Джерело безперебійного живлення (UPS ДБЖ ИБП)

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Думаю в цю тему підійде таке питання
Є прилад volt control ph-101m
Звичайне реле напруги
В чому питання, воно не дуже працює.
тобто вставляю його в розетку, індикація напруги в мережі показує.
Але він не дає напругу на прилад що в нього включено.
але! Якщо реле «вимкнеться» через занижений або завищений вольтаж, то потім, коли напруга вийде в допустимі параметри, то на секунду напруга подається в розетці і знов зникає. І її не буде до наступного скачка напруги.
що це може бути?

Місто
Одеса
Телефон
Mi9t
Звичайне реле напруги
але! Якщо реле «вимкнеться» через занижений або завищений вольтаж, то потім, коли напруга вийде в допустимі параметри, то на секунду напруга подається в розетці і знов зникає. І її не буде до наступного скачка напруги.
що це може бути?
Возможно подгорели контакты реле, или непропай где-то на плате

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
PavelGTI, до цього він робив норм. Потім перестав. Якщо непропай, то він з початку повинен був бути ж, так ?

Якщо це реле, є сенс ремонтувати? Новий гривень 600-700 коштує зараз

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
У меня сдохло два более простых реле которые я по 10-11 у.е покупал. Ремонт - от 10$ (сколько точно - привези, оставь, разберем, скажем) . За меньшие деньги мастера не очень хотели возиться. Думаю, в твоем случае плюс минус такая же арифметика.

Місто
Одеса
Телефон
Mi9t
PavelGTI, до цього він робив норм. Потім перестав. Якщо непропай, то він з початку повинен був бути ж, так ?

Якщо це реле, є сенс ремонтувати? Новий гривень 600-700 коштує зараз
Непропай это не обязательно с начала так. Мало припоя или он плохой и это место греется и в итоге образуются кольцевые трещины на пайке

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Зрозуміло, ок, дякую
Хай поки полежить, а там подумаю кому можна віднести відремонтувати

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як називається науковою мовою вихідне гніздо, в яке вставляється банан? Розвалилося від старості, не можу ніяк знайти.
Гуголь лише рекламу готових ББЖ видає.

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Теоретично кабель вилка-вилка може бути з якимось захистом від дурня і врятувати ДБЖ при випадковому включенні світла?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Теоретично кабель вилка-вилка може бути з якимось захистом від дурня і врятувати ДБЖ при випадковому включенні світла?
Ні. Хочеться захисту - ставте на щитку автомат I-0-II, а "кабелі суїцидника" не дарма так прозвали.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Звичайне реле напруги
що це може бути?
Відкрий да подивись, мо там конденсатори подуло від старості от він і біситься від того.
Post automatically merged:

Ставиться АВР і не морочиш голову.

Місто
Полтава
А підкажіть такі питання:
Один повербанк старий 10000mAh Mi Power Bank 2S, останній раз заряджався в блекаут, тобто більше року, показує заряд 4 з чотирьох , чи треба його якось поганяти? Другий новий 10000mAh be MIX HT2077, не користований, показує 75%, його дозарядити?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W
не юзав з минулої зими (кинув зарядженим в шафу і забув)
з однієї сторони надуло на кілька міліметрів (((
що робити ?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
1704731567645.png

1704731639093.png

1704731664655.png

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Baseus Bipow Digital Display 30000mAh 20W
не юзав з минулої зими (кинув зарядженим в шафу і забув)
з однієї сторони надуло на кілька міліметрів (((
що робити ?
Нічого, юзати під наглядом, або купити новий. В мене Fermi зі схожею проблемою вже рік живе, далі не набухає.

Місто
Хмельницький
"Надуті" втрачають ємність. В мене надувалися після глибокого розряду. Павери розбирав, розпаював. Якщо пакетів не один, тестував кожний окремо. От зараз розібрав 30А*г. Дві пластини показали по 20Вт*г (має бути номінально 37, тобто на віддачу ~34), одна 11Вт*г. Думаю ті дві засунути назад. А третю десь може окремо приладнаю. Щодо здуття пакетів - начитався, надивився і роблю так - обережно проколюю ТІЛЬКИ ПЛІВКУ ПАКЕТУ, потім витискаю звідти повітря і зразу заклеюю отвір скотчем. Зазвичай в три шари, кожен наступний закриває попередній зі всіх боків.
Щодо довгого зберігання - краще тримати ємність близько 70% і зберігати в холоді. Побутовий холодильник з +4...7°С норм.
Можна раз на півроку прогнати цикл розряд-заряд.
Але в теперішніх умовах пару-трійку тримаю з 100%.

Останнє редагування:
Зверху