Глюки Vodafone

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Інформація про роботи на мережах стільникового та фіксованого зв'язку: www.vodafone.ua

Причина: актуалізована інформація в шапці
Останнє редагування:

Felix

Заблокирован
Місто
UA, L`vov
Re: Глюки МТС

Л+ злизали близько 60 грн, загнав номер в мінус і відключив його.

а с каких пор контракт отключают с "-" на счету? раньше даже заявку не принимали до образования положительного баланса.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Не знаю, але вчора номер тільки приймав дзвінки. Щойно з іншого номеру зателефонував оператору. Номер після цього запрацював і на вихід. 40 грн обіцяли повернути, а от 5.81 це абонплата, 12,75 - деталізація електронною поштою, що раніше була бескоштовна.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"

так вот неспеша мтс "легкий+" переделает в "тяжелый+". 5.81+12.75=18.56 грн, дешевле выходит использовать мтс без обязательств.

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770

Откуда цифра в 12,75 ?
Если деталка не заказана, то ничего сниматься не будет. В день когда заказывается деталка через И-помощник снимается только 90 коп + ПФ, деталку можно заказывать в этот день неограниченное число раз за любой период по данному номеру и стоить это будет 90 коп + ПФ.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

12,75 - деталізація електронною поштою, що раніше була бескоштовна.
Так именно детализация, не счёт в PDF формате? Счет же вроде должен быть на халяву, согласно закона.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Cашо, щойно глянув в пошту.
Щомісячно від підключення в 2012 році я отримую листа від "[email protected]"
з темою "Calls Detalization <ОСОБИСТИЙ РАХУНОК> <РРРР> <ММ>"
В листі архів в якому ХТМЛьний файл MTS_invoice_*******
А у ньому:
"РАХУНОК ЗА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ПОСЛУГИ
ПрАТ МТС УКРАЇНА"

Виходить сексуальні меншини розводять??? Зараз зателефоную та напихаю трохи їм :)

Добавлено через 1 минуту
дешевле выходит использовать мтс без обязательств
а це що припейд?

Останнє редагування:

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

Cашо, щойно глянув в почту.
Щомісячно від підключення в 2012 році я отримую листа від "[email protected]"
з темою "Calls Detalization <ОСОБИСТИЙ РАХУНОК> <РРРР> <ММ>"
В листі архів в якому ХТМЛьний файл MTS_invoice_*******
А у ньому:
"РАХУНОК ЗА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ПОСЛУГИ
ПрАТ МТС УКРАЇНА"

Виходить сексуальні меншини розводять??? Зараз зателефоную та напихаю трохи їм :)
Я писал уже, что эту мудоту я получаю, при том, в свое время я её даже не заказывал. Я заказывал человеческий счет, в PDF формате на мыло. А ту детальку, что они предлагают на год, на шару, акционна, при миграции, я сразу от неё отказался, письменно.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Йой, мтс, мтс, та ти кишеньковий злодій...
Щойно глянув цей рахунок за січень, а в ньому ось таке:
ПОСЛУГИ, НАДАНІ ЗА МЕЖАМИ ПАКЕТА:

SMS за межі України
1.2500
Звіт про доставку SMS
0.0500
--------------------------

А в мене за замовченням неможлива відправка смс, по застереженню sanioktlf я смс центр "поламав", щоб унеможливити відправку повідомлень.
П.С. телефон у мене бюджетний самс за 200 грн.

Добавлено через 4 минуты
cat, alex_b, цей ТП мені не вігідний, я маю від 300 хвиин на місяць на МТС, та інколи звоню на інші мережі та на стаціонар.

Останнє редагування:
Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770

Так именно детализация, не счёт в PDF формате? Счет же вроде должен быть на халяву, согласно закона.

Именно детализация 90 коп за факт пользования в текущий день, если не заказываешь - не платишь. Pdf счет ессно бесплатный.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Нічого оператор не зміг з моїм питанням вирішити, зіслався на формування рахунків до 5-го числа.
Але забавно, щойно зйшов в хелпер і побачив що інформація в хелпері та надісланій поштою рахунок за лютий дуже відрізняються.
З хелперу:
Витрачено по номеру Періодичні послуги (абонентська плата) 30,82 грн.
З електронного листа:
ВАРТІСТЬ ПАКЕТА/ЩОМІСЯЧНА ПЛАТА: 4.17 грн. без ПДВ або 5,00 грн. з ПДВ

Беру таймаут до моменту остаточного вирішення ситуації, потім відпишусь.

П.С. хто підкаже як в хелпері відключити цю дивну послугу деталізацію на мейл за 12,75 грн? Не знахожу. В мене хелпер новий, припейдний.

Місто
Одесса

Друзья, кому то уже вернули деньги за этот детализированный счёт? у меня 2 номера, но почему то только по одному, сняли в конце марта и ещё раз 1 апреля по 12,75. На почту приходит обычный бесплатный счёт уже несколько лет, но никакой детализации за деньги я не заказывал и она естественно никуда и не приходила. Контракт Простой.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

П.С. хто підкаже як в хелпері відключити цю дивну послугу деталізацію на мейл за 12,75 грн? Не знахожу. В мене хелпер новий, припейдний.
Та ни как оно не отрубается.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

sanioktlf, ніжками в ЦОА?

Odessit, така ж хрень як і у мене прийшла? Я також її не замовляв а ні на шару, а ні за гроші. Схоже в мене зняли двічи, раз 31 березня другий раз 1 квітня (поки що це мої припущення). Але по сумі схоже 5 + 12,75 + 12,75 = 30,50 (я ж маю знятих 30,82)

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

Друзья, кому то уже вернули деньги за этот детализированный счёт? у меня 2 номера, но почему то только по одному, сняли в конце марта и ещё раз 1 апреля по 12,75. На почту приходит обычный бесплатный счёт уже несколько лет, но никакой детализации за деньги я не заказывал и она естественно никуда и не приходила. Контракт Простой.
Как я писал выше, я отказался от такой детализации ещё при миграции, письменно, в ЦОА, но похоже МТСу это до фени. После пятого пойду поднимать крышу в ЦОА.
sanioktlf, ніжками в ЦОА?
Очевидно да.

• Like
Реакції: Tsa
Місто
Одесса

Как я писал выше, я отказался от такой детализации ещё при миграции, письменно, в ЦОА, но похоже МТСу это до фени. После пятого пойду поднимать крышу в ЦОА.
Очевидно да.

Ну я никуда не мигрировал, на этом Простом уже не помню сколько лет. Счёт на почту тоже приходит пару лет, т.е. ничего нового не произошло, ничего не заказывал. Но вот с какого-то перепугу, 2 раза по ходу сняли по 12,75. Не могли же счёт сделать платным, никому не сообщив и тупо за это содрать деньги?

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Note 5 64gb

Но вот с какого-то перепугу, 2 раза по ходу сняли по 12,75. Не могли же счёт сделать платным, никому не сообщив и тупо за это содрать деньги?
Та почитайте, что это глюки нового биллинга, МТС говорит что это все будет откорректировано.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

...МТС говорит что это все будет откорректировано.
Будет-будет... Им пока не прогрызешь дырку в затылке, они прикинутся дурачками и ничего делать не будут.

Місто
Одесса

Та почитайте, что это глюки нового биллинга, МТС говорит что это все будет откорректировано.

У меня бонус за входящие не начислен в январе, до сих пор корректировка, а с этими вычетами за детализацию, первый раз за 9 лет заблокировали номера. Верите, я скорее согласен уже отказаться от номеров. У жены давно лайф и он её с головой устраивает, мтс чисто по привычке висит, ну и из-за этих же бонусов за входящие, так бы давно уже отключил. Но вот эти их глюки, я лично не понимаю, как 2 месяца можно возвращать деньги и ещё непонятно сколько ждать. Теперь и эти 25 грн, будут пол года возвращать?

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+

Друзі, давайте підготуємося трохи, та дамо по яйцях МТСу. Головне юридично чітко.
Маємо списання по 12,75 грн (разово, двічи ...) за певний розрахунковий період, цей період згідно з договором МТСа - є календарний місяць.
МТС каже що це за замовлену деталізацію, яка прийшла нам на електронну пошту.

По-перше: Ви як абонент таке (деталізацію) не замовляли (а деякі, як Сашко, навіть в ЦОА відмовився);

По-друге: Відкриваємо те що нам приходить поштою і читаємо: "РАХУНОК ЗА ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ ПОСЛУГИ ПрАТ МТС УКРАЇНА". А це - РАХУНОК!!!

По-третє: В вашому договорі № ххххх про надання послуг мобільного зв'язку від МТС є такий пункт (в мене він 2.2 Обов'язки оператора: 2.2.3.) Оператор має інші обов’язки, передбачені Законом України «Про телекомунікації»

По-четверте: Відкриваємо Закон України «Про телекомунікації» і читаємо Главу VI СПОЖИВАЧІ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ПОСЛУГ, Стаття 32. Права споживачів телекомунікаційних послуг, 1. Споживачі під час замовлення та/або отримання телекомунікаційних послуг мають право на: 16) безоплатне отримання від оператора, провайдера телекомунікацій рахунків за надані телекомунікаційні послуги.

Ось і все. Але необхідно йти з цим в ЦОА займатися зняттям даху співробітнику ЦОА, писати та подавати (обов'язковор реєструвати) заяву на повернення коштів на особистий рахунок за незаконне зняття їх за законну безкоштовну послугу.

Зверху