса. 2 контракта(у меня и у супруги).С понедельника проблемы с голосовой связью.При наборе сразу сброс.Также очень много людей жалуются,что не могут ко мне(да и к супруге) дозвониться.Был вчера в Киевстаре.Зачем-то поменяли мне симку(которой,к слову,всего месяц).Результат - НОЛЬ.Сегодня общался через мессенджер(Фейсбук) с поддержкой.Очень удивились моей проблеме)))Создали заявку.Приблизительная дата решения моей пролемы - 10.10.22. После моего возмущения,что это оооочень долго - пообещали разобраться быстрее.Будем ждать....