Счастливый день можешь подключить за 1 грн.Про гривню можна забути?
Счастливый день можешь подключить за 1 грн.Про гривню можна забути?
Точку APN перевірь.Підключив цей довбаний Щасливий день- Слава Богу дало дзвонити на КС, но інтернет не працює. Дзвоню на 466, а мені кажуть невірно набраний номер , потім на 0800300466, а тут кажуть телефонуйте на 466 (щоб їх підняло тай гепнуло).
В чаті котейка заявку зробила щоб перевірили дзвінок на 466. Немає слів, жінка каже КС не твій.
Я в Києві і області частенько ловлю 2g та lte.Таке відчуття що між Чопом і Мукачево київстар пакети в 3ж вже потушив повністю. Передача даних не йде навіть при повному сигналі
якщо ще актуально, в мене така сама проблема була на iPhone 14 Pro, проблема вирішилася коли відключила VoLTE у Налаштуваннях стільникових даних телефона. Оператори сказали, що ця опція дуже погано працює в Україні, та через це якість LTE гірша і тому такі проблеми з конектомПривіт! Зіткнувся з проблемою, що після розмови по 3G, звʼязок вертається на LTE але нічого не завантажує. Доводиться вимикати мобільний інтернет і потім вмикати. eSIM, iPhone 14 Pro, контракт. Раніше все було ок)
Можливо хтось ще помітив таке?
То всьо той ваш айфон винуватий, на ксіомі все прекрасно робить.якщо ще актуально, в мене така сама проблема була на iPhone 14 Pro, проблема вирішилася коли відключила VoLTE у Налаштуваннях стільникових даних телефона. Оператори сказали, що ця опція дуже погано працює в Україні, та через це якість LTE гірша і тому такі проблеми з конектомПривіт! Зіткнувся з проблемою, що після розмови по 3G, звʼязок вертається на LTE але нічого не завантажує. Доводиться вимикати мобільний інтернет і потім вмикати. eSIM, iPhone 14 Pro, контракт. Раніше все було ок)
Можливо хтось ще помітив таке?
Странно, мои все 5 номеров на местеПерший день місяці - викинуло з МКС)
Мабуть, в КС біда з різними акційними пропозиціями, оскільки частіше виникають проблеми саме з безплатними послугами/акціями, які для КС фінансово не корисні. Вирішив затестити швидкість інтернету по акції "Усюди Безлім" на 3 міс. (номер часто "на дієті", бо ВФ основний), яка була недавно підключена на початку місяця. То як виявилось, від швидкості передачі даних можна задрімати, та й буває з'єднання взагалі "відвалюється" (хоча 2 місяці назад, по оплаченій АП пакет інтернету "вилетів" дуже швидко). Також сумнівають, що скарга консультанту КС по н-ру 466 в даному випадку щось змінить, враховуючи результати їх реагування на інші збої, що в них часто архівуються до "технічного відділу", звідки навіть відповіді можуть місяцями не надходити, не кажучи про результат вирішення. Та ще ж може причиною виявитись якась реконструкція мережі КС, про що вже на форумі повідомляли...Підключив цей довбаний Щасливий день- Слава Богу дало дзвонити на КС, но інтернет не працює.
Пакет «Усюди Безлім» підключено. Безлімітний інтернет надано. Перевіряйте термін дії у додатку "Мій Київстар" kv.st/pr або наберіть *712*3#
те саме при спробі підключити "Позачергове замовлення пакету послуг"2-й раз в теч часа безуспешно пытаюсь подкл ЩД на номер, по которому вчера закончился месячн пакет услуг.
Деньги не снимает, "в процессе обработки", а потом опять статус неподключённой.
Подключился ч-з ~3 часа.2-й раз в теч часа безуспешно пытаюсь подкл ЩД на номер, по которому вчера закончился месячн пакет услуг.
Деньги не снимает, "в процессе обработки", а потом опять статус неподключённой.