Джерело безперебійного живлення (UPS ДБЖ ИБП)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Потрібен UPS із стабілізатором напруги для ПК (650W, монітор, ноутбук та роутер). Які є оптимальні варіанти? Потреба лише в тому, що виключати техніку нормально та стримувати стрибки в мережі.
APC Back-UPS 650
Ти маєш клепку що ти радиш?? Воно варте того??
Якраз такий взяв для мікросервера саме для таких задач: стабілізувати напругу та вирубати техніку, коли зникає живлення (acpsd демон). По грошах - це найдешевше рішення.

Посилання https://hard.rozetka.com.ua/ua/apc_back_ups_650va/p189950/

ПС Будьте культурні у висловлюваннях.
Будь-який безперебійник тримає напругу, вище або нижче він переключається сходу на батерею, але в багатих свої причуди, акум до такого девайса буде коштувати як паравоз, ось я про що.
Гмм.... Не знаю, що таке багатий чи бідний для вас, ось тут можна підібрати сумісні батареї. Але рекомендують брати 9А*г.
Оті замінники до самих плечей про які ти пишеш, а ссилки дудки, повір мені я їх брав.
Геть не зрозумів, що ви хотіли цим сказати 🙄

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Гмм.... Не знаю, що таке багатий чи бідний для вас, ось тут можна підібрати сумісні батареї. Але рекомендують брати 9А*г.
Що рекомендують і де??
Батарею, рекомендують в коментарях на Розетці.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Порадьте упс
Щоб роутер і світч зміг 4-6 годин тримати

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
роутер і світч зміг 4-6 годин тримати
Для них упса це марна трата акумулятора (якшо в них БЖ на 12В або менше) - робити з 12V-DC 220V-AC і потім туди підключати БЖ 220VAC->12VDC це нерозумно.
12v7ah акум з мотоцикла роутер+медіаконвертор тримає більше доби. 2 "крокодила", 2 штекера 5,5мм і метр провода (ну і добавив туди ще вольтметр)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Паук, є готове рішення якесь ?
Чи купити роутер з акумом ?
якийсь зтє мф286

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Місто
Полтава
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
роутер і світч зміг 4-6 годин тримати
Для них упса це марна трата акумулятора (якшо в них БЖ на 12В або менше) - робити з 12V-DC 220V-AC і потім туди підключати БЖ 220VAC->12VDC це нерозумно.
12v7ah акум з мотоцикла роутер+медіаконвертор тримає більше доби. 2 "крокодила", 2 штекера 5,5мм і метр провода (ну і добавив туди ще вольтметр)
Я для свого офісу колись брав таке рішення, тримає приблизно 10 годин.

1665567776365.png
Post automatically merged:

len_non, пишуть про кілька годин
На паркані тоже написано.
бл%, перевірено

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Є готове рішення для автоматичного обмеження мінімальної напруги 12 вольт, щоб акум не уграти глибоким розрядом?
Звичайне ДБЖ з можливістю підключення зовнішнього аккума.
Post automatically merged:

Паук, є готове рішення якесь ?
Чи купити роутер з акумом ?
якийсь зтє мф286
На алі є безперебійники під 18650 елементи, вчора якраз мені такий прийшов, а взагалі більшість звичайних павербанків вміють віддавати 12v 1,5А можна купити кабель за 1,5-3 бакса який якраз дозволяє через павербанк пітримувати цю напругу, є варіанти на 9, та 12 вольт, та і роутер можна придбати 5 вольтовий. тож і без подібних кабелів буде працювати через звичайний павербанк.

Кабель 5-12в https://www.aliexpress.com/item/4000016172029.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802uLCST3
ДБЖ на 12 вольт під роутери https://www.aliexpress.com/item/4001159201787.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802uLCST3

Останнє редагування:

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Тут головне не забувати що як мінімум у половини провайдерів інтернет зникає разом із звітлом у будинку.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Саме так ти можеш мати безперебійник, але коли світла нема там де стоїть обладнання ( у нас в приміщенні сільради шкаф оптика) то ніякі прибамбаси від того не врятують.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Тут головне не забувати що як мінімум у половини провайдерів інтернет зникає разом із звітлом у будинку.
Так то вона так, але ж 4G виручає, я як вимикають світло в павербанк пихаю huawei e3372 і продовжую працювати поки заряд в ноуті є.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Так то вона так, але ж 4G виручає, я як вимикають світло в павербанк пихаю huawei e3372 і продовжую працювати поки заряд в ноуті є.
Знову ж таки надовго тобі того 4G я про об"єм інтернету?? Хіба купувати скажені тарифи, але як на мене воно того не варте.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Знову ж таки надовго тобі того 4G я про об"єм інтернету?? Хіба купувати скажені тарифи, але як на мене воно того не варте.
Надовго, мені для роботи головне щоб VPN працював, а не для споживання медіаконтенту.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я просто телефон на роздачу вмикаю, не дуже вкурюю нащо в такому випадку роутер і UPS.

Ну у мене Red XL з РБА, виходить щось 211грн/міс за анлім. Мене влаштовує. У критичних ситуаціях дуже виручає та і просто у повсякденні не паришся чи скачати мені цей фільмець, чи він трафік зжере.

Зверху